Jump to content

ΑΓΟΡΑ lAPTOP

nikos2004dj

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ lAPTOP ΤΟ ΔΕΙΛΗΜΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΟ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ TURBO-X H PLATO H MULTIRAMA?

βΑΣΙΚΑ ΔΙΝΩ ΜΕΧΡΙ 900-1000

ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ

ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ DVD-RW 80GB HD

καλυτερα να παρεις καμια γνωστη εταιρια ,Το πλαισιο(TourboX) δεν θα το εμπιστευομουν ποτε σε ετοιμο συστημα Ο πουλιαδης(Plato) δεν ειναι τυχαιο που παει για κλεισιμο ,το σερβις του ειναι για κλαματα ειχα μια CTX και δεν θελω να θυμαμαι τι τραβηξα.Παρε επωνημο ριξε και μια ματια στο site τις Dell εχει για ολα τα βαλαντια. http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=gr&l=en&s=gen

Αρχική απάντηση από nikos2004dj

ta acer laptop ειναι καλα?γιατι μου φαινεται οτι τωρα τελευταια μπηκαν στην αγορα?

Η Γνώμη μου είναι ότι όλα όσο λειτουργούν σωστά, καλά είναι , από κει και πέρα τι γίνεται, μακριά από acer δεν έχει καλό service στην Ελλάδα

Ευτυχως δεν εχω μπλεξει μεχρι τωρα με εγγυησεις προβληματα κλπ με το acer αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα!!ΚΑι εχει κανει και τα ταξιδακια με ολα τα μεταφορικα μεσα -εκτος τρενου-.Μεχρι και με C-130 ταξιδεψε 5-6 φορες!(ασχετο).

Εχει και μερικα μοντελα που αξιζουν προσοχης!!!Απο μενα παντως αν δεν εχεις τα λεφτα για κατι αλλο πηγαινε σε acer!

Αρχική απάντηση από tristeno [31-08-2005 18:55]

ΠΙστεύεις ότι η SONY είναι πιο πιθανό να κλείσει ή ο Πουλιάδης (plato)?

Καλύτερα να αργήσει παρά να μην επισκευαστεί ποτέ.

Καλυτερα να μην επισκευστει ποτε αν εινα να περιμενω 8 μηνες για ενα μονιτορ που ετσι και αλλιως μου το κανανε για πεταμα εχει κοκκο σαν πετρα και σβηνει μονο του οταν ζεσταινετε !!!200.000δρχ μονιτορ Σκεψου το Laptop που ειναι πιο πολυπλοκο Αστα να παν Αμαν!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.