Jump to content

Κλείδωμα φακέλων?

pontium

Recommended Posts

Και πάλι κλειδώνει το πισι όλο.Θέλω να το χρησημοποιεί και ο πατέρας μου αλλά να μην πειράζει τον φάκελο με τα ΜΡ3 γιατί τα κάνει άνω-κάτω κάθε φορά και δεν με ακούει!

Αρχική απάντηση από ppaylos

Δεξι κλικ στο φακελο <Κοινη χρηση και ασφαλεια> και δωστους κωδικο για να μπαινεις και εισαι οκ

για δοσε περετερο πληροφοριες λιγο πιο αναλιτικα γιατι δεν βρηκα τιποτα............

Στην κοινη χρηση εχει ενα εικονιδιο που λεει <Σημανση του φακελου ως ιδιωτικου> αλλα δεν ξερω πως ενεργοποιηται

Αρχική απάντηση από tomhel [Σήμερα, στις 00:42]

Zip-αρισετα με το winzip και βαλε κωδικο στο zip .

Είναι 162GB,τι να zip-άρω??Μάλλον δεν τα λέω καλά εγώ...Έχουμε έναν φάκελο,"Μήτσος" π.χ ,και θέλω κάθε φορά που κάνω δύο κλικ για να τον ανοίξω να μου ζητάει κωδικό πρόσβασης....είχα ένα τέτοιο παλιά άλλα δεν θυμάμαι το όνομα του και ήταν shareware....

Αρχική απάντηση από ppaylos [Σήμερα, στις 00:54]

Στην κοινη χρηση εχει ενα εικονιδιο που λεει <Σημανση του φακελου ως ιδιωτικου> αλλα δεν ξερω πως ενεργοποιηται

Βάζεις Ν στο κουτάκι και μόλις λες "εφαρμογή" σε ρωτάει αν θες να βάλεις κωδικό αλλά είναι για χρήστη και όχι για φάκελο.....

Βρηκα και αλλο τροπο κανεις δεξι κλικ πατας <ιδιοτητες> και στα ,γενικα >πατας το <κρυφο>

Μετα θα παιζεις με τους φακελους συστηματος να ειναι κρυφοι οι φανεροι Πως το βλεπεις?:T:

Αρχική απάντηση από ppaylos [Σήμερα, στις 01:00]

Βρηκα και αλλο τροπο κανεις δεξι κλικ πατας <ιδιοτητες> και στα ,γενικα >πατας το <κρυφο>

Μετα θα παιζεις με τους φακελους συστηματος να ειναι κρυφοι οι φανεροι Πως το βλεπεις?:T:

Παλιό κόλπο....:)

Αρχική απάντηση από ppaylos [Σήμερα, στις 01:14]

Λες να το καταλαβει ο μπαμπας και να μας κανει :p !!!!!!!

’μα θέλει θα την κάνει πάλι....:p

Βρήκα καλά προγραμματάκια και εντέλη κατάφερα αυτό που ήθελα(επιτέλους δεν θα πάθω πάλι κανα καρδιακό μόλις ανοίξω τον φάκελο με τα mp3).Ευχαριστώ όλους:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.