ΝTG Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Αναμεσα σε αυτους του 3 εκτυπωτες ποιος εχει τα φτηνοτερα μελανια???Αναφερονται με κωδικους και δεν ξερω σε ποιον ανηκουν!(@πλαισιο)Επισης κατι που θα επρεπε να ξερω πλεονεκτημα-μειονεκτημα για τους παραπανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 αν ψαχνεσαι για φωτογραφικους, γιατι δε ριχνεις και μια ματια σε Dye sublimation?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 ο 1500 που εχω και εγω ειναι τσακιστερος για τα λεφτα του. και τα μελανια κανουνε 6 ευρω το μαυρο και 12 νομιζω το εγχρωμο , καινουρια ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Eιχα τον R200 και δεν ειχα μεινει καθολου ευχαριστημενος με τα μελανια του.Μικρη χωριτικοτητα,πανακριβα(16 ευρο εκαστο) ενω η καταναλωση απο τον ιδιο τον εκτυπωτη ηταν αυξημενη. Πλεον εχω τον Canon Pixma 4000 και μονο καλα εχω να πω. Απιστευτη ταχυτητα-ποιοτητα εκτυπωσης,εντελως αθορυβος σε αντιθεση με τον Epson που νομιζες οτι περναει τραινο,και τα μελανια του στοιχιζουν 50% λιγοτερο (~10 ευρο) Προσωπικα θα σου συστηνα να πας ή για τον 3000 ή για τον 4000 καθως πλεον πηγαινεις σε photo printers με ανεξαρτητα μελανια(=οικονομια),και παρα πολυ καλη ποιοτητα εκτυπωσης. Πλεον οι τιμες τους εχουν πεσει πολυ (130 ευρο ο 4000). Για Εpson ουτε που να το σκεφτεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Δεν ήμουν σίγουρος για το αν έπρεπε να ποστάρω εδώ μιας και δεν ήξερα σε τι επίπεδα είναι οι νέοι Epson.Διαβάζοντας όμως το post του knight_77 και έχοντας και εγώ πάει σε pixma ip4000 από Epson θα σου πρότεινα ότι ακριβώς σου προτείνει και ο ίδιος. Μακριά από Epson και κατευθείαν για canon.Η καλύτερη ίσως επιλογή value είναι ο ip3000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αναλυτικές μετρήσεις με Ρ300 που έχει μάλλον ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον 200άρη με έχουν πλέον πείσει ότι στην εκτύπωησ αυτοί οι 2 εκτυπωτές είναι από τους οικονομικότερους. Και πριν με βαρέσετε να σας πω ότι συμφωνώ ότι είναι ασύμφοροι λόγω κατανάλωσης. Αυτό που πρέπει να το δείτε με τα μάτια σας για να το πιστέψετε είναι ότι ο λόγος που πίνουν τα μελάνια αρκετοί έπσονες δεν είναι οι υπερκατανάλωση μελανιού στην εκτύπωση αλλά οι απίστευτες ποσότητες που πάνε για πέταμα κάθε φορά που γίνεται καθαρισμός. Χωρίς πλάκα κάθε 4-5 καθαρισμούς ένα cartridge 13 ml έχει πάει στα σκουπίδια. Ακόμη κι εγώ που χρησιμοποιώ χύμα μελάνια και ξαναγεμίζω προτιμώ να καθαρίσω την κεφαλή με τη γλώσσα μου παρά να κάνω καθαρισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Σεπτέμβριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 8 New Inkjet Printers δεν εχει τον R200 αλλα μπορείς να πάρεις μια γενική ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Thanks guys!!Νομιζω οτι ο ea6gka ειχε την καλυτερη απαντηση!!6 το μαυρο ειναι καλη φαση!!(πως λεγεται ακριβως??)Bασικα δεν ειναι για μενα(αλλα μπορω να το χρησιμοποιω).Εβαλα και το R200 επειδη ειναι φτηνος και εχει και ξεχωριστα μελανια και ελεγα μηπως τυπωνα καμμια φωτο κατα καιρους!!!!Αν ηταν για μενα θα επαιρνα τον canon ip4000 που τον εχω σταμπαρει εδω και πολυ καιρο αλλα λογω στρατου ,μαμακιας γενικοτερα δεν εχω παρει!Να διαβασω και το συγκριτικο του τασσοσσ και φυγαμε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 καλα δεν σου εκανα και review lol αλλα για χρηση στο σπιτι , δλδ εκτυπωσεις σε μαυρο και φωτογραφιες σε χαρτι φωτογραφικο ο εκτυπωτης αυτος στα 40 νομιζω θα σου βγει αστερι, δεν προσφερουν τιποτα το ουσιωδες τα μεγαλυτερα μοντελα, δλδ σκεψου σε νοιαζει τοσο πολυ αν εκτυπωνει σε σιντι ή παιρνει καρτες και εκτυπωνει απευθειας? λεπτομερειες ειναι για μενα , οπως σου ειπα εχει ποιοτητα και ειναι φτηνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 οχι ησουνα αρκετα σαφης στο πρωτο ποστ!Ενα φτηνο εψαχνε οποτε και canon!!Ποια μελανια φοραει ακριβως??Ειναι αθορυβος??(οχι οτι εχει σημασια απλα ενα συν παραπανω)μαλλον τα βρηκα!BCI-24 black/color????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 πρωτεια στην ησυχια δεν εχει , ουτε στη ταχυτητα , αλλα τα πρωτεια κοστιζουνε και δεν ειναι και κανενας πανω απο τον εκτυπωτη με χρονομετρο. 40 ευρω διαμαντι , ετσι λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 το 40 που το ειδες???Εγω γιατι τον βρισκω 54???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 α εγω τον ειχα παρει προσφορα απο μουλτιδραμα, ε 54 ειναι δεν ειναι και πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Είχα αγοράσει το μικροτερο έπσον πριν λίγους μήνες 45 ευρόπουλα .Όντως τα μικρά δεν έχουν να ζηλέψουν σε τελική ποιότητα εκτύπωσης. Μόνο σε θόρυβο και ταχύτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Σεπτέμβριος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αν αναζητάς φτηνό και καλό, χωρίς πολλές απαιτήσεις, τότε πάρε τον 1500. Πάντως, αν μπορείς να διαθέσεις μια 100άρα, τότε ο 3000 είναι πραγματικά value for money. Τον έχω κανα εξάμηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 4 μελάνια (1 μάυρο+3χρώμα) και τιμή (γνήσια πάντα) κάνα 10ευρω το ένα.... Είναι καλή περίπτωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta03 Σεπτέμβριος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Εχω τον 1500 . Φτηνο και καλο θα τον χαρακτηριζα και με φτηνα μελανια. Για γενικη χρηση καλος εκτως απο τυπωμα φωτογραφιων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Παρα πολυ ωραια!!!!!ΤΕλικα ο εκτυπωτης ειναι εικονικη πραγματικοτητα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ta03 Εχω τον 1500 . Φτηνο και καλο θα τον χαρακτηριζα και με φτηνα μελανια. Για γενικη χρηση καλος εκτως απο τυπωμα φωτογραφιων . και στις φωτογραφιες τον βρισκω αριστο , κανεις δε καταλαβαινει οτι ειναι απο εκτυπωτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Ωραια και καλα ολα αυτα!!Να το εβγαζαν κιολας αμα δεν υπαρχει καλα θα ηταν!!!Τζαμπα περιμενα!!!Και εδω τον ειδα 80!!Το μονο καλο ειναι οτι ιπ2000 εδω εχει 88!Για να δουμε ....μαλλον ξινος θα μας βγει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 5, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Βρε συ τι ακριβώς τον θες? ’μα θες τον οικονομικότερο all around πάρε τον c46 της έπσον και έναν εκτυπωτή που τυπώνει σαν επαγγελματικός (αλλά του παίρνει λίγη παραπάνω ώρα και κάνει και λίγο θόρυβο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.