tigrakas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2005 Παίδες, Σκέφτομαι τώρα με το μηνιάτικο (αν όχι αυτό το πολύ το επόμενο) να μπω και εγώ στο κόσμο του w/c. Είμαι εντελώς αρχάριος στο θέμα και θα ήθελα τα φώτα σας για το τι components να βάλω επάνω (Με ενδιαφέρουν περισσότερο οι επιδόσεις/αξιοπιστία σαν παράγοντες και όχι τόσο η τιμή, αφού θα τα δώσουμε ας τα δώσουμε ). Αυτά... Υ.Γ.: Προτείνεται κάποιον οδηγό για αρχάριους να διαβάσω... Ευχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 29, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Κάτι ακόμα να συμπληρώσω. Ενδιαφέρομαι να ψύξω κάρτα γραφικών και επεξεργαστή. Για το chipset δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει γιατί η vga πέφτει πάνω στο chipset και δε ξέρω κατά πόσο αυτό είναι δυνατόν. Αν μπορεί να γίνει κάτι και για αυτό περιμένω προτάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 ολα ειναι δινατα λοιπον προτεινω:eheim 12503πλο black ice ψυγειομονο ψυγειο black ice extreme1block cpu του 111block gpu tou 11οπως επησης κ block που θα σου φτιαξει ο 11 για να χωραει στην μιτρικη πιστευω πως αυτα θεςα! κ ενα τανκ εαν θες βεβεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 http://www.thelab.gr/reviews/WcGuide_1.phpέχω την εντύπωση ότι έχουν βγει χαμηλού ύψους waterblock για 939 mobo's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 30, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 σωλήνες tygon να προτιμήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 αν δινεις 15 $$ το μετρο... αλλλιως eheim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 30, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 διάβασα στον οδηγό ότι οι σωλήνες που είναι εξ'ολοκλήρου σιλικόνης είναι οι καλύτεροι όλων. Αυτό ισχύει ακόμα; ρωτάω γιατί ο οδηγός είναι αρκετά παλιός (2003) και δεν ξέρω κατά πόσο σε αυτό το διάστημα έχουν βγεί καινούργια προϊόντα που αποδίδουν ακόμα καλύτερα. Οι tygon ή eheim είναι πλήρως σιλικόνης σωλήνες; συγνώμη αν σας κουράζω αλλά είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα και προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά.ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.