Διόνυσος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων .avi σε .mpeg; Έχω δοκιμάσει κανα δύο αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν να μου προκύψει ένα αρχείο .mpeg 8-10 φορές μεγαλύτερο από το .avi! Είναι λογικό αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Όχι βέβαια. Ενα καλό πρόγραμμα και πολύ εύκολο είναι το DVD Movie Factory 4 πολύ εύκολο στην χρήση και πολύ καλό με πολλές δυνατότητες και πολλά εφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskarp Αύγουστος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Δοκίμασε το TMPGEnc Plus. Κατά την γνώμη μου είναι αρκετά καλό ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 OK. Θα δοκιμάσω τα προγράμματα αυτά και θα σας πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 To TMPGEnc το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ και είναι πολύ καλό. Διόνυσε, μήπως το avi αρχείο σου είναι συμπιεσμένο με DivX και τζάμπα παιδεύεσαι να το συμπιέσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 απο ταχυτητα τι λεει το TMPGEnc?μολις το κατεβασα και εβαλα για δοκιμη ενα αρχειο wmv 10 λεπτων να το κανει dvd mpeg2 cbr και ηθελε 55 λεπτα!!ειναι τοσο χρονοβορο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskarp Σεπτέμβριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Δεν θυμάμαι να είναι (τόσο) χρονοβόρο μολονότι έχω μηχάνημα με Barton 2500+ και NFII... Τσέκαρε ξανά τις ρυθμίσεις σου μήπως και σου έχει ξεφύγει κάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker [Χθες, στις 22:20] Διόνυσε, μήπως το avi αρχείο σου είναι συμπιεσμένο με DivX και τζάμπα παιδεύεσαι να το συμπιέσεις? Δεν ξέρω. Απο το internet το κατέβασα. Η μετατροπή έγινε πάντως με το TMPGEnc και έγινε σε 25'. Μπορώ να πώ ότι το πρόγραμμα αυτό είναι αρκετά καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.