cafe_demek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 δεν μπορώ να κάνω boot από το 1ο cd για εγκατάσταη heeelp!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 χαλασμενο σιντι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 μπααα το σιντι μέσο χρ το έχω διαβέσει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pctechgr Σεπτέμβριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Πως έχει γίνει η εγγραφή στο cd; Mπορεί να το βλέπεις στα windows αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εγγραφή έχει γίνει σωστά για να μπορείς να κάνεις και boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 έκανα αντιγραφή εικονικού αρχείου σε δίσκο τώρα θα το ξαναντιγράψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 md5 check έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 καλο ειναι να το γραψεις με ταχυτητα 24Χ και κατω , με 48 σε εμενα με πλεξτορ αντιγραφικο μου βγαζει οτι ειναι χαλασμενα αλλα στα παραθυρα μου τα βγαζει ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 παντα με 16Χ γράφω τώρα πάλι κατεβάζω το cd1.iso Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Παιδιά ξανά αντέγραψα το cd1 και πάλι δεν μπούταρε τι άλλο μπορεί να φταίει;????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 όταν λες δεν μπούταρε, που ακριβώς κόλλησε? φόρτωσε grub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Δεν το αναγνωρίζει σαν boot cd ψάχνει να βρει στις συσκευές boot cd δεν βρίσκει και μπουτερνει μετά κανονικά από το hdd Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 ενώ π.χ. το cd των win μπουτέρνει κανονικα? ντεν ξέρει, δε μου χει τύχει ποτέ πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Ναι δοκίμασα το cd των xp και μπουτερνει κανονικά άλλος τρόπος υπάρχει να μπουταρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 το md5 (ή όποιο άλλο παρόμοιο) το έχεις ελέγξει στο cd?δεν παίζει να μην μπουτάρει αυτό και να μπουτάρουν τα win! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Μόλις έκανα τον έλεγχο με το MD5 δεν βρήκε σφάλμα στο cd.στο τέλος μετά τον έλεγχο αποθήκευσα ένα αρχείο .md5 αυτό που χρησιμεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από cafe_demek Μόλις έκανα τον έλεγχο με το MD5 δεν βρήκε σφάλμα στο cd.στο τέλος μετά τον έλεγχο αποθήκευσα ένα αρχείο .md5 αυτό που χρησιμεύει; συγκρίνεις αυτό που σου έβγαλε με αυτό που έχει εκεί που το κατέβασες ( π.χ. το ntua αν δεις έχει md5 checksum στον κάθε φάκελο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Σεπτέμβριος 12, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Καλησπέρα σε όλους ... ρε Σωτήρη και γω που μπουτάρω κανονικά μόλς τελειώνει με το πρώτο σί ντ δε μου ζητάει το δεύτερο και κει σταματάω ,επίσης κατέβασα και την έκδοση DVD αλλά όταν το περνάω σε DVD σαν iso πάντα δεν φένονται πουθενά τ΄αρχεία... τι να φταίει άραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Σεπτέμβριος 12, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Και κάτι ακόμα γιατί πρόκειται να ξανακατεβάσω τα suse 9.3 dvd iso eval 4.2 GB με ποιό download manager ? προτείνεις? το dap και το get right δεν κανουν δουλειά και από που προτείνεις να το κατεβάσω? site εννοώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 12, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 βασικά σε 10-15 μέρες λογικά θα βγει το 10, είναι ήδη rc1, οπότε καλύτερα να κατέβαζες αυτό. εγώ κατεβάζω από δω: ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/suse/i386/9.3/iso/ όταν είμαι σε win, χρησιμοποιώ το getright. όταν το κατεβάσεις, κάνεις τεστ με ένα πρόγραμμα που κάνει md5 checksum και η τιμή που πρέπει να βγάλεις είναι αυτή που έχει αυτό το αρχείο: ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/suse/i386/9.3/iso/MD5SUMS (μιλάμε πάντα για το 9.3). όταν λες δε φαίνονται τα αρχεία, εννοείς από win? δεν bootέρνει? έλεγξε το iso που έχεις κατεβάσει να δεις τι md5 βγάζει. χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα από αυτά που βγάζει το google, όλα πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν: ]google από κει και πέρα, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς κάνεις λάθος στην εγκατάσταση, γενικά είναι πολύ απλή, αν ακολουθείς τα βήματα που λέει δε νομίζω να έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.