Jump to content

DFI nforce3ultra τι λέει;

SkaL-

Recommended Posts

Την έχει δοκιμάσει κανείς αυτή εδω http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3160&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US Αν την έχει δουλέψει κάποιος ας μας πεί τι αξίζει. Πάντως όπως την βλέπω πρέπει να είναι καλή λύση για όποιον θέλει να κρατήσει την agp κάρτα του :)

Γιατι δεν παιρνεις Nforce4 πρεπει να υπαρχουν υλοποιησεις με Agp ,Εχω μια μσι Nforce3 και ειναι επισεις καλη, αλλα παλια για πεταμα !!!!

Κανε και mia αναζητηση στο φοριουμ με την μητρικη που θες και ολο θα βρεις διαφορες αποψεις

Kαλά ppaylos δίκιο έχεις οτι πρέπει να πάμε σε nforce4 αλλά δεν υπάρχει nforce4 για agp. Απλα πριν 5-6 μήνες όλοι όσοι είχαμε καλή agp κάρτα περιμέναμε πως και πως αυτό το mobo, αλλά βγήκε πολύ αργά. Τώρα απο περιέργεια και μόνο θέλω να μάθω αν το δοκίμασε κανείς. Το είδα στο overclockers.co.uk και είναι σε καλή τιμή πιστεύω πως αν είναι καλό και σε oc θα κρατήσει την agp για πολύ καιρό ακόμα.

Για κοίτα κάτι και σε epox. Έχω μια 9nda3j και τρέχει μια χαρά με utt. Να μοντάρεις το vdimm είναι πανεύκολο και ανεβάζει καλά. Στο τελευταίο Bios απ'οτι είδα υποστηρίζουν χ2 και πλήρεις ρυθμίσεις της μνήμης στο Βιος. Το μεγάλο σπαστικό που της βρίσκω είναι ότι για dual channel έχει τα dimm δίπλα -διπλά αλλά δυστυχώς οι μισές μητρικές έτσι είναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.