Jump to content

X800XT & DFI NF4 watercooling απορίες

drakoulis

Recommended Posts

Λοιπόν έχουμε και λέμε..... θα στήσω ένα σύστημα ψύξης για κάρτα γραφικών και chipset μαζί.

Τί έχω:

Μπλοκ για VGA

Μπλοκ για NF4

Αντλία 900lt/h

ψάχνω λοιπόν ψυγείο.

τι ψυγείο χρειάζομαι που να μπορεί να σηκώσει και τα δύο αυτά chipakia (overclocking φυσικά έχει γίνει)

Αυτή τη στιγμή η κάρτα έχει το Zalman αεροψυξη και το NF4 το στοκ.

Με ανυπομονησία περιμένω τις προτάσεις σας για ψυγείο μόνο.

Αρχική απάντηση από haris1984

ρε guys 2πλα και 3πλα ψυγεια για καρτα γραφικων και τσιπσετ?

εγω πιστευω οτι με ενα μονο χοντρο θα ειναι σουπερ οκ...

Σωστος, νομιζα οτι ελεγε και cpu:confused: :confused::o :o :o :o

Στην κάρτα γραφικών έχω ένα παλίο μπλόκ revoltec το οποίο πέθανε πριν καιρό και το ξαναζωντάνεψα με απογοητευτικό το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά εκεί από κάτω δεν θα φαίνεται.

Οι σωληνώσεις θα είναι 1/4", νομίζω ότι για vga και chipset δεν χρειάζεται 1/2" όπως επίσης δεν θέλω να γεμίσει το κουτί χοντρούς και αηδιαστικούς σωλήνες, έχω ήδη 1/2" στην CPU.

Αρχική απάντηση από drakoulis

Αφού με ένα μονό ψυγείο είμαι μια χαρά τότε θα πάρω ένα.... το θέμα έιναι πιό από όλα.....

αυτό από το extremeshop link

ή από το hacshop link

ίδια τιμή έχουν

αυτο του εξτριμ σοπ χωρις δευτερη κουβεντα...

Προφανως αν εισαι απο αθηνα σε βολευει να χτυπησεις το ψυγειο απο το hac. Tο μονο που παρατηρω ειναι οτι το συγκεκριμενο ειναι σωληνωτο αρα εχει μειωμενες επιδοσεις σε σχεση με το κυψελωτο...

Απο δευτέρα λοιπόν θα πάρουμε το ψυγειάκι από xtreme shop...

Πώς πάει από μεταφορικά? Αργεί?

Φαντάζομαι κάποιος από εδω μέσα το έχει στήσει?Ας μου στείλει ένα πμ μήπως κανονίσουμε διαφορετικά την συναλλαγή.

Sorry για το Of topic

• 3 weeks later...

Λοιπόν το ψυγείο αγοράστηκε από extremeshop (άψογο) και θερμοκρασίες σε idle στην κάρτα είναι 36οC με ανεμιστήρα σε λειτουργία και 41 χωρίς ανεμιστήρα. Στo NF4 θερμοκρασία είτε λειτουργεί ο ανεμιστήρας είτε όχι είναι η ίδια σε idle 38 με 39 βαθμούς. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από θερμοκρασίες και από ησυχια, από υπερχρονισμό στην κάρτα κέρδισα 5ΜΗζ. Από το Nf4 μόνο την ησυχία μου

Θερμοκρασίες σε full δεν μέτρησα αλλά θα γίνει και αυτό.

Αρχική απάντηση από unseen [01-09-2005 21:44]

Προφανως αν εισαι απο αθηνα σε βολευει να χτυπησεις το ψυγειο απο το hac. Tο μονο που παρατηρω ειναι οτι το συγκεκριμενο ειναι σωληνωτο αρα εχει μειωμενες επιδοσεις σε σχεση με το κυψελωτο...

Tι εννοεις μειωμενες επιδοσεις εναντι του κυψελωτου???Νομιζα οτι τα σωληνωτα ειναι καλυτερα λογω μεγαλυτερου flow.Aν και θεωρητικα σε ενα κυψελωτο γινεται ποιο γρηγορα ανταλαγη θερμοτητας με τα fins λογω μεγαλυτερης επιφανειας επαφης.Ρωταω γιατι εχω κυψελωτο 2πλο απο παλιο AUDI 100 και σκεφτομουν να παω σε ενα απο τα γνωστα 2 πλα η 3πλα σωληνωτα TRANSIT - BLACK ICE EXTREME.

απεναντιας...........τα σωληνωτα κοβουν ασχημα τη ροη λογω των πολλων γωνιων που κανουν στις ακρες.

επισης οπως ειπες η επιφανεια επαφης στα κυψελωτα ειναι μεγαλυτερη.με το 2πλο μπλακ αης εξτριμ θα εισαι κυριλε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.