Jump to content

HL2 και κόλλημα!!

pontium

Recommended Posts

Γεια χαρά:)

Έχω κολλήσει στο HalfLife2 στο επίπεδο 12 "follow freeman".Φτάνω σε ένα πολύ κατεστραμένο κτήριο και δεν ξέρω που να πάω!!Ένα χαρακτηριστηκό του είναι οτι πιο πριν το υπόγειο του έχει πολλά αυτοκίνητα και κάποια στιγμή εκρίγνεται και το έδαφος βουλιάζει και μετά βγαίνεις προς αυτό και σε ακολουθεί και μια ομάδα που πυροβολάει ένα μεγάλο ρομπότ(κοντά στο κτήριο είναι και το άγαλμα του αλόγου).Υπάρχει και screenshot....Please help!!

χωρίς τίτλο.zip

Βγαινεις απο το υπογειο και ανεβαινεις στο ημικατεστραμενο κτηριο. Πας στον δευτρο οροφο και προχωρας μεχρι να δεις ενα σημειο οπου μπορεις να πηδηξεις παλισ τον δρομο.

Ετσι οπως κοιτας στην εικονα πανε αριστερα. Στην απεναντι γωνια πρεπει να ειναι το ανοιγμα. Γενικα δεν ειναι δυσκολο να το βρεις.

Απ'οτι θυμαμαι εγω το περασμα αυτο που λεει ο kallileo ειναι καπου μπροστα απο το αγαλμα ή καπου κοντα του και εαν θυμαμαι καλα σου το λεει και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου απο που πρεπει να πας.

Έχει δύο κτήρια παρόμοια.Περνάω το ρομπότ απο ένα μικρό τούνελ με φωτιά και μετά πέφτω σε έναν λάκο που έχει έναν παλιό γερανό θαμένο στο χείλος του και ένα κίτρινο παλιό αμάξι μέσα(απέναντι απο τον λάκο είναι κάτι χαλάσματα και φαίνεται το άλογο).Αφου πέφτω μέσα ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος χρονόμετρου βόμβας και ενώ είμαι στο υπόγειο γκαράζ ξαφνικά εκρίγνεται και βουλιάζει το έδαφος.Μετά σκοτώνω κάτι μπάτσους και μετά ανεβαίνω στην επιφάνεια απου είναι ένα κτήριο χωρίς οροφή και έχει μια σκάλα που ανεβαίνεις στο επάνω όροφο και έχει μια γωνία γεμάτο με κουτιά supply και med.Σπασμένο πάτωμα,απο κάτω είναι ένας με άσπρη στολή που πετάει αυτά τα πλασματοαπαυτά......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.