Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΑΓΟΡΑ LAPTOP ME 1000 E

teopont

Recommended Posts

Δεν ξερω πραγματικα τι να αγορασω εχω καταμπερδευτει.καθε μερα αλλαζω και γνωμη.

ελεγα να παρω πεντιουμ μ αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκω κατι.

λοιπον θελω να εχει 512 μνημη 60 σκληρο wirelles lan οθονη 14 και πανω .

απο επεξεργαστη ποιον να διαλεξω pentium m, celeron m, sempron, turion.

μεταξυ seleron και sempron τι να διαλεξω.

θελω μονο branded μαρκα.

εχω δει τον acer aspire 3023 που δινει παρα πολλα για τα λεφτα του αλλα εχει επεξαργαστη σεμπρον 3 και απο τι εχω δει ζεσταινεται πολυ.

αν προτιμησω σελερον θα χασω σε επιδοσεις. το λαπτοπ θα ειναι πιο πολυ στην μπριζα αρα δεν με ενδιαφερει πολυ η καταναλωση αλλα ενδιαφερομαι για την παραγομενη εξωτερικη θερμοτητα. λαπτοπ θελω οχι σομπα.

και μετα ειναι και το θεμα των οθονων να προτιμησω acer λογω της crystal brite τεχνολογιας η και οι αλλες των αλλων εταιριων ειναι εξισου καλες.

μετα ακουω και το θεμα service μακρια απο acer και αλλα τετοια ελεος εχω πελαγωσει .

προτινεται μου καποια μοντελα που θα ικανοποιουμε γιατι δεν ξερω(το budget μην υπερβει τα 1000 τελικη τιμη) μαλλον ζηταω πολλα!

Service acer είναι από τα χειρότερα από δική μου εμπειρία καθώς και από γνωστών

Σαν φορητός όμως , επειδή των δουλεύω 24/7 και έχει τραβήξει τα πάνδινα , έχω να πω τα καλύτερα λόγια . Αν εξαιρέσεις το TEAC dvd-r που είχε στην αρχή και τα'παιξε από τις πολλές αντιγραφές , δεν έβγαλε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ακόμα και όταν τον λειτουργούσα σε περιβάλλοντα με τρελή υγρασία

Όσων αφορά για την θερμοκρασία της Cpu , να σε πληροφορήσω πως μια πρόχειρη μέτρηση που έκανα στον Pentium M σε full load , έβγαλε 65 C + οπότε το θέμα της θερμοκρασίας είναι υποκειμενικό .

Ο φορητός που ανέφερες φαίνεται πολύ καλός για τα λεφτά του , αν και δεν είμαι ιδιαίτερα οπαδός των widescreen οθονών

ΑΠό CPU κατά σειρά απόδοσης/κατανάλωση

Pentium M>Turion-Celeron M-Sempron

Στα 1000Ε πιστεύω βρίσκεις πολλά επώνυμα laptop με ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών.

HP, IBM έχουν κατά καιρούς κάνει προσφορές κα΄τω των 1000Ε με CPU Celeron M που είναι μια χαρά από επιδόσεις. Οι οθόνες των Acer είναι από τις μεσαίες προς μέτριες μεταξύ των επωνύμων.

Aλλο μοντελο στα 1000€ περιπου ειναι και το 5022 της acer!Aν και γνωμη μου ειναι να δωσεις 200€ παραπανω περιπου!!Εκει υπαρχουν αξιολογα μοντελα 1692/1693 ,5024 και ισως καποια fujitsu-siemens!

ειδα πριν λιγο τον φουτζιτσου σιεμενς αμιλο μ 1425 με απιστευτα χαρακτηριστικα αλλα γυρω στα 200 ευρω παραπανω. κατι που ειμαι προθυμος να τα δωσω γιατι ειδα οτι εχει εγγυηση για 2 χρονια αρα σαν να πληρωνω επεκταση.

δειτε τον λιγο και πειτε μου την γνωμη σας σχετικα με αυτον και τον ασπαιρ 3023.

οσο για acer η fujitsu siemens τι προτεινετε.(και για service)

απιστευτα χαρακτηριστικα δεν θα τα ελεγα!Απλα ειναι fujitsu-siemens!

Dες και τα acer 1692 kai 1693 !καλυτερα σε χαρακτηριστα και τα δυο περιπου ιδιες τιμες (ενα φτηνοτερο ενα ακριβοτερο) απλα ειναι acer!

ψιλο-off topic αλλα νομιζω καλο ειναι να εχει μια καρτα γραφικων της προκοπης(απλα οχι integrated) 9700-5700 και πανω!Ολα τα υπολοιπα αλλαζουν!Και celeron M που λεει ο λογο παιρνεις και σε κανενα χρονο βαζεις τον κορυφαιο πεντιουμ Μ που υποστηριζει!!!Το ιδιο σε μνημες σκληρο!

δηλαδη ntg μου λες οτι η acer ειναι καλυτερη απο τους fujitsu γιατι εχω διαβασει οτι η ποιοτητα κατασκευης των acer αλλα και οι οθονες τους δεν ειναι και τιποτα ιδαιετερο

παίζει επίσης και το Acer Aspire 1682WLMi με

Centrino Pentium-M 725 1,6GHz

15,4'' Wide WXGA TFT

256MB DDR333 RAM

40GB HDD

DVD-Dual Double Layer

ATI 9700 64MB VGA Dedicated

56K. V92,Ethernet 10/100 Mbps,WLAN 802,11g

3 in 1 Card Reader

Windows XP HOME GR

γυρω στα 950

του βάζεις και άλλα 256/512 με ~30/60 Ευρώ και είσαι μία χαρά ;)

για να του βαλω αυτη την μνημη πως θα το κανω αφου μου λενε οτι τα μηχανηματα δεν ειναι customizable εννοεις να την αγορασω και να την βαλω αλλα ετσι δεν χανεται η εγγυηση αν βεβαια μπορουν να αποδειξουν οτι το ανοιξα.

Αρχική απάντηση από teopont

για να του βαλω αυτη την μνημη πως θα το κανω αφου μου λενε οτι τα μηχανηματα δεν ειναι customizable εννοεις να την αγορασω και να την βαλω αλλα ετσι δεν χανεται η εγγυηση αν βεβαια μπορουν να αποδειξουν οτι το ανοιξα.

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να προσθέσεις μνήμη.

Και πανεύκολο είναι (υπόθεση 2 λεπτών - τα laptop έχουν ειδική θέση - μην φαντάζεσαι ότι πρέπει να λύσεις όλο το μηχάνημα) και δεν επηρεάζει την εγγύηση.

Αρχική απάντηση από teopont

δηλαδη ntg μου λες οτι η acer ειναι καλυτερη απο τους fujitsu γιατι εχω διαβασει οτι η ποιοτητα κατασκευης των acer αλλα και οι οθονες τους δεν ειναι και τιποτα ιδαιετερο

Το ακριβως αντιθετο!Απλα καποτε προτιμησα χαρακτηριστικα απο το ονομα!(acer 1681)Δεν μου βγηκε σε κακο!Ολα δουλευουν ακομα!Το μονο ισως που μπορεις να πεις ειναι οτι δεν εχει καλη οθονη!!Αλλα και παλι αυτες που κυκλοφορουν τωρα σε αcer ειναι καλυτερες απο την δικια μου!

Επειδή θέλω και εγώ να αγοράσω laptop, (ασχετο το ότι δεν έχω μία) να κάνω μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση? Ποιός είναι ο καλύτερος/ταχύτερος επεξεργαστής σε laptop μέχρι 1200 ευρώ?

τι λετε για τον αμιλο m 1437g εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα . ξεφευγει για τα οικονομικα μου δεδομενα αλλα εχει και κατι καινουριες καινοτομιες που τις θεωρω χρησιμες. δειτε σαιτ fujitsu - siemenes.

κατι αλλο θελω να ρωτησω ξερει κανεις αν στην infosystems θα βρω καμια καλη προσφορα αν ειναι να περιμενω μεχρι τοτε. ενας μηνας ειναι τον διαθετο!

Kαλο ειναι και αυτο!Ποιες θεωρεις καινουργιες καινοτομιες??Αν ξεφυγεις παντως απο τα οικονομικα δεδομενα δες και το F.S amilo M 3438 !!Με 17 wide και 6800 καρτα γραφικων!

τιπ->αφου βρεις τα μοντελα που σε ενδιαφερουν βαλτα στο www.skroutz.gr

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 09:13]

Kαλο ειναι και αυτο!Ποιες θεωρεις καινουργιες καινοτομιες??Αν ξεφυγεις παντως απο τα οικονομικα δεδομενα δες και το F.S amilo M 3438 !!Με 17 wide και 6800 καρτα γραφικων!

εννοω οτι μπορεις να δεις ταινια και να παιξει μουσικη χωρις να εκκινησεις το συστημα καθως διαθετει και τηλεκοντρολ. μικρη διαφορα αλλα πιστευω χρισιμιη καθως θα μεγαλωνει λογικα η αυτονομια .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.