unseen Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2008 Ερχεστε στη Θεσσαλονικη και θελετε να ξεσκιστειτε στο φαι? Να μην μπορειτε να κουνηθητε? Τοτε ενα ειναι το λινκ που ψαχνατε τοσο καιρο! Απιστευτη δουλεια. Μπραβο στους δημιουργους! http://www.tavernoxoros.gr/ Παραδειγμα Ο ΜαύροςΚατηγορία: Βρώμικο Συντεταγμένες: 40.65903 22.92668 φαγητό:+∞ φράγκα:2/3 λαϊκό:+∞ Μέσα είσαι ψηλέ! Ξεκόλλα... Στομαχική βία, εντερική αιμορραγία με πολύ μπούκοβο. Με μεγάλη βεβαιότητα το καλύτερο βρώμικο στην Β. Ελλάδα, με μοναδικό μειονέκτημα τους ιδιοκτήτες που είναι φραγκοφονιάδες και μερικές φορές ψάχνουν ευκαιρία να σου φάνε ακόμα και 50 λεπτά (είναι μια οικογένεια, ο παππούς γεννηθής στην Κομοτηνή το 1946 περίπου, είναι η Αυτού Μεγαλειότης Μαύρος, από τις λίγες εναπομείναντες αυθεντικές προσωπικότητες της πόλης). Υπάρχει από το 1965 περίπου (τότε ήταν ψητάς με καρότσι) και στην τωρινή τοποθεσία έχει πάνω από 3 δεκαετίες. Φροντίστε να σας το φτιάξει ο ίδιος ο Μαύρος που ξέρει καλύτερα απ' τα παιδιά του να βάζει τις σωστές αναλογίες (έχει 6 παιδιά από 4 γυναίκες). Να σημειώσω ότι όλα είναι στα κάρβουνα. Ζητήστε το περιποιημένο με έξτρα ζουμί ajax (Η ιστορία με το ajax αγγίζει σε επίπεδο μυθοπλασίας τα όρια σεναρίου Indiana Jones. Πρόκειται για μια μυστική συνταγή της ερήμου που έφερε πριν από 40 χρόνια η μητέρα του Μαύρου, όταν πήγε να προσκυνήσει στην Μέκκα ως μουσουλμάνα, και του έδωσε ευχή και κατάρα να δουλέψει μέχρι να πεθάνει χρησιμοποιώντας ajax. Αποτελείται από 7 συστατικά που μόνο αυτός ξέρει, τα 7 διαμάντια της ερήμου. Το μοναδικό και πιο απλό που έχει γνωστοποιήσει είναι το λεμόνι, τα άλλα 6 θα τα πάρει στον τάφο του...). 2,5€ το sandwich, 1,2€ το τεμάχιο σουβλάκι, 1€ το τεμάχιο κεμπάπ (προσοχή, στο κεμπάπ δεν βάζει ajax!) και 2€ το τεμάχιο πανσέτα και λουκάνικο Θράκης (last update: Ιούλιος 2008). Κάποιες μέρες και κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας ώρες πριν, βάζει λίπος πάνω στην σχάρα να σιγοψηθεί για εκλεκτό μεζέ. Δεν έχει καθόλου αλκοόλ λόγω μεθυσμένων, οπότε για μπυρίτσα μπορείτε να προμηθευτείτε από το απέναντι βενζινάδικο το οποίο είναι μέχρι αργά ανοιχτό. Από τις 20:00 μέχρι να τελειώσουν τα κρέατα (περίπου στις 04:00). Ένας γιος του διατηρεί ένα βρώμικο στην Αθήνα αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα του Μαύρου. Κυριακές κλειστά. Τηλέφωνα για να σας το ετοιμάσει πριν φτάσετε: 6978305491, 6972170840. Ps.Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται...
unseen Νοέμβριος 9, 2008 Author #2 Νοέμβριος 9, 2008 Αχαχαχχαχαα θεικα τα comments!Μέγας ΑλέξανδροςΚατηγορία: ΠατσάςΔιεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 10Συντεταγμένες: 40.64069 22.93385φαγητό:2/3 φράγκα:2/3 λαϊκό:3/3Μέτριος πατσάς αλλά πολύ ωραίος χώρος και έχει για πελάτες τα καλύτερα παιδιά, όλα τα μπουμπούκια απ' το Βαρδάρη. Όλο το 24ωρο.
st.ef Νοέμβριος 9, 2008 #4 Νοέμβριος 9, 2008 χαχαχα ωραίο. παντως ο δορυφορος δν τα λεει καλα.. το χωριο μου στην μυτιληνη το εχει στην μεση ενω ειναι βορειο δυτικα./
sisman Νοέμβριος 10, 2008 #5 Νοέμβριος 10, 2008 Λοιπον σερφαρω τωρα κανα διωρο σχεδον και τα χω παιξει.... Ο ανθροπως που το εχει κανει το site ειναι ολα τα λευτα και τρομερος γευσηγνωστης...Καντε ενα search για το Fastfoodαδικο Stratos... Απλα τα σπανε οι φοτο....Εχει και τον δικο μας "Τα πευκα" με πικοιλα σχολια αλλα με ΟΛΗ την αληθεια...Ασχετο παντος τα πευκα δε τα αλλαζω με τπτ που λενε, για τη παρεα μας ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ.
Captain Νοέμβριος 10, 2008 #6 Νοέμβριος 10, 2008 οντως το παλικαρι που το εκανε εχει πολυ μερακι.η φαση ειναι που εχει και αθηνα μερικα φαγαδικαπαντως εδω θεσσαλονικη εχει και το πιο μικρο.αν ξαναβγω σε ταβερνα θα το συμβουλευτω σιγουρα
oxide Νοέμβριος 12, 2008 #7 Νοέμβριος 12, 2008 ποπο stratos το γυραδικο οπου ο γυρος δεν γυριζει...γτ ειναι μαυρος και ψημενος οσο παει..
cinquis Αύγουστος 9, 2010 #9 Αύγουστος 9, 2010 Χασαποταβερνα ο "ΑΝΕΣΤΗΣ"..Ενδεικνειται μονο σε περιπτωση που εχετε να φατε καμια εβδομαδα...ειδικα οι μπριζολες απο χοιροσαυρο και μοσχαροσαυρο ειναι τεραστιες...και απο τιμες παρα πολυ καλαΠηγαινωντας για περαια στα δεξια πριν τα φαναρια.
xrist Αύγουστος 9, 2010 #11 Αύγουστος 9, 2010 χαχα γνωστο το μαγαζι...εγω εφτιαχνα την λασπη για να χτιζει ο Μιχαλης
redgiwrgos Αύγουστος 9, 2010 #13 Αύγουστος 9, 2010 Τόσα που έχω ακούσει για αυτόν τον μαύρο πρέπει να είναι πολύ καλός!! Πρέπει να δοκιμάσω κάποια μέρα! Δε μου στέλνετε κανένα πακέτο;
cinquis Αύγουστος 9, 2010 #14 Αύγουστος 9, 2010 Εγω το εχτισα το μαγαζι.Nα αγιασουν τα χερια σου......
NickL Αύγουστος 9, 2010 #15 Αύγουστος 9, 2010 χαχα γνωστο το μαγαζι...εγω εφτιαχνα την λασπη για να χτιζει ο Μιχαλης Το βράδυ τον φωνάζουν Χρήστο...
xrist Αύγουστος 10, 2010 #16 Αύγουστος 10, 2010 Το βράδυ τον φωνάζουν Χρήστο... Θα βαλω το avatar του Ανεστη... αει σιχτιρ πια μας καταμπερδεψε ολους.:huepfend006:
redgiwrgos Αύγουστος 10, 2010 #19 Αύγουστος 10, 2010 και μαμο το γυαλικό !!!!! Έχω καλύτερα! [ATTACH]8991[/ATTACH]
orion Αύγουστος 10, 2010 #20 Αύγουστος 10, 2010 Το βράδυ τον φωνάζουν Χρήστο... Θα μπορουσε να τον φοναζουν και Αλικη....αλλα αυτο ειναι κατοχυρωμενο σε αλλον
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.