Ματθαιος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Παιδες μιας και εδω μπορουμε βα γραφουμε οτι θελουμε(ποθ λεει ο λογος) Πολλες φορες σας τηχενει να σκεφτεστε πως να βριτε-βγαλετε πολλα-γρηγορα λευτα. Εμενα μου τηχενει αρκετε σηχνα. Ας ανταλξουμε ιδεες μπας και βγει τπτ Ιδεες αστειες εξωπραγματικες ασ εινε και παρανομεςΔεν κανουμε τπτ ετσι κιαλιως. Αν αυτο δεν θα πρεπε να το ξεκινησω καν ασ καποιος αδμιν το σβισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Αύγουστος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 :D :worship: :worship: Καταπληκτικό θέμα. Δεν είσαι ο μόνος φίλε.10.000.000 συμπολίτες σου το ίδιο ψάχνουν. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αρκεί να βελτιώσεις λιγάκι την ορθογραφία σου Στην ανάγκη αυτά που γράφεις κάντα copy στο word διόρθωσέ τα και post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Εκει κολισες εσει Γραψε τπτ δε μπας και γινουμε εκατομθριουχοι Το ξερω σκοτονω μονο με τα ποστ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Εγώ το έχω βρει!ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ TheLab.gr όποιος δεν τον χρησιμοποιεί θα πληρώνει πρόστιμο :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 31, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Καλα,εγω τελιωσα δλδ; Ποιος θα με φιλοξενιση γιατι μολις εχασα το σπιτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 31, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Kαλα εφοσον δεν μπικε κανεις στο πνευμα θα κανω εγω την αρχη με ενα απτα πιο απλα που σκεφτικα. Εχετε προσεξει κατη χτιριακια της eurobank που μοιαζουν με ψιλικατζιδικα; Σκεφτικα να κλεψω μια μπουλδοζα και να το ξεριζοσω ολοκληρο ετσι οπως εινε To θεμα εινε αν το δοχειο με τα λευτα εινε underground:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος Kαλα εφοσον δεν μπικε κανεις στο πνευμα θα κανω εγω την αρχη με ενα απτο τα πιο απλα που σκεφτικα.Εχετε προσεξει κατη χτιριακια της eurobank που μοιαζουν με ψιλικατζιδικα;Σκεφτικα να κλεψω μια μπουλδοζα και να το ξεριζοσω ολοκληρο ετσι οπως εινε:heh:To θεμα εινε αν το δοχειο με τα λευτα εινε underground:hmm: Εάν κλέψεις την μπουλδόζα την πουλάς και βγάζεις περισσότερα...Δες την πανέξυπνη ταινία του γούντι άλεν small time crooks, ή αλλιώς μικροαπατεώνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Μιας και μιλάμε για "γρήγορο" χρήμα...Αν τα βάλεις φωτιά τα λεφτά (χαρτονομίσματα) θα πηγαίνουν γρηγορότερα (πήρε φωτιά ο κόλος τους...)Αν τους βάλεις νέφτι πάλι θα παν πάρα πολύ γρήγορα (σαν να τους έβαλαν νέφτι στον κόλο)Τέλος σκέψου της μηχανικές μετατροπές turbo, nitro και τα ρέστα εκεί θα δεις μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 31, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Εάν κλέψεις την μπουλδόζα την πουλάς και βγάζεις περισσότερα... Μπαα αυτη που εχω μπανισει εινε παλια αλλα δουλευει Την μπουλδοζα που θα την πουλισω ;Στο fleamarket? Μιας και μιλάμε για "γρήγορο" χρήμα... Kαλα ντε μια πλακα εκανα.Ρεσυ frost μην μου πεις πως ποτε δεν σουχει περασει απτο μυαλο Εκτος κιαν εσει εισε ο γιος του billgates:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Κι ο Μπιλ Φκέιτς για γρήγορα λεφτά ψάχνει. Βγάζει τα λειτουργικά του και κάνει την αρπαχτή , μέχρι να βγουν τα service packs έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο. Πού να τα υποστηρίζει τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 [ Διαδικτυακές Κομπίνες 101 ] Έχετε ακούσει για τα fraud clicks? Θα σας το εξηγήσω. Έχουμε ενα add/banner από το οποίο πληρονωμαστε ανά click. Σε κάθε click αντιστοιχεί ένα μικρο χρηματικό ποσό το οποίο πάει στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη της σελίδας που εμφανίζετε το banner. Συνήθως, ανά κλικ με διαφορετική ip όμως καταθέτετε το ποσό, δεν είμαι και σίγουρος όμως. Ε, φτιάξτε μια page τιγκαρετε την με banners, γραφτε ένα script πχ σε python, perl, shell ότι θέλετε τέλος πάντων, που θα συνδέετε στην σελίδα σας θα παίρνει τα links από τα banners και θα συνδέετε σε αυτά. .Που το οποίο καλό θα ήταν να κάνει tunelling την σύνδεση μέσω proxies τα οποία θα αλλάζει για κάθε banner έτσι ώστε να φαίνεται πως τα banners κλικαροντε από διαφορετικά άτομα. Ε, στήστε ένα παλιό μηχάνημα σας με *nix και αφήστε το να κάνει repeat ένα τέτοιο script όλη μερα. Και καλό θα ήταν να εκτελείται ανά τυχαία χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να μην καταλάβει κανεις πως η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και σας πάρουν πρέφα. Βέβαια θα χρειαστείτε και μια μεγάλη λίστα με proxies αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να βρείτε μια έτοιμη στο net. Φυσικά αυτά όλα είναι μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και ούτε εγώ ούτε το thelab φέρει καμία ευθύνη για τυχόν μλκιες που θα σας μπουν στο μυαλό!!! :cool: :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 αν εισαι κωλοφαρδος πλακωσου στο Στοιχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:41] αν εισαι κωλοφαρδος πλακωσου στο Στοιχημα Αν είσαι κωλόφαρδος πλακώσου στο Joker! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOne Αν είσαι κωλόφαρδος πλακώσου στο Joker! το ιδιο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Σεπτέμβριος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Τραβηγμενο αλλα περα για περα αληθινο: Weapons & Drugs Market. Απαραιτητα προσοντα ειναι η ανηθικοτητα, οι γνωριμιες/δημοσιες σχεσεις, το κεφαλαιο και οι γερες "πλατες" :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 1, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 αλλη ιδεα 1c τουρκικο ειναι ακριβως το ιδιο με το 2ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Τραβηγμενο αλλα περα για περα αληθινο: Weapons & Drugs Market. Καλη ιδεα.Στην Πολωνια στο λεγομενω μαυρο πανιγηρη αγοραζεις ακα'47 με ενα καδο σφαιριες με 1000ζλοτ-250eura και το πουλας εδω με 1000 ευρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 1, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Ναι ε?Ελα περνα το μετα απο τα συνορα ομως...Παντα εκει κολαει το πραμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Σεπτέμβριος 1, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος Καλη ιδεα.Στην Πολωνια στο λεγομενω μαυρο πανιγηρη αγοραζεις ακα'47 με ενα καδο σφαιριες με 1000ζλοτ-250eura και το πουλας εδω με 1000 ευρα 'H "καθαριζεις" οποιον σου την μπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Ε τι τωρα Απτα σινορα το περνας σε μικροτερα κομματια τα οποια δεν ανιχνευονται,και καλυτερα με αεροπλανο παρα με αμαξη λεοφοριο. Solid Snake και τα δυο μαστορα και τα δυο. Ι καραμπινα στην πλατη και το δεσερτ στην ζωνη και παμε για νεα δημοκρατια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.