Jump to content

Ηαlf life 2(τερματιστηκε)

amgamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μολις τερματησα το hl-2!

μακραν το καλυτερο παιχνιδι που επαιξα ποτε μου..:)

αλλα με μπερδεψε λιγο στο τελος...μπορει καποιος να μου εξηγησει το τι ακριβως εγινε???:alien:

Χαίρομαι φίλε μου που σημφωνείς για την τελειότητα του game. Τώρα για το finale ούτε εγώ κατάλαβα πολλά. Στο internet υπάρχουν διάφορα σενάρια, διάβασε τα και πίστεψε σε όποιο θες. Πιθανόν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με το expansion του παιχνιδιού. πάντως κάπου διάβασα ότι αυτός ο τύπος που βλέπεις στο τέλος είναι o Gordon Freeman (εσύ δηλαδή) από το μέλλον...

Εγω το ειχα αφησει στην μεση το χειμωνα γιατι ειχε ενα bug η εκδοση που ειχα και κολουσε σε ενα σημειο με αποτελεσμα να μην μπορω να το περασω..

Ψιλοασχετο αλλα μπορω να συνεχισω απο εκει αν το ξαναεγκαταστησω απο αλλο dvd??

http://www.ferrago.com/downloads/file/407

το παραπανω βιντεο ειναι απτην εκθεση Ε3 που εγινε μεσα στο καλοκαιρι του 2003, εχει καμια σχεση το ΑΙ τωμ combine στο βιντεο με αυτο στο παιχνιδι ? εγω το επαιζα με mod που επηρεαζε την δυσκολια ( οχι το substance, ενα πολυ πιο μικρο σε μεγεθος) γιατι ακομα και στο hard οι combine grunts πεφτανε σαν τις μυγες, μην μιλησω για τα γιδια τους επανταστατες

ουτε ακουστικα ερεθισματα ειχανε ουτε αντιδρουσανε γρηγορα ουτε τακτικες ουτε τπτ, σημειωτεον οτι η φαση στην οποια ο ενας στρατιωτης κλωτσαει την πορτα και ο αλλος τον καλυπτει απτο παραθυρο ΔΕΝ ειναι scripted(συμφωνα με τα τοτε λεγομενα της valve) δλδ ουτε προσχεδιασμενο γεγονος ουτε προσχεδιασμενο Α.Ι αλλα ητανε μεσα στις ρουτινες της ΑΙ των στρατιωτων που εφαρμοζονται οταν υπαρχουν τετοιες καταστασεις, συμφωνα με valve παντα

για μενα το half-life 2 ειναι υπερτιμημενο κ προχειρο, προβληματα με το ΑΙ, η source που εξαιτιας της για να πεταξει η καρτα κ να πηγαινει σφαιρα με φουλ γραφικα (χωρις να συμπεριλαβουμε ΑΑ κ anisotropic) πρεπει να εχεις τρελη cpu (οι athlon xp κ οι p4 στα 3 ghz πεφτουν "λιγοι" ) το cs source (ειναι μαζι του δωρεαν) που βγηκε κ αυτο στις 16 νοεμβριου κ ακομα να το στρωσουν + το netcode της source που ακομα και σημερα το μπαλωνουνε (http://www.gamers.gr/forum/showthread.php?p=14622#post14622)

παντως παρολο που δεν υπαρχουν προκλητικες μαχες (για τον μεσο FPSα εστω) υπαρχουνε 4-5 καλες πιστες, οπως αυτη με το τζιπακι ή η αλλη με το σκαφος και οι φασεις που στηνεις την αμυνα σου μετακινωντας τα turrets με το gravity gun η οταν κατευθυνεις τον πυραυλο με το στοχαστρο για να αποφυγει τα αντιεροπορικα των combine

αλλα αμα νοιαζουν τον αλλο μονο το ποσο καλοστημενες ειναι οι πιστες στο single player και η ατμοσφαιρα, υπαρχουνε παιχνιδια σχεδον 5 χρονων που παρεχουν περισσοτερα απτο hl2 οπως το no one lives forever 1 η ακομα και το πρωτο hl που βγηκε το 98 :p

κ γω αντιμετωπισα μερικα bugs,αλλα τα ελυσα αμεσως!

δεν εχω ξαναδει πιο καλο παιχνιδι fps..κ εχω παιξει αρκετα τετοιου στυλ.

HALF LIFE 2 for ever!!!

:D

τα συγχαρητηρια μου στην Valve...:flower:

Αρχική απάντηση από planetman

Η καραμπίνα είναι όλα τα λεφτά...

Κλασσικη.

Εγω το ειχα αφησει στην μεση το χειμωνα γιατι ειχε ενα bug η εκδοση που ειχα και κολουσε σε ενα σημειο με αποτελεσμα να μην μπορω να το περασω..

Τι κολλημα ακριβως?

Αρχική απάντηση από kallileo

Τι κολλημα ακριβως?

A.I. disable μάλλον, με το που το βγάλει δεν μπορείς να μιλήσεις με κανέναν από αυτούς που σε βοηθάνε.

Αρχική απάντηση από GruntGR

....... οπως το no one lives forever 1 η ακομα και το πρωτο hl που βγηκε το 98 :p

NOLF 1 rules, ισως και το καλυτερο FPS που εχω παιξει, φοβερες πιστες, πολυ καλοι διαλογοι και αρκετα καλη ιστορια. A.I. πολυ μπροστα απο την εποχη του.

(λες να το βαλω να το ξανατερματισω, χμμμ)

Εγώ ξαναέβαλα το NOLF 1 αλλά είχε πρόβλημα με το ποντίκι και δεν πυροβολάει:wall:

Έψαξα να βρώ λύση και ήταν η εξής:

Έπρεπε να εγκαταστήσω το παιχνίδι σε άλλο μηχάνημα που δεν θα είχε αυτό το πρόβλημα, να αντιγράψω ένα αρχείο (inf νομίζω ήταν) και να το βάλω στο δικό μου........Την λύση αυτή διάβασα στο support από το oficial site. Τώρα για ποιον λόγο δεν έλεγε τι αλλαγές να κάνεις χειροκίνητα στο inf δεν ξέρω........

Σορυ επειδή είναι :OT:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.