overvolt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2005 http://www.clubsonyericsson.com/en/08/06/2005/more-photos-of-the-v600/#more-53 Ειμαι ετοιμος να το παρω σε 10 μερες .. Στο Vodaphone 60', και τιμη 256 ευρω στο χερι . Εχετε να κανετε κανενα κουτσομπολιο , ή να το παρω με την ευλογια σας .. USB , IRDA , BlueTooth, ολα τα εχει !! εκτος απο WiFi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι ο κοσμος δεν περναει στην κατηγορια των smartphone - PPC κι ασχολειται ακομα με τετοια, αλλα ποιος με ακουει εμενα...ειναι το 3G τοσο μεγαλο προσον; γιατι βλεπω τις εταιρειες να οδηγουνται σε ακομα ενα βατερλω τυπου wap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι ο κοσμος δεν περναει στην κατηγορια των smartphone - PPC κι ασχολειται ακομα με τετοια, αλλα ποιος με ακουει εμενα... ειναι το 3G τοσο μεγαλο προσον; γιατι βλεπω τις εταιρειες να οδηγουνται σε ακομα ενα βατερλω τυπου wap. λόγω μεγέθους - marketing. προσωπικά αφού δούλεψα symbian το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 ωραιο κινητο..αλλα vodafone logo βλεπω .. εχει λαιβ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 To wap 1 ηταν για τα μπαζα, το wap 2 ειναι πολυ καλυτερο. Οσο για το 3G αν το χρησιμοποιησεις μετα δεν γυρνας πισω στο GPRS ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable To wap 1 ηταν για τα μπαζα, το wap 2 ειναι πολυ καλυτερο. Οσο για το 3G αν το χρησιμοποιησεις μετα δεν γυρνας πισω στο GPRS ποτε. τι να πουμε και μεις που το 3g δεν θα το δουμε συντομα λογο επαρχιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 18:30] Οσο για το 3G αν το χρησιμοποιησεις μετα δεν γυρνας πισω στο GPRS ποτε. παιζει αλλου εκτος απο αθηνα; γιατι στη θεσσαλονικη δεν το ειδαμε να παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Πατρα εχει αρκετα καλη καλυψη η vodafone και η ΤΙΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 παιζει αλλου εκτος απο αθηνα; γιατι στη θεσσαλονικη δεν το ειδαμε να παιζει. και δεν ειναι λιγοι πουεχον παρει g3 και δνε εχουν ιδεα το τι ειναι αυτο!!!!! τουλαχιστον το GPRS ηταν βολικο! οποτε ξεμενες απο ιντερνετ .. τσαπ το κινητο με το μλπεδοντι και να το ιντερνετ .. να ειναι καλαι τελεστετ .. που το εδινε με μικρο αντιτιμο και απεριοριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 εγώ πάντως bandwidth δεν πληρώνω. όταν αποφασίσουν να λογικευτούν και να καταλάβουν τη μηδαμινή αξία που έχει το net στα 180*96 του κινητού, τότε το ξανασυζητάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Δεν θα μπορουσα να συμφωνισω περισσοτερο με τον 38.45 smartphone rulezzzzz απλως για ο μεσος χρηστης δεν μπορει να το εκμεταλευτει πλήρως.........Εγω εχω μεινει απολυτα ευχαριστιμενος απο το μπχ200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 21:13] εγώ πάντως bandwidth δεν πληρώνω. όταν αποφασίσουν να λογικευτούν και να καταλάβουν τη μηδαμινή αξία που έχει το net στα 180*96 του κινητού, τότε το ξανασυζητάμε το αυτο. ουτε στα 220Χ176. οταν ερθει το Wizard στα 320Χ240 (qtek 9100) ισως κατι να γινει και να ξεστραβωθουμε, αλλα το κοστας του gprs/3G παρα ειναι υπερβολικα μεγαλο. πρεπει καποτε να καταλαβουν πως πουλανε ιντερνετ και τιποτα περισσοτερο. δε λεω, κι εμενα μου αρεσε να παταω στα λινκ των rss feeds στο qtek, αλλα καθε φορα που ερχοταν ο λογαριασμος το μετανιωνα. μετα αποφασισα, πως το surfing μπορουσε να περιμενει λιγες ωρες ακομα, και να εχω και μια λογικη ταχυτητα. για μενα δεν υπαρχει θεμα μεσου και εμπειρου χρηστη, αποφασισα για smartphone αναγκαστικά: το ενα κινητο μου ξυνιζε και το αλλο μου βρωμαγε. τουλαχιστο εδω, τα πραγματα ειναι απλα: δε σου αρεσει ο viewer, τον ξηλωνεις. δε σου αρεσει η αντζεντα; βαζεις αλλη. οι μονοι που δεν εμειναν ευχαριστημενοι απο αυτα ειναι οι unixαδες. ετρεξαν Unix, αλλα δεν ειχαν gsm. βεβαια αυτοι θα μεινουν ικανοποιημενοι μονο οταν θα τρεξουν unix σε αναπτηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 29, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Ένα θα σας πω μονάχα ένα...Nokia 7710... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Εμενα μου αρεσε το logo στη φωτο του 38-45-WindowsMobile??-No!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 29, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 12:38] Εμενα μου αρεσε το logo στη φωτο του 38-45 -WindowsMobile?? -No!! looool αμαν εισαι http://windowsmobile.no/ http://windowsmobile.no/bilder/qtek9100full.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris εγώ πάντως bandwidth δεν πληρώνω. όταν αποφασίσουν να λογικευτούν και να καταλάβουν τη μηδαμινή αξία που έχει το net στα 180*96 του κινητού, τότε το ξανασυζητάμε ακριβως οτι ειπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 29, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 το αυτο. ουτε στα 220Χ176. οταν ερθει το Wizard στα 320Χ240 (qtek 9100) ισως κατι να γινει και να ξεστραβωθουμε, αλλα το κοστας του gprs/3G παρα ειναι υπερβολικα μεγαλο. ναι, αλλά πια μιλάμε για πιο palm καταστάσεις. αυτό που μου θα μου άρεσε είναι ένα palm σαν το ipaq 5xxx με gsm;) δεν ξέρω ποιο έχει 3g (άλλωστε και το gprs ικανοποιητικό είναι για κινητά), αλλά δε μου αρέσει η προώθηση που γίνεται (λεφτάς ή βλάκας, ποιος θα πληρώνει pay per view στο in.gr, έλεος). Αρχική απάντηση από .38-.45οι μονοι που δεν εμειναν ευχαριστημενοι απο αυτα ειναι οι unixαδες. ετρεξαν Unix, αλλα δεν ειχαν gsm. βεβαια αυτοι θα μεινουν ικανοποιημενοι μονο οταν θα τρεξουν unix σε αναπτηρα. ένας απ'τους λόγους που το p800 είναι άχρηστο βασικά υπάρχει το putty σε όλα, οπότε μπορείς να ελέγξεις τα pcιά σου με ssh μια χαρά αλλά άλλο πράγμα η κονσόλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 29, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:13] ναι, αλλά πια μιλάμε για πιο palm καταστάσεις.αυτό που μου θα μου άρεσε είναι ένα palm σαν το ipaq 5xxx με gsm;)δεν ξέρω πιο έχει 3g (άλλωστε και το gprs ικανοποιητικό είναι για κινητά), αλλά δε μου αρέσει η προώθηση που γίνεται (λεφτάς ή βλάκας, ποιος θα πληρώνει pay per view στο in.gr, έλεος). για palm ημουνα, αλλα η κουμουτσα για το gsm ειναι ασχημη και ακριβη. χώρια που για να βγαλεις φωτο (αν και ποτέ δεν καταλαβα γιατι πρεπει να τραβανε φωτο τα κινητα) πρεπει να βγαλεις την κουμουτσα και να βαλεις την επισης ακριβη φωτο-κουμουτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Αύγουστος 29, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Το αλλαξα το σχεδιο , θα το παρω στο Vodaphone 120', και τιμη 186 ευρω στο χερι . Η Vodafone εχει πολυ καλο σημα στο Βολο , αλλα και το 3G δουλευει, αλλα σε πειραματικη βαση . Οσο για τηλεφωνο-μινι κομπουτερ , δεν θα επερνα ποτε , εχω μεγαλα δακτυλα , και ακομα και στους φοριτους υπολογιστες , νιωθο αβολα ,και για αυτο, δεν σκεφτωμα καν να παρω. Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι απο χαραχτηριστικα, υπερπληρη , ενω το μονο που δεν εχει ειναι WiFi , και δεν δεχετε εχτρα καρτα μνημης . Το διαλεξα πριν 2 μηνες , οταν παρουσιαστικε στον πλανητη γη , και απλα περιμενα , οταν θα ερθει Ελλαδα ,να το παρω . Απο οτι φαινετε μολις εμφανιστηκε , και βεβαια ηρθε η ωρα να το αρπαξω . Κατα της 6-8 Σεμτεμβριου θα ειναι στα χερια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 29, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 για palm ημουνα, αλλα η κουμουτσα για το gsm ειναι ασχημη και ακριβη. χώρια που για να βγαλεις φωτο (αν και ποτέ δεν καταλαβα γιατι πρεπει να τραβανε φωτο τα κινητα) πρεπει να βγαλεις την κουμουτσα και να βαλεις την επισης ακριβη φωτο-κουμουτσα. συγγνώμη, αυτό στα bold στο quote σου είναι ορθογραφική διόρθωση? ελπίζω να έκανες λάθος, γιατί γράφεται με οι :P νομίζω τα 5xxx δεν έχουν module αλλά είναι ενσωματωμένο, εκτός αν δεν το έχω μπανίσει καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.