deadlock7 Σεπτέμβριος 5, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αυτα δεν τα ρωτανε..με τα χιλια θα ερθω!Αρκει να το κανονισουμε καποιες μερες νωριτερα για να ειμαι ελευθερος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 6, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Και γω μεσα για Οκτωβρη..... ea6gka:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka για μασα τι θα λεγατε , κοψιδια μπριζολιδια μπυρονια τζατζικια σαλατινια αλλα με προοπτικη για Οκτωβρη μερια :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 να πουμε για την πρωτη εβδομαδα οκτωβριου? Κυριακη μεσημερι τι λετε? και το κακο θα γινει στην αθηνα. αν μαζευτουμε πανω απο 10 θα γινει αλλιως δε συμφερει σε κανενα. λοιπον θα αρχισω να μετραω ατομα1.εγω2.σωτηρης3.deadlock74.blade panοποιος εχει αντιρρηση το λεει εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Εγω εχω αντιρρηση! Αν δεν εχει κοντοσουβλι, η εστω μποξά, δεν ερχομαι !!! EDIT: Φυσικα count me in...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 κοντοσουβλι οτι γουσταρεις θα εχει , το μενου θα το κανονισουμε να σε βαλω στη λιστα παχυνσης και εσενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka κοντοσουβλι οτι γουσταρεις θα εχει , το μενου θα το κανονισουμε να σε βαλω στη λιστα παχυνσης και εσενα? α, εγώ τρώω μόνο κοντοσούβλι διαίτης, με κάτω από 40% λιπαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 λιστα ενδιαφερομενων λαμπιτων μεχρι στιγμης1.εγω2.δεαδλοκ73,σωτηρης4.Δινοπουλος5.βλαδεπανοποιος εχει υποψη ταβερνουλα ησυχη με μεγαλα ψυγεια μπυρας ας προτεινει, ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka λιστα ενδιαφερομενων λαμπιτων μεχρι στιγμης 1.εγω 2.δεαδλοκ7 3,σωτηρης 4.Δινοπουλος 5.βλαδεπαν οποιος εχει υποψη ταβερνουλα ησυχη με μεγαλα ψυγεια μπυρας ας προτεινει, ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕ Mε "ει" παρακαλω. Δεινοπουλος ειναι αλλα ο ISO στις μεταφρασεις το κανει "i" :P:P Προτεινω να γινει κ sticky το θεμα για 3-4 εβδομαδες... Oσο για τοποθεσια, εχω στο νου μου 2-3 θεματα καλα...Θα ενημερωσω καταλληλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 στο αλλο θρεντ γιαννη , μη γινει κανα μπερδεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.