Jump to content

Manager Ελληνικού Ποδοσφαίρου

vazelo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!! Αναζητω ενα παιχνιδακι ονοματι "Manager Ελληνικου ποδοσφαιρου" κ το εβγαζε καποιος Μ.Ιορδανιδης πριν αρκετα χρονια, σε δισκετα. Παρακαλω οποιος γνωριζει που μπορω να το βρω ας βοηθησει!!

Παντως λιγο πριν το "χασω" ηταν στην εβδομη εκδοση του σε 2d περιβαλλον αγωνα... Μετα ηρθαν τα cm/fm κ το αντιγραψανε....

Επειδη ηταν να το αγορασω κ ετοιμαζα το φακελακι με τα χρηματα. Αλλα δεν μου εδωσαν τα φραγκα οι δικοι μου κ ετσι δεν το καταφερα!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Επειδη ηταν να το αγορασω κ ετοιμαζα το φακελακι με τα χρηματα. Αλλα δεν μου εδωσαν τα φραγκα οι δικοι μου κ ετσι δεν το καταφερα!

Αρχική απάντηση από vazelo

Aν θελεις ασε μου με πμ το μαιλ σου να στο στειλω!!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Eφυγε.....

Να υποθεσω και το φακελακι με ΕΛΤΑ?

:D:hehe: :hehe: :rofl: :rofl:

Υπάρχει και το ''Γίνε πρόεδρος ποδοσφαίρου''! ΤΟ γέλιο!!! Λάδωνες διαιτητές, δανιζόσουν από τοκογλύφους.........Κανονικό ελληνικό πρωτάθλημα δηλαδή! Έβριζες τον διαιτητή στο ημίχρονο!!!, σε πήγαινε στα δικαστήρια.......Τι CM και λαλακίες! Η γενάδιος σχολή νομίζω το έβγαζε.

το γινε προεδρος το εχω ακουσει πολλες φορες αλλα δε το βρηκα ποτε . αραγε υπαρχουν σε κανενα ελληνικο hub ;

Το άλλο κορυφαίο με το γίνε πρόεδρος ποδοσφαίρου είναι ότι θέλει ενεργοποίηση!!!!! !!!!! Μέσω τηλεφώνου......το είχε ένας φίλος μου. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα και έχει φύγει γιατί σπουδάζει.

Eμεις μιλαμε για ενα παιχνιδακι που εφτιαξε ενας Θεσσαλονικιος πριν καμια 8-9 χρονια. Εδινε ενα demo το pc-master τοτε σε δισκετα 3,25' !

Φυσικα σε περιβαλλον ΜS-DOS παντα. Το εχω ψαξει αρκετα, αλλα πουθενα δεν υπαρχει διαθεσιμο για κατεβασμα.

@Vazelo

Στειλε το στο ydinopoulos@gmail.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.