Jump to content

χμμμ...Λ30 παλι..

haris1984

Recommended Posts

μερικοι μπορει να θυμαστε οτι ειχα προβλημα με θορυβο απο την αντλια και νομιζα οτι ειχε σπασει η φτερωτη...μετα απο μερικα στησιματα και ξεστησιματα της υδροψυξης αφου ειδα οτι η αντλια ειναι οκ εσωτερικα ο θορυβος παρουσιαζεται μερικες μερες μετα το στησιμο...

το κυκλωμα ειναι κλειστο και απ'οτι φαινεται δεν χανει απο πουθενα...αρα παιρνει αερα απο καπου...η εξαερωση που εγινε ηταν μια χαρα...

το προβλημα πρεπει να ειναι στην εισαγωγη της αντλιας...πρεπει να εχει χαλαρωσει το πρασινο πλαστικο και να τραβαει αερα απο απο εκει...καπου ειχε παρει το ματι μου μια πατεντα του μιχαλη με κατι λαστιχα αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα...

οποιος μπορει να βοηθησει πλζ γιατι εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα...

Αρχική απάντηση από haris1984

το ξερω ρε φιλε...

αλλα πολλα λεφτα...η μαλλον...κι αλλα λεφτα...δεν ξερω αν αξιζει...

τι να πω και εγω που την ειχα παρει 90...τωρα εχει 70 νομιζω...

τοτε η λ30 εκανε 60 ευρω....ε καμια σχεση καλυτερα 30 ευρω εξτρα και εχειμ.

Eγώ απο 1250 πήγα σε l20 και πιστευω πώς αν δεν χαλάσει η λ20 με βολευει πιο πολυ απο την 1250 :o .

Πάρα πολύ μικρή.

Απουσια τελειως των κραδασμών που κάνει το γομαράκι η 1250 .

Είναι νωρίς ακόμη μόνο κανα 2 βδομάδες την έχω αλλά θα δείξει ,

Πάντως οι ΕΗΕΙΜ είναι άλλο πράγμα όντως.

καλα ολα αυτα...αλλα απο τη μια δεν θελω να δωσω αλλα λεφτα...απο την αλλη...εχω πεισμωσει...που σαι ρε μιχαλιο...θυμαται κανεις που ειναι το θρεντ που ο μιχαλης ειχε αντικαταστησει το πρασινο μπροστα με κατι λαστιχα?

Χαρη γυρω γυρω απο τη ροδελα, εκει που εφαπτεται με το σωμα της αντλιας περνα 2-3 βολτες τεφλον. Πρεπει να το ξεστησεις ετσι. Με το τεφλον (αν χανει απο εκει) δεν θα ξαναφυγει ουτε σταγονα, και επισης εμποδιζει ολο τον αξονα να γυρναει δεξια-αριστερα καθως κουνας το σωληνα.

guys...διαβαστε τι σας λεω...δεν χανει απο εκει η αντλια...

σαν να τραβαει αερα απο καπου...χωρις καθολου διαροες...και πρεπει να τραβαει απο εκει...

τεσπα...η 1048 θα κανει για 2 μπλοκ και διπλο ψυγειο?

Γιατί δεν κοιτάτε και γι' αυτήν:

d4_sm.jpg

DangerDen DD12V-D5

Έχει την ίδια ισχύ με τις L30 & 1250, μικρό μέγεθος (περίπου σαν την L30), τρομερή ποιότητα κατασκευής και δεν θέλει 220V αλλά 12V (από το τροφοδοτικό του PC). Εγώ είχα την προηγούμενη, την D4. Αυτή εδώ διαφέρει στο ότι έχει πλέον ενσωματωμένο ρυθμιστικό στροφών. :T:

Και επειδή το τελωνείο για αγορές από USA... τσούζει, μπορείτε να την βρείτε και εδώ: Over-clock UK αλλά και με άλλο όνομα (Swiftech MCP655) από εδώ: Overclockers UK και overclock.co.uk

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 10:24]

guys...διαβαστε τι σας λεω...δεν χανει απο εκει η αντλια...

σαν να τραβαει αερα απο καπου...χωρις καθολου διαροες...και πρεπει να τραβαει απο εκει...

τεσπα...η 1048 θα κανει για 2 μπλοκ και διπλο ψυγειο?

Δεν νομιζω οτι γινεται αυτο. Σε ενα κυκλωμα σαν και αυτο (και μαλιστα κλειστο) οπου παρουσιαστει διοδος το νερο θα αρχιζει να βγαινει προς τα εξω. Δεν νομιζω ο κυκλοφορητης να μπορει να ρουφηξει αερα και μαλιστα να τον συμπιεζει ωστε να παραμεινει στο κυκλωμα.

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 11:48]

εχω ακουσει ότι κάνει φασαρια [σφυριγμα ] αληθευει ?

Η D4 μου, στα 12V κάνει όντως ένα χαμηλό σφύριγμα. Εγώ τη δούλευα στα 7V και ήταν μια χαρά (και μάλιστα με 3 block).

Για την νέα, σε ένα από τα παραπάνω link λέει πως έχει εκλείψει ο θόρυβος χάρη σ' ένα νέο "chipset controller":

considerably reduced audible operating noise: the high pitch frequency of the MCP655 is now eliminated thanks to a new chipset controller

Αυτο εννοεις?.......

attachment.php?s=&postid=54036

Ειανι ενα αλουμινενιο δαχτυλιδι το οποιο αντικατεστησε το μπλε (αναιμικο ) δαχτυλιδι της αντλιας και σφιγει με 4 δεματικα

Βεβαια η αντλια ηταν Λ20 αλλα πιστευω οτι αν εχεις προβλημα στο συγκεκριμενο σημειο θα σε βοηθησει κατι τετοιο

Οκ ποιος θα μου κάνει δώρο μια φρέζα ρααααααααααααααααααα???? Και ένα μικρο τόρνο! Όλα βέβαια ελεγχόμενα απο υπολογιστή έτσι??

Φοβερο το κόλπο Μιχάλη! Πολύ σωστό! Κάπως έτσι σκεφτόμουν να ταπώσω την Λ20 μου λόγω του χαζομπλέ δαχτυλιδίου της. ’λλα δεν είχα φτάσει μέχρι την κατασκευή αλουμινένιου δαχτυλιδιού....

Πρέπει να παω στον πατέρα μου μια βόλτα να κάνουμε καμια μαγεία πάλι.....

στις δικες μου Hydor εχω βαλει κομματακια ταινιας στις 3 πατουρες που εχει το καπακι της εισαγωγης ετσι ωστε το πλαστικο clip να παταει καλυτερα το καπακι... λειτουργει μια χαρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.