Jump to content

avi ---> mpeg

Διόνυσος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων .avi σε .mpeg; Έχω δοκιμάσει κανα δύο αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν να μου προκύψει ένα αρχείο .mpeg 8-10 φορές μεγαλύτερο από το .avi! Είναι λογικό αυτό;

Όχι βέβαια. Ενα καλό πρόγραμμα και πολύ εύκολο είναι το DVD Movie Factory 4 πολύ εύκολο στην χρήση και πολύ καλό με πολλές δυνατότητες και πολλά εφέ.

To TMPGEnc το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ και είναι πολύ καλό.

Διόνυσε, μήπως το avi αρχείο σου είναι συμπιεσμένο με DivX και τζάμπα παιδεύεσαι να το συμπιέσεις?

απο ταχυτητα τι λεει το TMPGEnc?

μολις το κατεβασα και εβαλα για δοκιμη ενα αρχειο wmv 10 λεπτων να το κανει dvd mpeg2 cbr και ηθελε 55 λεπτα!!

ειναι τοσο χρονοβορο?

Δεν θυμάμαι να είναι (τόσο) χρονοβόρο μολονότι έχω μηχάνημα με Barton 2500+ και NFII... Τσέκαρε ξανά τις ρυθμίσεις σου μήπως και σου έχει ξεφύγει κάτι!

Αρχική απάντηση από Seeker [Χθες, στις 22:20]

Διόνυσε, μήπως το avi αρχείο σου είναι συμπιεσμένο με DivX και τζάμπα παιδεύεσαι να το συμπιέσεις?

Δεν ξέρω. Απο το internet το κατέβασα. Η μετατροπή έγινε πάντως με το TMPGEnc και έγινε σε 25'. Μπορώ να πώ ότι το πρόγραμμα αυτό είναι αρκετά καλό. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.