Jump to content

Aπορίες για reserator

nickthegreek

Recommended Posts

Θα ήθελα τη βοήθεία σας σε κάποια θέματα που αφορούν το ρεσερατορ αλλά και μία ερώτηση που αφορά και γενικότερα την υδρόψυξη.:)

Λοιπόν

1) Θα μπορούσα να βάλω ένα από τα δύο μπλοκ για κάρτες γραφικών του ρεσερατορ (από τα παλιά μπλοκ της zalman) στο τσίπσετ? Είδα ότι η επιφάνεια του μπλοκ το υπερκαλύπτει. Θα θερμαίνεται αρκετά το νερό περνώντας από εκεί?

2)Αν βάλω και στο τσίπσετ νερό θα πρέπει να βάλω ανεμιστήρες στο κουτί? Το κουτί θα είναι αρκετά ευρύχωρο. Δεν με ενδιαφέρει το o/c αλλά η ησυχία:)

3) Οι θερμοκρασίες που έχω τώρα με το ρεσερατορ στον επεξεργαστή είναι 28-32 βαθμούς σε idle. Αναφέροντας τις θερμοκρασίες αυτές σε ένα παιδί απο το φόρουμ μου είπε ότι δεν είναι δυνατον να έχω τόσο χαμηλες θερμοκρασίες με το ρεσερατορ. Λέτε να είναι λάθος η ένδειξη? Και στο bios και στο ΜΒΜ τις ίδιες θερμοκρασίες "παίρνω". Πάντως το μπλοκ είναι χλιαρό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων;)

1) αν μπορεις να το στερεωσεις επανω στο τσιπσετ (κοιτα τις αποστασεις απο τις βιδες), γιατι να μην μπορεις να το βαλεις; συνηθως τα τσιπσετ δε ζεσταινονται τοσο, ωστε να επιβαρυνουν το συστημα.

2) αν βαλεις στο τσιπσετ νερο, γιατι να βαλεις ανεμιστηρες; γι αυτο δε βαζεις νερο; για να διωξεις τους ανεμιστηρες.

3) υπεραισιοδοξο το 28-32, οταν μονος σου εχεις διαπιστωσει πως το μπλοκ ειναι χλιαρο. λογικο ειναι ΜΒΜ και bios να συμφωνουν, αφου διαβαζουν τους ιδιους αισθητηρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.