Jump to content

dialer!!!!!!!!!

crazyantonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τωρα τις τελευταιες μερες μολις εμπαινα να συνδεθω με adsl δεν μου εβγαζε ονομα και αριθμο και τα αλλαζα εγω. Χθες ειπα ας κανω ενα σκαν με το Antivirus 2004 και μου βγαζει δυο dialers sialers generic εγω με την ψυχραιμια μου λεω ενταξει εχω adsl δεν μπορουν να μπουν και λεω θα κανω delete ελα που δεν γινεται ομως και με αλλα 8 αρχεια τωρα τι κανω θα ερθει κανενα 600αρι?και εχω φραγη διεθνων κλησεων επισης

Αν εχεις μοντεμ στο pc να το αποσυνδεσεις. Αν ειναι μονο το dsl μοντεμ δεν εχεις προβλημα

Μπες σε safe mode (πατας F5 οταν ξεκιναει το μηχανημα καποιες φορες) και κανε scan και πιθανον να φτιαξει

Βασικα απο την στιγμη που δεν έχεις dial-up modem συνδεδεμενο με γραμμη του οτε δεν εχείς φοβο απο τα dialers (απο οσο ξερω δηλαδη:unsure: ). Μπες με safe mode και ξαναδοκιμασε να τα σβησεις. Υπαρχουν και καποια προγραμματακια που κανουν τετοιες διαγραφες αλλα εγω δεν τα εχω δοκιμασει. Υπαρχει και καποιος αλλος τροπος να τα σβησεις χειροκινητα μεσα απο τα win αλλα δεν τον θυμαμαι αυτη τη στιγμη....

Με το F8 μπαίνεις σε safe mode. Το κρατάς πατημένο πριν αρχίσουν να φορτώνουν τα Windows και μπαίνεις σε ένα μενού με αρκετές επιλογές. Επιλέγεις "Ασφαλής λειτουργία" [safe Mode] και είσαι έτοιμος.

δηλαδη να ξεκινησω με safe mode και μετα να κανω σκαν η να παω και να διαγραψω τα αρχεια μονος ?

Δες στην υπογραφή μου..

Τα προγράμματα ίσως να μην τα έχεις αλλά θα την βρεις κάπως την άκρη!

Εγώ έχω 3 προγράμματα στον υπολογιστή μου:

1. Spybot S&D

2. CounterSpy

3. Kaspersky Anti-Virus Personal Pro

Μιλάμε είναι βράχος! Δεν περνάει τίποτα! Και δεν έχουν και προβλήματα συμβατότητας μεταξύ τους!

οπως προειπα αν δεν εχεις πανω 56κ μοντεμ πχ για fax τοτε εισαι ησυχος. Το θεμα ειναι οτι καλο ειναι να μην υπαρχουν στον υπολογιστη σου μπορει να ανοιγουν διαφημισεις κτλ, αρα προσπαθησε να τα απομακρυνεις

εχει ενα 56αρι πανω αλλα εκανα απεγκατασταση τον driver και επισης το θεμα με το safe mode δεν επιασε και παλι βγαζει τον αλλο αριθμο χωρις να παιρνει ομως τηλεφωνο

Αρχική απάντηση από crazyantonis [Χθες, στις 12:25]

τωρα τις τελευταιες μερες μολις εμπαινα να συνδεθω με adsl δεν μου εβγαζε ονομα και αριθμο και τα αλλαζα εγω. Χθες ειπα ας κανω ενα σκαν με το Antivirus 2004 και μου βγαζει δυο dialers sialers generic εγω με την ψυχραιμια μου λεω ενταξει εχω adsl δεν μπορουν να μπουν και λεω θα κανω delete ελα που δεν γινεται ομως και με αλλα 8 αρχεια τωρα τι κανω θα ερθει κανενα 600αρι?και εχω φραγη διεθνων κλησεων επισης

απλά μη βλέπεις τσοντίνια...

Αρχική απάντηση από Psychokiller [01-09-2005 12:43]

Υπαρχουν και καποια προγραμματακια που κανουν τετοιες διαγραφες αλλα εγω δεν τα εχω δοκιμασει.

Locked Files Wizard 2.0 , CopyLock 1.08:

http://noeld.com/programs.asp?cat=misc

Unlocker 1.7.1:

http://ccollomb.free.fr/unlocker

Μικρά και αποτελεσματικά.Δεν τους αντιστέκεται τίποτα...

Μπορείς βέβαια και μέσα από το nero, αλλά με αυτά τα προγραμματάκια δε θα χρειαστεί...

Αρχική απάντηση από JiMk

απλά μη βλέπεις τσοντίνια...

Ε μια φορά στις τόσες είναι αδύνατον να μην δεις :)

τελικα το πηγα γιατι κολυσα και οταν εβλεπα dvd και οταν πηγαινα να παιξω παιχνιδια και με ειπε οτι το γμισ@ με τα φορματ και τετοια ενω την προηγουμενη βδομαδα που το πηγα ειχε τα αγγλικα και ειχε προβλημε με θυρες usb δεν ειπε τιποτα αντε τι περιμενεις..................

P.S ρε παιδια δν ανοιγετε ενα μαγαζι με υπολογιστες θα ειχατε ξεκολλοθει στο χρημα και στους πελατες :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.