Jump to content

Κρητικοί και μύθοι....

Elpis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

φιλαρακο καλα τα λες αλλα στα χανια νομισα ενα παιδακι που ειχα γνωρισει (ενας απο τοςυ 123898 συγγενεις) για πουστρακι και σε ενα πανηγυρι στα σφακια τον ειδα στο καμπαναριο με ενα αυτοματο να ριχνει επι ενα μισαωρο...τι με λες τωρα

Α οκ το οτι εριχνε μιση ωρα με το αυτοματο, σημαινει οτι ειναι αντρακλας αν οντως ηταν πουστης ε? Ελεος!

Οι Κρητικοι κατα τη γνωμη μου εχουν ενα περιεργο τροπο σκεψης..+ οτι θεωρουν ξενο οτι ειναι εκτος Κρητης.

Καλα ας μη πουμε κ για τα οπλα...αντε να τσαμπουκαλευτεις σε κανα Κρητικο, να σου κολλησει το Bazukas στο μετωπο! :p

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Η οπλοφορία στην Κρήτη έχει γίνει ανυπόφορη.Από προσωπική εμπειρία (σε γλέντι μετά από γάμο σε χωριό Νοτιο-Δυτικά της Κρήτης) μου είχαν δώσει να ρίξω με 45άρι σε ηλικία 8 ετών!!!

Οι χοχλιοί είναι το καλύτερο (και πολύ υγειηνό) φαγητό.

Στάκα,στακοβούτυρο,ντάκος και καλιτσούνια είναι....παρε το ένα και γλείφε το άλλο...’λλο πράγμα.Εδώ στο Ηράκλειο είναι ένα μεζεδοπωλείο-καφενείο που φτιάχνει ένα από τα πιο ωραία πράγματα που έχει γευτεί το λαρύγγι μου...Πατάτα γεμιστή στο φούρνο.Στην ουσία είναι πατάτα λιωμένη με μυρωδικα ,από πάνω βάζουν γιαούρτι (cretan classic) και πάνω πάνω κομματάκια μπέικον,καλαμπόκι και ζαμπόν.Σας μιλάω για ΤΟ έδεσμα.Όποιος με έχει δει λάιβ με καταλαβαίνει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.