Jump to content

IBM thinkpad problem

LordOfRings

Recommended Posts

επεσα στα χερια μου ενας centrino Ιbm think pad R40 χαλασμενος, δεν εμπαινε windows,

το παiδι τα cd με drivers τα εχασε και τα recovery..

παω στο site της ibm και βρισκω μόνο

Rescue and Recovery 3.0

IBM Director 3.1.1 - DSSP IC35614A - SMBus driver support for IBM ThinkPad R40

Audio driver for Windows

κανω setup απο κατι δικα μου xp αλλα δεν κανει full format κολλαει στο 0% ...

quick κανει και μολις αντιγραφει τα αρχεια των windows κανει restart και στην επομενη οθονη που κανει εγκαταστασεις κολλαει βγαζει μηνυματα οτι δεν μπορει να αντιγραψει και τελος.,...

τι κανω ,,, λετε να φταιει κανενα σκληρος ? . .

Η αντιγραφη των αρχειων γινεται 100%?

Σε πρωτη φαση θα σου ελεγα να ξεκινησεις το λαπτοπ με ενα προγραμμα partition manager για να δεις τι παιζει με τον δισκο και να το φερεις και στα μετρα σου...

Παντως πολυ πιθανο να ειναι σκληρος, αν και μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι αντιγραφει κανονικα τα πρωτα αρχεια...

Από την στιγμή που είναι centrino , από το site της Intel (για μητρική και για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών)

Για μοντεμ , αν δεν το αναγνωρίζει αυτόματα , μάλλον από το site της IBΜ

Τι μόντεμ βλέπει? Αν είναι κάνα από τα AC 97' Agere , πμ να σου στείλω τους drivers

Ειναι στην εγγυηση?

Αν ναι στειλτο πακετο....

Για drivers η Lenovo (πρωην IBM) δινει ενα ωραιο utility που κατεβαζει αυτοματα ολους τους drivers του συστηματος σου....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.