crazyantonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 τωρα τις τελευταιες μερες μολις εμπαινα να συνδεθω με adsl δεν μου εβγαζε ονομα και αριθμο και τα αλλαζα εγω. Χθες ειπα ας κανω ενα σκαν με το Antivirus 2004 και μου βγαζει δυο dialers sialers generic εγω με την ψυχραιμια μου λεω ενταξει εχω adsl δεν μπορουν να μπουν και λεω θα κανω delete ελα που δεν γινεται ομως και με αλλα 8 αρχεια τωρα τι κανω θα ερθει κανενα 600αρι?και εχω φραγη διεθνων κλησεων επισης
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 1, 2005 #2 Σεπτέμβριος 1, 2005 Αν εχεις μοντεμ στο pc να το αποσυνδεσεις. Αν ειναι μονο το dsl μοντεμ δεν εχεις προβλημαΜπες σε safe mode (πατας F5 οταν ξεκιναει το μηχανημα καποιες φορες) και κανε scan και πιθανον να φτιαξει
Psychokiller Σεπτέμβριος 1, 2005 #3 Σεπτέμβριος 1, 2005 Βασικα απο την στιγμη που δεν έχεις dial-up modem συνδεδεμενο με γραμμη του οτε δεν εχείς φοβο απο τα dialers (απο οσο ξερω δηλαδη ). Μπες με safe mode και ξαναδοκιμασε να τα σβησεις. Υπαρχουν και καποια προγραμματακια που κανουν τετοιες διαγραφες αλλα εγω δεν τα εχω δοκιμασει. Υπαρχει και καποιος αλλος τροπος να τα σβησεις χειροκινητα μεσα απο τα win αλλα δεν τον θυμαμαι αυτη τη στιγμη....
nickstamat Σεπτέμβριος 1, 2005 #4 Σεπτέμβριος 1, 2005 Με το F8 μπαίνεις σε safe mode. Το κρατάς πατημένο πριν αρχίσουν να φορτώνουν τα Windows και μπαίνεις σε ένα μενού με αρκετές επιλογές. Επιλέγεις "Ασφαλής λειτουργία" [safe Mode] και είσαι έτοιμος.
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 1, 2005 #5 Σεπτέμβριος 1, 2005 Πατας F5 και σου βγαζει τις επιλογες. Διαλεγεις safe mode.Ποια η διαφορα?
nickstamat Σεπτέμβριος 1, 2005 #6 Σεπτέμβριος 1, 2005 F8, όχι F5! Περίμενε να δοκιμάσω... EDIT: Και τα δύο την ίδια δουλειά κάνουν! Χμμμ.. Δεν το ήξερα αυτό!
crazyantonis Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 1, 2005 δηλαδη να ξεκινησω με safe mode και μετα να κανω σκαν η να παω και να διαγραψω τα αρχεια μονος ?
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 1, 2005 #8 Σεπτέμβριος 1, 2005 Κανεις scan. Αν δε τα διαγραψει αυτοματα καντο χειροκινητα.
jpavly Σεπτέμβριος 1, 2005 #9 Σεπτέμβριος 1, 2005 Δες στην υπογραφή μου..Τα προγράμματα ίσως να μην τα έχεις αλλά θα την βρεις κάπως την άκρη!
nickstamat Σεπτέμβριος 1, 2005 #11 Σεπτέμβριος 1, 2005 Εγώ έχω 3 προγράμματα στον υπολογιστή μου:1. Spybot S&D2. CounterSpy3. Kaspersky Anti-Virus Personal ProΜιλάμε είναι βράχος! Δεν περνάει τίποτα! Και δεν έχουν και προβλήματα συμβατότητας μεταξύ τους!
crazyantonis Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #12 Σεπτέμβριος 1, 2005 ρε παιδια ομως αφου ξερω οτι με adsl δεν πιανουν ή πιανουν?
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 1, 2005 #13 Σεπτέμβριος 1, 2005 οπως προειπα αν δεν εχεις πανω 56κ μοντεμ πχ για fax τοτε εισαι ησυχος. Το θεμα ειναι οτι καλο ειναι να μην υπαρχουν στον υπολογιστη σου μπορει να ανοιγουν διαφημισεις κτλ, αρα προσπαθησε να τα απομακρυνεις
crazyantonis Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #14 Σεπτέμβριος 2, 2005 εχει ενα 56αρι πανω αλλα εκανα απεγκατασταση τον driver και επισης το θεμα με το safe mode δεν επιασε και παλι βγαζει τον αλλο αριθμο χωρις να παιρνει ομως τηλεφωνο
JiMk Σεπτέμβριος 2, 2005 #16 Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από crazyantonis [Χθες, στις 12:25] τωρα τις τελευταιες μερες μολις εμπαινα να συνδεθω με adsl δεν μου εβγαζε ονομα και αριθμο και τα αλλαζα εγω. Χθες ειπα ας κανω ενα σκαν με το Antivirus 2004 και μου βγαζει δυο dialers sialers generic εγω με την ψυχραιμια μου λεω ενταξει εχω adsl δεν μπορουν να μπουν και λεω θα κανω delete ελα που δεν γινεται ομως και με αλλα 8 αρχεια τωρα τι κανω θα ερθει κανενα 600αρι?και εχω φραγη διεθνων κλησεων επισης απλά μη βλέπεις τσοντίνια...
HOTAS Σεπτέμβριος 3, 2005 #17 Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [01-09-2005 12:43] Υπαρχουν και καποια προγραμματακια που κανουν τετοιες διαγραφες αλλα εγω δεν τα εχω δοκιμασει. Locked Files Wizard 2.0 , CopyLock 1.08:http://noeld.com/programs.asp?cat=miscUnlocker 1.7.1:http://ccollomb.free.fr/unlockerΜικρά και αποτελεσματικά.Δεν τους αντιστέκεται τίποτα...Μπορείς βέβαια και μέσα από το nero, αλλά με αυτά τα προγραμματάκια δε θα χρειαστεί...
Lakis! Σεπτέμβριος 3, 2005 #18 Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk απλά μη βλέπεις τσοντίνια... Ε μια φορά στις τόσες είναι αδύνατον να μην δεις
crazyantonis Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #19 Σεπτέμβριος 3, 2005 τελικα το πηγα γιατι κολυσα και οταν εβλεπα dvd και οταν πηγαινα να παιξω παιχνιδια και με ειπε οτι το γμισ@ με τα φορματ και τετοια ενω την προηγουμενη βδομαδα που το πηγα ειχε τα αγγλικα και ειχε προβλημε με θυρες usb δεν ειπε τιποτα αντε τι περιμενεις.................. P.S ρε παιδια δν ανοιγετε ενα μαγαζι με υπολογιστες θα ειχατε ξεκολλοθει στο χρημα και στους πελατες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.