def Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2005 απο σημερα ειμαι κατοχος μιας GAINWARD ULTRA/3500PCX XP GOLDEN SAMPLE με στοκ470 για πυρινα και 1300 για μνημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Αύγουστος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 καλοριζικη!καλα games! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads καλοριζικη!καλα games! ευχαριστο Μπαμπη:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 καλοριζικη , καλες εγγραφες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 καλοριζικη!Σε λιγο θα πας στο σουπερ μαρκετ και θα δινεις κορωνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-DioΣε λιγο θα πας στο σουπερ μαρκετ και θα δινεις κορωνες... :rofl: (με πρόλαβες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από spc :rofl: (με πρόλαβες) δεν μας λεει και την αντιστοιχια τουλαχιστον... Εντομεταξυ αφου υπαρχει το συστημα(πλαισιο) που δεχεται και ευρω και ολας τι κορωνες και σκηπτρα....πιστωτικο power:P αναβαθμησε το νετ στο γραφειο :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio δεν μας λεει και την αντιστοιχια τουλαχιστον... ~9,32 Αρχική απάντηση από Nos-Dio δεν μας λεει και την αντιστοιχια τουλαχιστον... Εντομεταξυ αφου υπαρχει το συστημα(πλαισιο) που δεχεται και ευρω και ολας τι κορωνες και σκηπτρα....πιστωτικο power:P Αρχική απάντηση από Nos-Dioαναβαθμησε το νετ στο γραφειο :P ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 καλορίζικη και καλοδούλευτη!!! Δώσε και καμιά μέτρηση όταν είναι εύκαιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από def na doume perisepsane alles 9000 korones kai mou ksinete i tsepi:whistling Βρε συ, μην το σκέφτεσαι: Αφού κάνει μόνο 5300 θα σου περισσέψουν και 3700. Πάλι κερδισμένος θα βγεις! Παίζει βέβαια και να του κάνετε λίγα παζάρια ακόμη και να πάρεις άλλες 2 (να έχεις και μία καβάντζα ή για τριπλό SLI). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από def na doume perisepsane alles 9000 korones kai mou ksinete i tsepi:whistling Απο εγκυρες πηγες εμαθα οτι μια "φιλοτιμη" κοπελα παει 6000 κορονες ενω η τιμη για "φιλοτιμο " αγορι παει 9000 κορονες διαλεγεις και γευεσαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 30, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από def ti na to kano to sli,i othoni pou exo einai mapa paizo mexri 1024x700 makari na eixa kamia kalitha eperna mia akoma Τότε γιατί πήρες 7800; Για να παίζεις στα 1024; Και μια 6600GT μια χαρά θα ήταν!Xωρίς παρεξήγηση φίλε def, αλλά την περίπτωση να πάρεις μία οθόνη της προκοπής (που είναι και το σημαντικότερο τμήμα ενός μηχανήματος) από το να τα σκας αριστερά και δεξιά σε πανάκριβες vga, cpu κλπ την έχεις σκεφτεί;:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 κι' απορω αν αισθανεσαι τυψεις οταν πας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 30, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Σιγουρα το πρωτο?Δες το παρακατω και ξανασκεψου το Παντως εαν θες φερε μου την 7800 και θα σου δωσω μια 19αρα οθονη και ολοκληρη την ταινια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 30, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από spc Τότε γιατί πήρες 7800; Για να παίζεις στα 1024; Και μια 6600GT μια χαρά θα ήταν! Xωρίς παρεξήγηση φίλε def, αλλά την περίπτωση να πάρεις μία οθόνη της προκοπής (που είναι και το σημαντικότερο τμήμα ενός μηχανήματος) από το να τα σκας αριστερά και δεξιά σε πανάκριβες vga, cpu κλπ την έχεις σκεφτεί; :flower: Ασε το παλικαρι να χαρει την αγορα του βρε κακιε Καλοριζικη και απο μενα φιλε def. Περιμενουμε τις πρωτες μετρησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 30, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 Ασε το παλικαρι να χαρει την αγορα του βρε κακιε Καλοριζικη και απο μενα φιλε def. Περιμενουμε τις πρωτες μετρησεις... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Σιγουρα το πρωτο?Δες το παρακατω και ξανασκεψου το Παντως εαν θες φερε μου την 7800 και θα σου δωσω μια 19αρα οθονη και ολοκληρη την ταινια... no comments...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 30, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 no comments...... :worship: :worship: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 30, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Καλοριζικη Def.... Δεν περνεις και μια οθονιτσα να εισαι jet μια που σε τρωει η τσεπη σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Αύγουστος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Def, καλορίζικη, πολύ ωραίο πράγμα....Η οθόνη πάντως σου είναι απαραίτητη νομίζω, όχι τίποτα άλλο, πρώτον για την ευκολία σου και για τα μάτια σου και δεύτερον μην πηγαίνει τζάμπα και η 7800.ΥΓ. Σε περίπτωση που σκέφτεσαι σοβαρά την πρόταση του βαγκουρίδη, εγώ σου δίνω μία 17άρα, μία 15άρα (σόνυ και οι δύο) και δύο μοναδικές υπερπαραγωγές: 1. Η κυρία και ο μούτσος. 2. Μανωλιός ο μπήχτης. και δώρο η ταινία σταθμός : Τι σου κάνω μάνα μου.Σκρίνσοτ αργότερα, γιατί τώρα είμαι στη δουλειά και δεν τα έχω πρόχειρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.