GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Τι λετε ρε παιδια?Να κανουμε καμια συναντηση στις 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) κατα το βραδακι να γνωρισουμε τα καινουρια μελη και να τα πουμε απο κοντα?? Μπορειτε ή αρνητικη ψηφος? :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αν ειναι να ερθετε γιαννενα εγω μεσα ειμαι!! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Αν ειναι να ερθετε γιαννενα εγω μεσα ειμαι!! :> Για Αθηνα παντα λεμε.....κανα θησειο καλα ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Σεπτέμβριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Εγω μεσα ειμε αλλα σε ποιο σημειο ακριβος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Kαι εγω ισως ειμαι Αθηνα .. Αν ναι μεσα και εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αν δεν εχω φυγει ακομα θα ερθω, αλλα θα προτιμουσα απογευμα αν γινεται γιατι μεχρι να κατεβω θησειο θελω μιαμιση ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Aν δε δουλευω εκλεισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Παρασκευη έχω μαθηματάκι στη Σαλόνικα, αν το κάνετε σουκού θα μπορέσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Kάλή ιδέα ίσως μπορέσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Παρασκευη έχω μαθηματάκι στη Σαλόνικα, αν το κάνετε σουκού θα μπορέσω. παρασκευη/σαββατο ειναι γενικα πολυασχολες μερες ... μια κυριακη θα ηταν τελεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta03 Σεπτέμβριος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Εγω δεν θα μπορεσω μεσα στον Σεπτεμβριο. Εξεταστικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ta03 Εγω δεν θα μπορεσω μεσα στον Σεπτεμβριο. Εξεταστικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Na το κανουμε κυριακη 11 Σεπτ????Μεσημερακι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 χμμ...θα προσπαθησω!Δυσκολο παντως απο μενα για Κυριακη...γμτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Μια μερα πριν το σχολιο??????????Φτου.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Κατα 90% θα ειμαι εκει.btw μηπως να γινει και ενα edit στον τιτλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Μαλλον ακυρο θα ειναι...αφου δεν μαζευομαστε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Παρασκευη μονο μετα τις 9,αν θελετε σας βρισκω μετα!Για κυριακη μπορω μονο μετα τη 1(το βραδυ..:cry: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 για μασα τι θα λεγατε , κοψιδια μπριζολιδια μπυρονια τζατζικια σαλατινια αλλα με προοπτικη για Οκτωβρη μερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.