Τσιλιμπηθρας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2005 Θέλω μια χάρη από έναν admin or moderator (δεν ξέρω ποίος μπορεί να βοηθήσει και αν μπορεί) ... Μήπως γίνεται να μου αλλάξετε το nick μ :flower: ??? Αν ναι θα σας πω τι nick να βάλλεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 δυστυχως αλλαγες ψευδονυμων δεν γινονται στο λαμπ..........φαντασου ο καθενας εδω μεσα να αλλαζε 1φορα το χρονο.μπαχαλο......:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Ότι γίνεται, γίνεται! Αλλά δεν το κάνουν οι admins για να μην γίνεται μπέρδεμα...Στην περίπτωσή σου εγώ [αν ήμουν admin] θα σου άλλαζα το nick γιατί δεν έχεις και πολλά posts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 11:46] Ότι γίνεται, γίνεται! Αλλά δεν το κάνουν οι admins για να μην γίνεται μπέρδεμα...Στην περίπτωσή σου εγώ [αν ήμουν admin] θα σου άλλαζα το nick γιατί δεν έχεις και πολλά posts. αν ησουν αντμιν και το εκανες θα το μετανιωνες το επομενο λεπτο:nuke: απλα σκεψου μεσα στα 3000+ μελη ποσοι θα ηθελαν να κανουν το ιδιο αν τους δινοταν η ευκαιρια:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Ναι, έχεις δίκιο. Αλλά σε νέα μέλη με λίγα posts που θέλουν να αλλάξουν το nickname τους μπορεί να γίνει κάτι. Τα μέλη με περισσότερα posts, που είναι ήδη γνωστά με το τρέχον nickname τους, δεν πρέπει να αλλάξουν...Τέλος πάντων, οι admins θα αποφασίσουν γι' αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Ναι, έχεις δίκιο. Αλλά σε νέα μέλη με λίγα posts που θέλουν να αλλάξουν το nickname τους μπορεί να γίνει κάτι. Τα μέλη με περισσότερα posts, που είναι ήδη γνωστά με το τρέχον nickname τους, δεν πρέπει να αλλάξουν...Τέλος πάντων, οι admins θα αποφασίσουν γι' αυτό... Αν ειναι για ενα ορθογραφικο η για τυπογραφικο λογο βιασινης να υοαρξει εξερεση.. αλλιως κανε new account και ζητα να σου διαγραψουν το παλιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τσιλιμπηθρας Αύγουστος 29, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Δεν λέω, δίκιο έχετε... ΑΛΛΑ! έχω μια ιδέα :whistling ... στην θέση πάνω από το Avatar εκεί που λέει member να βάλουμε κάτι στο "Ο Τσιλιμπηθρας ξαναβαφτιστικε, και το όνομα αυτού: SAM" Αν γίνεται κάτι τέτοιο παρακαλώ να μου το πουν οι admin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Το έχουμε συζητήσει και παλιότερα, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο αλλαγές nickname δε γίνονται δεκτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Τσιλιμπηθρας [Σήμερα, στις 13:16] Δεν λέω, δίκιο έχετε... ΑΛΛΑ! έχω μια ιδέα :whistling ... στην θέση πάνω από το Avatar εκεί που λέει member να βάλουμε κάτι στο "Ο Τσιλιμπηθρας ξαναβαφτιστικε, και το όνομα αυτού: SAM" Αν γίνεται κάτι τέτοιο παρακαλώ να μου το πουν οι admin... μηπως να γραψουμε και ποιος ειναι ο νονος και σε ποια εκκλησια εγινε το μυστηριο? ρε χαλαρωστε λιγακι......... :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Ναι, έχεις δίκιο. Αλλά σε νέα μέλη με λίγα posts που θέλουν να αλλάξουν το nickname τους μπορεί να γίνει κάτι. Ίσα ίσα, που άμα έχεις 20-30 posts, ξέχνα το και κάνε άλλο account τώρα που είναι νωρίς. Ένας χρήστης με 500 μηνύματα ούτε που θα το κάνει θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 29, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Mα συμφωνα με τους κανονες δεν μπορει να εχει 2 accounts! Εστω και αν ο "παλιος" δεν χρησιμοποιειται καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Οποιος θελει μπορει να αγορασει το account "unstoppable", προσφορες σε pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 29, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Οποιος θελει μπορει να αγορασει το account "unstoppable", προσφορες σε pm. καλοοοοο...χμμμμμ αλλα ξερεις τι.. δεν βλεπω να γρεφει moderator - admin - η κατι παρεφερες.. τι θα ελεγες για μια λακτα????? συμφωνη η ανταλαγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 ασταματητε ποσα κομματια εχεις? :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 30, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από pro καλοοοοο...χμμμμμ αλλα ξερεις τι.. δεν βλεπω να γρεφει moderator - admin - η κατι παρεφερες.. τι θα ελεγες για μια λακτα????? συμφωνη η ανταλαγη? newz postar 400moderat0r 750adminage 2000Οι νέες τιμές όπως διαμορφώθηκαν και με την ανατίμηση του πετρελαίου. Τιμές απολύτου μετρητοίς, με φπα. Για πληροφορίες, πωλήσεις: spc Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 30, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 03:31] newz postar 400 moderat0r 750 adminage 2000 Οι νέες τιμές όπως διαμορφώθηκαν και με την ανατίμηση του πετρελαίου. Τιμές απολύτου μετρητοίς, με φπα. Για πληροφορίες, πωλήσεις: spc γιατι μας ριχνεις ρε αφεντικο?.....καντα 500......... (εκτος και αμα εννοεις χωρις φαπα ή εστω μικρης φαπας)''said by spc'':daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Οποιος θελει μπορει να αγορασει το account "unstoppable", προσφορες σε pm. το παίρνω εγώ. θα το κάνω merge με το δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 παιδια παμε να τα παρουμε τα νικ τωρα, μας πιανουν που μας πιανουν το κ$λο, να μην παει και ο φαπας 20 % :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τσιλιμπηθρας Αύγουστος 30, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτό μου αρέσει στο The lab! Έκανα μια ερώτηση (με μια δόση πλάκας στο τελευταίο μου post) ΚΑΙ, το γυρίσατε σε αγοραπωλησία :clap: !!! Ένα moderator στο 5, ενα admin στο 3 και ενα news poster στο 9 . Οκ την απάντηση μου εγώ την πήρα .Θα μείνω όπως είμαι. Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Παντως κ εγω αν το ειχα, θα το αλλαζα.....Βασικα δεν θα εκανα καθολου register ετσι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.