crazyantonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2005 μηπως ξερετε πως μπορω να συνδεθω απο το φορητο στον αλλο υπολογιστη μου και να βλεπω τραινιε και τραγουδια και να μοιραζομαι αρχεια?
SlotKiller Αύγουστος 29, 2005 #3 Αύγουστος 29, 2005 Windows Remote Desktop, αρκει να εχεις μια καλη συνδεση για να το σηκωσει, αλλα δεν ξερω τι θα κανεις με την ip του σταθερου.. αν ειναι δυναμικη και αλλαζει συνεχεια δεν θα μπορεις να εξασφαλισεις συνδεση.Υπαρχουν και αλλα τετοια προγραμματα, χωρις να εχω δοκιμασει καποιο, νομιζω και η symantec εχει ενα τετοιο!
sotiris Αύγουστος 29, 2005 #4 Αύγουστος 29, 2005 αν είναι σε κοντινή απόσταση, αυτό που είπε ο trendy;) LAN, όχι web. αλλιώς το συζητάμε
SlotKiller Αύγουστος 29, 2005 #5 Αύγουστος 29, 2005 Αν καταλαβα σωστα το παιδι ρωταει για απομακρυσμενη συνδεση και οχι για αποστασεις που μπορει να καλυψει καλωδιο... (αλλα ποτε δε ξερεις)...
crazyantonis Αύγουστος 29, 2005 Author #6 Αύγουστος 29, 2005 ναι ρε παιδια για απομακρυσμενη συνδεση μιλαω οχι για lan με crossover και αλλα
netcrawler Αύγουστος 29, 2005 #8 Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Windows Remote Desktop, αρκει να εχεις μια καλη συνδεση για να το σηκωσει, αλλα δεν ξερω τι θα κανεις με την ip του σταθερου.. αν ειναι δυναμικη και αλλαζει συνεχεια δεν θα μπορεις να εξασφαλισεις συνδεση.Υπαρχουν και αλλα τετοια προγραμματα, χωρις να εχω δοκιμασει καποιο, νομιζω και η symantec εχει ενα τετοιο! σωστά σχετικά με τιν ip μπορει να κάνεις έναν λογαριασμό στο dyndns.org και απλά θα συνδέεσαι πατόντας ενα name και όχι ip.Βέβαια δέν νομίζω οτι θα μπορείς να ακούς μουσική και να βλεπεις ταινίες
hellrider Αύγουστος 29, 2005 #9 Αύγουστος 29, 2005 Tης symantec ειναι το pc anywhare..Σιγουρα θα μπορεις να δεις ολα τα περιεχομενα του υπολογιστη που συνδεεσε αλλα για μουσικη και ταινιες δεν ξερω...επισης μπορεις να κανεις και ενα λογαριασμο στο no-ip.com
trendy Αύγουστος 29, 2005 #10 Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από crazyantonis ναι ρε παιδια για απομακρυσμενη συνδεση μιλαω οχι για lan με crossover και αλλα Αρχική απάντηση από crazyantonis μηπως ξερετε πως μπορω να συνδεθω απο το φορητο στον αλλο υπολογιστη μου και να βλεπω τραινιε και τραγουδια και να μοιραζομαι αρχεια? Για να συνδεθείς απλώς και να βλέπεις το desktop δοκίμασε κάποιο vnc πρόγραμμα.Μέσω internet να βλέπεις ταινίες απλώς ξέχνα το για μερικά χρόνια. Να ακούς μουσική θα μπορείς αν το upload σου είναι 256 και άνω. Για να μοιραστείς αρχεία σηκωσε έναν ftp server.
trendy Αύγουστος 29, 2005 #12 Αύγουστος 29, 2005 Έχουν τα windows στον IIS αλλιώς βάλε κανένα bulletproof ή wsftp.
crazyantonis Αύγουστος 30, 2005 Author #13 Αύγουστος 30, 2005 ναι τωρα σωθηκες λες και ξερω απο τετοια το pc amywhere απο που το κατεβαζεις?
SlotKiller Αύγουστος 30, 2005 #14 Αύγουστος 30, 2005 Αν θέλεις να εχεις απλα κοινοχρηστα αρχεια η ftp ειναι οτι καλυτερο,κανε εναν λογαριασμο dns για να μην εχεις προβλημα με την dynamic συνδεση σου και κατεβασε ενα προγραμμα ftp server, google it και θα βρεις παααραα πολλα!
trendy Αύγουστος 30, 2005 #15 Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από crazyantonis ναι τωρα σωθηκες λες και ξερω απο τετοια το pc amywhere απο που το κατεβαζεις? Το αγοράζεις. Αν δε θέλεις, το remote desktop που έχουν τα xp και τα 2000server θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
crazyantonis Αύγουστος 31, 2005 Author #16 Αύγουστος 31, 2005 το remote desktop το δοκιμασα αλλα δεν γινεται τιποτα
sotiris Αύγουστος 31, 2005 #18 Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από crazyantonis το remote desktop το δοκιμασα αλλα δεν γινεται τιποτα sp2? μήπως το χεις κόψει απ' το firewall? επίσης έχει κάτι επιλογές στο remote (δεξί click My Computer - > Properties ) του στυλ "allow remote access to this computer" etc. όλα πρέπει να τα χεις ενεργοποιημένα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.