LordOfRings Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2005 εχω το Laptop Acer 1524 . αγορασα τα ασυρματα πληκτρολογιο και ποντικι της microsoft τα back. και παρατηρησα οτι το πληκτρολόγιο απο το laptop μερικα αντι για μερικα γραμματα βγάζει αριθμούς.... και χωρις να εχω το πληκτρολόγιο. ακομα γιατι με το πληκτρολογιο που πηρα μερικες φορες κανει τρελα.. ? πχ οταν παταω ενα πληκτο μπορει να βγάλει το ιδιο γραμμα πολλες φορες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Για το δεύτερο μπορεί να έχεις βάλει να επαναλαμβάνεται το γράμμα πολύ γρήγορα. Κοίτα τις ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου.Για το πρώτο κάποια στοιχεία του πληκτρολογίου έχουν ως δεύτερη λειτουργία αριθμούς. Κοίτα μήπως είναι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Αύγουστος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 οχι δεν ειναι αυτο ... μερικες φορες μπορει ενα γραμμα να το γραψει και 15φορες.. οχι ετσι ξεκαρφωτα πλήκτρα γραφουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Αύγουστος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Μήπως πρέπει να εγκαταστήσεις οδηγούς για να δουλέψει σωστά το ασύρματο συνολάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Το φαινόμενο με το πληκτρολόγιο να γράφει ένα γράμμα πολλές φορές , σαν να έχει κολλήσει , το έχω και εγώ με το wireless comfort σύνολο που αγόρασαΑρχικά νόμιζα ότι ήταν θέμα μπαταρίας , αλλά τελικά φταίει ο τρανσμίτορας/receiver . Ειδικά όταν το είχα συνδεδεμένο σε usb , είχα ένα σωρό προβλήματα , σε ps/2 που είναι τώρα δεν κάνει τέτοια τρελάΠαρεπιπτώντος , επειδή ποντίκι και πληκτρολόγιο χάνουν μονίμως επαφή με τον δέκτη , έχω ξεβιδώσει το πλαστικό του δέκτη και έχω μόνο την πλακέτα , ώστε να μην έχω προβλήματα διακοπών . Μεγάλο δράμα η κατάστασηΕίτε έχεις τους οδηγούς είτε όχι , το ίδιο κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Αύγουστος 29, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 λοιπον το προβλημα με τους αριθμους νομιζω οτι εχει λυθει ... τωρα γραφει κανονικα. .. αλα χανει επαφη με το receiver συχνα και γινεται χαμος. . .. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 16, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 Το προβλημα αυτο που εμφανιζονται αριθμοι αντι για γραμματα και γενικα ο,τι να ναι εμφανιστηκε και στο λαπτοπ ενος φιλου μου.. Υπαρχει καποια λυση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 16, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 Το προβλημα αυτο που εμφανιζονται αριθμοι αντι για γραμματα και γενικα ο,τι να ναι εμφανιστηκε και στο λαπτοπ ενος φιλου μου.. Υπαρχει καποια λυση?? Ναι, να βγάλει το Num lock ή το FN lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 16, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 Ναι, να βγάλει το Num lock ή το FN lock Κλασσική περίπτωση βλάβης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 16, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 Διορθωθηκε.............:baby::whistling Με τον παραπανω τροπο............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.