Jump to content

amd mobo

Tanner

Recommended Posts

939.

επειδη πριν ενα μηνα αγορασα μια agp 6600gt δε λεει να παω σε pci-e

σε λιγο καιρο μαλλον θα γινω κατοχος ενος 3500 winchester,γι αυτο και προετοιμαζομαι απο τωρα :)

Κάνε μια προσπάθεια ανταλαγής - πώλησης - η κάτι ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις pcxpress 6600gt και να πάς σε NF4 dfi .

Αν ασχολέισαι με oc θα θυμηθεις ότι έκανες καλά .

Αν πάλι δεν σε πειράζει- δεν σε παιρνει χρηματικα ,, πολύ καλο και το gigabyte και το msi .

Κάνουν , , αλλά έτσι όπως θα πάνε οι μνημες σου σε dfi δεν θα πάνε στο msi , .

Είχα msi και το είχα κάνει και vdimmed , αλλά και πάλι μόλις μπήκανε τα ΒΗ5 στο dfi ήτανε διαφορετικά .

Αρχική απάντηση από ea6gka

απαγορευονται δια VIAΣ τα VIA.

:hehe:

επειδη σε γενικες γραμμες εχω κακη εμπειρια απο τις msi,

η neo2 θα εχει ολα τα 'απαραιτητα'?δηλαδη,agp/pci lock,θα δινει ρευμα?

(ρωταω επειδη δεν ξερω)

Τanner αν ασχολήσε με το Ο/C τότε πάρε ή την DFI ή (αν δεν εμπιστεύεσαι την εταιρεία) την Abit Fatal1ty. Αν από την άλλη δε σε νοιάζει και τόσο ή οι μνήμες που θα βάλεις είναι με TCCD τσιπάκια (=χαμηλά βολτ) τότε χωρίς δεύτερη σκέψη ASUS A8N-SLI. Δεν έχω ακούσει κακό λόγο για τις MSI απλά ξέρω από πρώτο χέρι ότι η ASUS σκίζει. Σου μιλάω βέβαια μόνο για 939-PCIEx γιατί με AGP δεν έχω ασχοληθεί αρκετά :)

agp - pci locks κλειδωνουν ολα , αλλα στα sata τα 2 απο τα 4 που εχει . Αν εχεις 3 sata δισκους παιζει προβλεμ .

Ρευματα τι ρευματα? Στις μνημες ως 2.85. Με μοντ οσο θες . κατα ταλλα καλα .

ρε παιδια το παλικαρι λεει οτι θελει agp...

εγω την msi θα σου πω...δεν την εχω δοκιμασει αλλα πρεπει να ειναι καλη και τα μοντ της φαινονται παιχνιδακι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.