ea6gka Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 http://www.wwltv.com/sharedcontent/breakingnews/slideshow/083005_dmnkatrina/1.htmlπροσωπικα πιστευω οτι αυτο ειναι το τελος αυτης της πολης , δειτε φωτογραφιες ειναι σαν ταινια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 και εγω επισης... απο την στιγμη που μεγαλο μερος της πολης ειναι κατω απο το επιπεδο της θαλασσας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Αύγουστος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 σε λίγο θα κάνουν brand new orleans...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Είδα και τις εικόνες απο το δορυφόρο και ανατρίχιασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Θα κατεβει η σταθμη τουλαχιστον η τον π*υλο η πολη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 θα κατεβεί η στάθμη του νερού και θ ανεβεί του πετρελαίου.:cry: Τελικά κανείς δεν την βγάζει καθαρή Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Ξερει κανεις ποσο πληθυσμο εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 31, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Ξερει κανεις ποσο πληθυσμο εχει? 1Μ+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 OMG!! Ποσοι παιθαναν ξερει κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Σαν τους ορυζωνες της Κινας εγινε η πολη... :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 31, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 κοιτα βρωμα το νερο , καλα δε το βλεπω μεσα στον επομενο μηνα να γυρνανε στα σπιτια τους , αρρωστειες , 6 μετρα νερο στο 80% της πολης...γματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Το πετρελαιο κανει τι διαφορα...Aπορω που θα παει τοσο νερο...νεα ποταμια πρεπει να σκαψουν για να φυγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Αύγουστος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Και ακόμα είμαστε στην αρχή, έρχονται ακόμα καταστροφές... Ας συνεχίσουν να μολύνουν ανενόχλητοι...Είδατε πλιάτσικο σε καταστήματα? ’ ρε πολιτισμένοι αμερικάνοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Και ακόμα είμαστε στην αρχή, έρχονται ακόμα καταστροφές... Ας συνεχίσουν να μολύνουν ανενόχλητοι...Είδατε πλιάτσικο σε καταστήματα? ’ ρε πολιτισμένοι αμερικάνοι... Kατσε να συμβει κατι παρομοιο εδω περα και θα σου πω εγω που παει ο πολιτισμος!Θα φυγει μαζι με το νερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Αύγουστος 31, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 αυτό ακριβώς συνέβει στην Καλαμάτα πριν 19 χρονια στο σεισμό , αν και ημουν τσιπιρικος τοτε, θυμαμαι τους δικους μου που ανεφεραν οτι ειχε γινει της πουτ..ας απο ληστειες και πλιατσικο , "τα σκατ.. ειναι ιδια απο οποιο κωλο και αν βγουν.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Αύγουστος 31, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG Kατσε να συμβει κατι παρομοιο εδω περα και θα σου πω εγω που παει ο πολιτισμος!Θα φυγει μαζι με το νερο! Μπά, εμείς δεν έχουμε φόβο... το πολύ πολύ κανέναν σεισμό άντε και κανέναν πόλεμο... Απο τυφώνες/τσουνάμι/ηφαίστεια/τρομοκρατία δεν κινδυνεύουμε ευτυχώς... (με επιφύλαξη για το τελευταίο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 31, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 αν γινει κατι παρομοιο ελατε για παρεα στο πλαισιο στο πειραια , θα ειμαι αποξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 31, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:48] αν γινει κατι παρομοιο ελατε για παρεα στο πλαισιο στο πειραια , θα ειμαι αποξω :worship: :clap: Εγώ θα φέρω φορτηγάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 31, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Stamatis :worship: :clap: Εγώ θα φέρω φορτηγάκι. ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Σεπτέμβριος 1, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Η φύση εκδικείται, τέτοια φαινόμενα είναι ανυπέρβλητα από τον άνθρωπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.