Jump to content

PSU levicom mod

Tanner

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κατ αρχην γεια και χαρα σε ολους,

ας αρχισω λεγοντας το συστημα μου, prescott 3.2@4.0 chilled by skinny13,abit ai7 και το levicom 350w

ματαια εδω και καιρο προσπαθω να ανεβασω εστω και κατα 1Ηz το fsb και να ειναι σταθερος,

στα πρωτα " του πρωτου SPI πεταει error.

Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα πολυμετρο(καβατζα βασικα απο τον petros@idk$) και

αρχησα να μετραω σα μανιακος και διαπιστωσα οτι οι τασεις ειχαν μεγαλη διακυμανση

απο 12.19 σε idle με 11.69(!!!!) σε full load,3.34 και 2.99 αντιστοιχα για την 3αρα

φυσικα να προσθεσω οτι εχω κ ενα noname psu για ολα τα αλλα hd,agp,fans κλπ. -μετα απ ολα αυτα καταλαβα οτι δεν ανεβαινει λογο τασεων

το psu μου δεν εχει vsense και εδω ειναι η ερωτηση μου

αν μπορω να κανω καποιο mod,να με καθοδηγησει καποιος ή εστω καποια ευκρινη λινκ

ευχαριστω εκ των προτερων

Φίλε άλλαξε το τροφοδοτικό σου και μην προσπαθείς άδικα μην τα κάψεις όλα και μετά εκεί που θα έδινες 80 θα σου βγεί κανενα 200. ’λλωστε τα levicom δεν έχουν να προσφέρουν και πολλά σε ένα σύστημα απαιτήσεων όπως και το δικό σου.

και τι θα προτινατε για ενα καινουριο απο αποψεις κοστους/αποδοσης?

νομιζω οτι δεν σου αρκουν 350 wattakia,ειναι λιγα... μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις να σου πουμε.

Aν παλι φτασεις κοντα στα 100€ δες και το enermax στα 97€!!Και αυτο με 3 χρονια εγγυηση ειναι και ενερμαχ!

Αρχική απάντηση από Tanner [Σήμερα, στις 11:29]

και τι θα προτινατε για ενα καινουριο απο αποψεις κοστους/αποδοσης?

Enermax, Tagan, Akasa.....Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και από τα τρία.:)

εγω σκεφτομουνα και το chieftec του πλαισιου,με τα 550W

γι αυτο τι γνωμη εχετε,θα κραταει σε full load το συστημα μου η θα ειναι για κλαματα οι τασεις του?

μην βλεπεις τα πολλα τα watt και παρασυρεσαι!

για μενα καλο θα ηταν ενα Tagan 480 watt!

καλο.........ποιοτικο..........και εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

(ειναι και αθορυβο!!!ΕΝΤΕΛΟΣ!)

για τα tagan κατα καιρους εχω ακουσει και εχω διαβασει διαφορα

φημες λεγανε πως μερικα σκανε...

φημες.................ετυχε κακη παρτιδα!

εγω οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα εχουμε πολυ καλες εμπειριες απο Tagan!

το ενερμαχ ειναι μαματο. αυτο εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος,αν ειχα και λιγα λεφτα παραπανω θα επαιρνα το 600αρι. αλλα η τιμη του ηταν πολυ καλη και πηρα αυτο.

υ.γ ειναι και αθορυβο. το 1 8αρι φανακι που εχω,ακουγεται ποιο πολυ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.