Vadergr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2005 Εδω και λιγο καιρο που και που ακομα και σε gay default ,παιρνω ενα bsod που λεει''DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL''Μετα επεται restart εννοειται.Το εχω παρατηρησει μονο οταν σερφαρω στο ιντερνετ και υποθετω οτι εχει σχεση με τον firefox ,χωρις ομως να ειμαι σιγουρος.Εχω αλλαξει drivers nforce/vga και εχω βαλει και την τελευταια εκδοση του firefox 1.06.Φορματ επισης εχω κανει.Τι μπορει να ειναι?
apostglen46 Αύγουστος 28, 2005 #2 Αύγουστος 28, 2005 Μνήμες??????????????Μηπως τις εχεις παρατσιτώσει??????
Vadergr Αύγουστος 28, 2005 Author #3 Αύγουστος 28, 2005 default λεμε ολα!Και εχω αλλαξει και μνημες,cpu...Κατι software πρεπει να ειναι...Παιζει να ειναι ειναι τιποτα σχετικο με το netmod?
Vadergr Αύγουστος 28, 2005 Author #5 Αύγουστος 28, 2005 οκ με το μεμτεστ.Δεν ειναι μνημες και επξεργαστης λεμε...Το μυνημα που βγαζει δεν λεει σε κανεναν τιποτα?
RootX Αύγουστος 28, 2005 #6 Αύγουστος 28, 2005 Το μήνυμα είναι ή μνήμες ή κάποιο hardware. Με το παλιό software του logitech ποντικιού, μία στις τόσες που κόλλαγε, αυτό το μήνυμα έβγαζε. Βέβαια μου έλεγε και ποιο αρχείο του driver κόλαγε.
Vadergr Αύγουστος 28, 2005 Author #7 Αύγουστος 28, 2005 Εχω αλλαξει 3 ειδων μνημες οποτε δεν νομιζω τουλαχιστον να ειναι αυτες.Την αλλη φορα που θα συμβει θα δω μηπως γραφει καποιο αρχειο... Παντως μου συμβαινει ΜΟΝΟ οταν ειμαι στο internet ,ή τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει.
Vadergr Αύγουστος 28, 2005 Author #9 Αύγουστος 28, 2005 Δεν εχω βρει κατι.Φανη, το ποντικι σου τοτε ηταν ελλατωματικο ή κατι επαιζε με τους οδηγους σου?Τι εκανες τοτε?
unstoppable Αύγουστος 28, 2005 #10 Αύγουστος 28, 2005 Πως εχεις ελεγξει την σταθεροτητα του μηχανηματος γιατι σε βλεπω να επιμενεις?
Helly Αύγουστος 28, 2005 #11 Αύγουστος 28, 2005 Χρησταρα ειναι με μεγαλη πιθανοτητα hardware προβλημα.Tσεκαρε εκτος των αλλων κανενα conflict ,μηπως βραχυκυκλωνει πουθενα το mobo η ακομα μηπως εχεις πτωσης τασης στο τροφοδοτικο σου.
RootX Αύγουστος 28, 2005 #12 Αύγουστος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Δεν εχω βρει κατι.Φανη, το ποντικι σου τοτε ηταν ελλατωματικο ή κατι επαιζε με τους οδηγους σου?Τι εκανες τοτε? Δεν ήταν ελλατωματικό, ένα αρχείο του driver σε άσχετες στιγμές(που χρησιμοποιούσα το mouse) χτύπαγε, και μου έβγαζε αυτό το μήνυμα και το αρχείο του driver.Όταν έβαλα νεώτερο driver δεν ξαναχτύπησε.
Vadergr Αύγουστος 28, 2005 Author #13 Αύγουστος 28, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Πως εχεις ελεγξει την σταθεροτητα του μηχανηματος γιατι σε βλεπω να επιμενεις? gaming,prime,encoding,superpi,snm.Ξαναλεω οτι το παθαινει μονο στο ιντερνετ απο οτι εχω καταλαβει.Θα δοκιμασω για λιγες ημερες να μπαινω με ie μηπως φταιει ο firefox...
ea6gka Αύγουστος 28, 2005 #15 Αύγουστος 28, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Με USB modem εισαι? εγω ειχα ανεξηγητα ρεσταρτ (δεν θυμαμαι το μυνημα) οταν ειχα το 630 περυσι
CaptainMilo Αύγουστος 29, 2005 #16 Αύγουστος 29, 2005 Έπερνα τέτοιου είδους μηνύματα όταν χρησιμοποιούσα το netmod στην usb θύρα Δοκίμασε μια να το βάλεις στην σειριακή
Vadergr Αύγουστος 29, 2005 Author #17 Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Έπερνα τέτοιου είδους μηνύματα όταν χρησιμοποιούσα το netmod στην usb θύρα Δοκίμασε μια να το βάλεις στην σειριακή Kαλα νομιζα!Θα το τσεκαρω οποτε μπορεσω...
spc Αύγουστος 29, 2005 #18 Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Έπερνα τέτοιου είδους μηνύματα όταν χρησιμοποιούσα το netmod στην usb θύρα Δοκίμασε μια να το βάλεις στην σειριακή Αρχική απάντηση από Vadergr Kαλα νομιζα!Θα το τσεκαρω οποτε μπορεσω... Καλά βρε συ, DSL δεν έχεις;Τι ρόλο βαράει το netmod;
sotiris Αύγουστος 29, 2005 #19 Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από spc Καλά βρε συ, DSL δεν έχεις;Τι ρόλο βαράει το netmod; annex b και θα έχει ξεμείνει το usb:p
Vadergr Αύγουστος 29, 2005 Author #20 Αύγουστος 29, 2005 over isdn ηταν και τωρα εχω μεινει απλα με isdn... (θα ξαναβαλω στην σωστη ωρα dsl).Το dsl modem το εχω βγαλει και τωρα εβαλα εβγαλα το netmod απο την usb.Θελω να πιστευω οτι τωρα δεν θα ξαναδω μπλε οθονη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.