Jump to content

LG 1915S VS 1980Q

AlienHack

Recommended Posts

Απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα που διαβασα οι διαφορες ειναι μονο το response time(12ms vs 8ms) και η dvi εξοδος που εχει η 1980?

Αυτο ειναι ολο? Γιατι οι διαφορα στην τιμη ειναι 304 vs 473.. Ιδιο πανελ εχουνε? Η διαφορα με το DVI ειναι τοσο μεγαλη? εχει καλυτερα χωμματα να υποθεσω?

Αρχική απάντηση από unstoppable

Αν ειχαν το ιδιο πανελ λες να ειχαν διαφορετικο response time?

πάντως έχουν ίδιο τύπο panel (tn).

από κει και πέρα, it's up to u.

το dvi θα σου δώσει σίγουρα ευκρινέστερη εικόνα,

για τα λοιπά δεν νομίζω να δεις διαφορά (εκτός αν έχουν άλλη εμφάνιση, νομίζω η 1980 είναι πιο μουράτη).

πάντως ghosting ούτε η 1915s έχει.

Αρχική απάντηση από sotiris

πάντως ghosting ούτε η 1915s έχει.

Το ξέρω, εχω 2 1915S . Απλος ρωταω αν αξιζει η διαφορα στα λεφτα τους. Αποτι ξερουμε μεχρι τωρα το μονο μειον της 1915S ειναι η μη καλη αποδοση χρωματων, ειδικα του μαυρου γκρι. Η 1980 το διορθωνει καθολου αυτο? Γιατι τα 4 ms διαφορα στο response εμενα με αφηνουν αδιαφορο καθοτι τα 12 της 1915 ειναι ηδη υπεραρκετα και αψογα.. Αν και στην αποδοση χρωματων ειναι ιδιες τοτε δεν αξιζει κατεμε τα 100+ παραπανω.

Εχει τυχει κανεις να τις δει διπλα διπλα? ή εστω να δει και τις 2?

Εγώ μπορώ να σου πω μόνο για την 1980 , καθώς αυτήν χρησιμοποιώ

Επειδή η οθόνη διαθέτει και d-sub και dvi , στο dvi η εικόνα είναι άψοχη σε αντίθεση με το sub όπου στο απόλυτο μαύρο μπορείς άνετα να διακρίνεις σημάδια "θορύβου" στο χρώμα , δεν ξέρω πως αλλιώς να το ονομάσω

Όσο για το μαύρο , πραγματικά μαύρο δεν θα το έλεγα , καθώς είναι ελάχιστα ξεθωριασμένο

Για τις εντυπώσεις μου από την 1980 μπορείς να δεις εδώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.