Jump to content

pro evolution 4 + fps

Jpp

Recommended Posts

εχω 1 προβλημα και μια απορια !

προβλημα : εχω το wolf πακ και το patch 1.1 . πριν κατι μηνες ειχα κανει ινσταλ το γαμε κανονικα ειχα βαλει και το patch και ολα καλα.

το βαζω ξανα σε σειρα : game , patch , wolf pack ομως δε περασε τιποτα εκτος το λογοτιπο του wolf στην αρχη ουτε πανω ουτε φωνες ουτε τιποτα !

και η απορια . εχω μια 6600gt 1gb 400mhz και 3200+ βαρτον.

οτι quality και να του βαλω low medium high το fraps ειναι κολλημενο στα 60 fps ενω φαινετε μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα απο το low στο high.

ειναι φυσιολογικο αυτο με τα 60fps ; στυλ counter strike ή 30 ή 60 ή 90 ;

Τα 60 σου φαίνονται λίγα?

Δεν έχεις παρατηρήσει οτι τα 60 είναι σταθερά? Αυτό σημαίνει οτι το παιχνίδι είναι καλοπρογραμματισμένο. Και 6800GT να είχες, πάλι 60 θα έβλεπες.

επειδη ειναι σταθερα ρωταω. μια χαρα ειναι μακαρι να πιανα σε πολλα 60 αλλα δε μου φαινονται και τοσο ρεαλιστικα. γιατι στο low λεει 60 και ειναι σαν 60 και στο high λεει παλι 60 και ειναι σαν 40.

δε εχω πειραξει τιποτα απλα το direct X μου λεει :

directx.cpl is a debug version , which will run slower than the retail version .

δεν εχω πειραξει τιποτα εχω ολους του τελευταιους drivers .

στα setting λεει αναλυση αλλα δε λεει πουθενα για hz

στα win εχω 85hz .

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.