Fandom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Παίδες πρίν μερικές μέρες επέτρεψα στους δικούς μου να μεταφέρουν το pc μου στο σπίτι που μετακόμισα (μεγάλο ταξίδι και με βαριά καρδιά..). Αφού μου το έφεραν το άφησα 2 μέρες μέσα στην κούτα του λόγω δουλειών και όταν το συνέδεσα και το άνοιξα παρατήρησα μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην εκκίνηση (με μάυρη οθόνη). Ένα αναλυτικό chkdsk στο δίσκο με το λειτουργικό μου έδειξε 4Kb bad sectors...τι να πω, πίκρα, αλλά μπορεί να μην είναι "πραγματικά". Το κουλό είναι όμως οτι ο άλλος δίσκος αρνείται να κάνει αναλυτικό chkdsk (κολλάει δλδ στο part 4) και καθυστερεί ιδιαίτερα σε ότι του βάζω να κάνει.Τι μπορεί να έχει συμβεί; Να διορθωθούν τα προβλήματα με διπλό φορμάτ (πονάω και μόνο στην ιδέα..); Μήπως με hdd regenerator; (σημείωση: το πισι δουλεύει κανονικά εκτός απο την καθυστέρηση του 2ου δίσκου. οι δίσκοι είναι maxtor 120+200gb σατα.)Παρακαλώ, τα φώτα σας γιατί θα σαλέψω...Edit : Τελικά για τον δεύτερο δίσκο που καθυστερούσε έφταιγε οτι είχε μπεί μόνος του σε pio mode o controller. Τώρα για τα bad sec του άλλου...είδωμεν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.