Jump to content

προβλήματα με hydor.

death_stv

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν από κανα 2 μηνο αγορασα μια l-20.τωρα κανει ενα περιεργο θορυβο και η ροή μας τελείωσε παντελώς. να την πετάξω και να πάρω μία eheim 1250 ή μια L30;

με νοιάζει η αξιοπιστία και όχι οι μέγιστες αποδόσεις.

η eheim δεν είναι λίγο τεράστεια????

αυτό που με απασχολεί έιναι το θέμα αξιοπιστίας των HYDOR & EHEIM.

τι από τα 2? εχω ακούσει και πολλα παράπονα για τις λ-20.

όλοι λένε ότι οι eheim είναι πιο αξιόπιστες:) (για την ακρίβεια οι top).

προσωπικά έχω μια hydor l30 και δουλεύει απροβλημάτιστα:)

Εγω είχα την τύχη να αγοράσω απο την αρχή μια 1250 η οποία λειτουργεί 24/7 εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο χωρίς το παραμικρό παράπονο/σημάδι κόπωσης.

L30 2 χρόνια...δεν έχει κανει κιχ

L20 1 χρόνο...επίσης δεν έχει κανει κιχ. Το μόνο που με στεναχωρεί σε αυτήν είναι ότι είναι ευαίσθητη σε κουνήματα του σωλήνα εισόδου. Βασικα δεν θελει να κουνηθεί καθόλου το ρακορ εισόδου και ο αξονας της φτερωτής λόγω της ελαφριας κατασκευής και του Ο-ring.

Σε τοσο μικρο ογκο όμως εγώ προσωπικά το δικαιολογώ.

ειχα την λ20 με το κιτ της ασετεκ. ενταξει ειναι μια μετρια αντλια.. τωρα εχω 1048 ειναι ποιο ποιοτικη κατασκευη και με μεγαλυτερο ογκο...

Αρχική απάντηση από death_stv [Σήμερα, στις 08:59]

πριν από κανα 2 μηνο αγορασα μια l-20.τωρα κανει ενα περιεργο θορυβο και η ροή μας τελείωσε παντελώς. να την πετάξω και να πάρω μία eheim ????

αν ειναι να την πεταξεις καλυτερα χαρισε την σε μενα ή σε καποιον που εχει hydor l-20 μιας και τα ανταλλακτικα ειναι δυσκολο να βρεθουν.

παντως αυτο που θα εκανα πριν την πεταξω ειναι να την ανοιξω και να ριξω ενα καθαρισμα στην φτερωτη μπας και εχει παρει κανα σκουπιδακι μεσα της και γλιτωσω την αλλαγη.:cool:

τελικά αυτλο που θα κάνω είναι να ανοίξω την λ-20 να δω την ζημιά (μάλλον η φτερωτή). αν δεν δω πράμα έχω παραγγήλει μια 1048 που είναι λογικά και πιο αξιοπιστη.

τελικά το πρόβλημα βρέθηκε..

μας τελείωσε η φτερωτή.όύτε κολυμπυθρόξυλο δεν έμεινε από δαύτη.

πάω για 1048.

Αρχική απάντηση από death_stv [Σήμερα, στις 09:29]

τελικά το πρόβλημα βρέθηκε..

μας τελείωσε η φτερωτή.όύτε κολυμπυθρόξυλο δεν έμεινε από δαύτη.

πάω για 1048.

καλοριζικη η 1048.

(τα υπολοιπο σωμα της λ-20 ειναι για πεταμα?αν δεν το εκανες ηδη θα το ηθελα για ανταλλακτικα)

:flower:

Αρχική απάντηση από darkCount

...ευαίσθητη σε κουνήματα του σωλήνα εισόδου. Βασικα δεν θελει να κουνηθεί καθόλου το ρακορ εισόδου και ο αξονας της φτερωτής λόγω της ελαφριας κατασκευής και του Ο-ring...

δικε μου....πρεπει να εχω παρομοιο προβλημα...οταν κουνηθει σου τραβαει αερα απο το ο ρινγκ ή απλα χανει απο εκει?

Ναι αν κουνηθει βάζει αέρα-βγάζει νερο. Απλά θέλει προσοχή όταν ασφαλίζεις τον άξονα με την μπλε παπαρίτσα...δεν σφίγγει και ιδιαίτερα καλα. Καμια σχέση με το πως σφίγγει η Λ30!

οταν σου βαζει αερα κανει ενα συνεχομενο πλατσουρισμα/γουργουρητο το οποιο παραμενει στην αντλια? ή απλα κυκλοφορουν μπουρμπουλιθρες?

Αρχική απάντηση από greekfragma [30-08-2005 09:50]

(τα υπολοιπο σωμα της λ-20 ειναι για πεταμα?αν δεν το εκανες ηδη θα το ηθελα για ανταλλακτικα)

:flower:

koita ta pm soy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.