Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑ!!!


g_0x

Recommended Posts

εχω εναν athlon xp tbred a0 220+ ram 512 μητρικουλα gigabyte k7 triton με nf4 ultra ενα σκληρο 40gb wester ata100, εναν sata maxtor 120gb, ενα dvd απλο nec και ενα recorder 3520.μια καρτα γραφικων 9550 της sapphire και ενα τροφοδοτικο 350W μαρκα μεκαψες σε κουτι απλο (μεκαψες.)απειδη το pc ετρωγε κατι κολληματα οταν ετρεχα gta-san antreas νομιζα οτι ηταν το παιχνιδι και κατεβασα ενα νεο κρακ.δε ξερω ολος τυχαιος τα κολληματα ασταματησαν.μετα απο 2-3 μερες ξαναρχισαν.και κολλαει και απλα οταν παιζω mp3 ας πουμε.ειδα στο bios θερμοκρασια 70C!!!τρομαξα.οποτε εβαλα και ενα ανεμηστηρα στο κουτι 12βολτο.αλλα τα κολληματα δε σταματησαν.η καρτα γραφικων εχει πανω της και αυτη μια ψηκτρα 12V.το θεμα ειναι οτι ισως ανεβαζει πολυ θερμοκρασια.ΑΛΛΑ κατεβασα το fsb απο 133 στα 100 και το βλεπει τον επεξεργαστη σαν 1500+ πλεον.και εχει 59 βαθμους και ξανακολλησε πριν απο λιγο.οποτε μαλλον δεν ειναι θερμοκρασια.το κολλημα ειναι παγωμα εικονας και δεν ανταποκρινετε τιποτε.και ο ηχος μερικες φορες κολλαει και κανει ενα συνεχομενο κολλημα σαν να κολλησε το cd.τωρα ή ειναι τροφοδοτικο, ή μια ψυκτρα,ή και τα 2 ειτε το χειροτερο ο σκληρος ο sata που εχει και τα ΧΡ πανω...τι συμβουλεβετε?

Link to comment
Share on other sites

1) να βάζεις παραγράφους :p

2)Γενικά καλό θα ήταν να έπαιρνες 1 καλύτερο PSU (π.χ. chieftec) και να πρόσεχες λίγο την ψύξη σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.

60 βαθμοί π.χ. σε idle και πάλι είναι πολλοί.

Δες διάφορα thread αερόψυξης για το τι μπορείς να κάνεις. Αφού το κουτί σου είναι απλό, μάλλον δε θα έχει και καλή ροή. Φρόντισε να βάλεις ανεμιστήρες στο μπροστά και πίσω μέρος του κουτιού.

Το κόλλημα που λές είναι το τυπικό κόλλημα του pc:p

Η πιο πιθανή αιτία είναι υπερθέρμανση σε cpu - gpu (cpu κυρίως).

Δες και με κάποιο sensor monitoring tool που είναι οι θερμοκρασίες ΑΜΕΣΩΣ μετά π.χ. το San Andreas.

Link to comment
Share on other sites

και εγω αυτο υποωιαζομαι.η gpu δε παιζει να ειναι το προβλημα γιατι εχει αρκετα καλη ψυξη και εχει και ramsinks πλαον πανω και ασε που δουλευει πιο χαμηλα απο το κανονικο για να μη φθειρετε.τι προτεινεις για φθηνο και καλο τροφοδοτικο?(chieftec ποιο μοντελο?)και για μια φτηνη και καλη ψυκτρουλα cpu?

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε πρωτα κανενα προγραμα για Ιους Μετα βαλε μια ψυχτρα καλυτερη στον επεξεργαστη.

Στο κουτι δεν κανει τιποτα ιδιαιτερο, μετα τα λεμε παλι.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς το πισί σου αργοψήνεται. Χρειάζεσαι ψύκτρα και ανεμιστήρι ή βελτίωση των υπαρχόντων με τρίψιμο, ανεμιστήρι, πάστα και καλύτερη κυκλοφορία αέρα συνολικά στο κουτί.

Έλεγξε τις τάσεις σου μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό.

Η ψύκτρα της κάρτας γραφικών μπορεί να μη σχεδιάστηκε για το ελληνικό καλοκαίρι.

Καθάρισε τη σκόνη από το πισί σου μπορεί να έχει φράξει τα πάντα

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από aspirin

τσέκαρε για καλό κ για κακό τις μνήμες.

γιατι?μια ειναι 256 της kingston και οι αλλες παλιες μια μελκο 128 και μια χιουνταϊ αλλα τοσα που ποτε δεν ειχαν προβλημα και το προβλημα εμφανιστηκε πριν βαλω τη κινγκστον.τι λες να εχουν?

Link to comment
Share on other sites

περιμενω ενα νταουνλοντ ακομη για ιους το avg.να το τρεξω μια και μετα να τρεξω για κανα 10λεπτο το μεμτεστ και θα σας κανω ποστ τα αποτελεσματα.λεει για 20λεπτα ομως το μεμτεστ.10 βγαζουν αποτελεσμα?η να περιμενω 20 οπως λεει?

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα τις μνήμες γιατί δεν μου ακούγεται καλά, βάλε την kingston μόνη της οπως είπε ο φίλος προηγουμένως.

Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, αν κατάλαβα την βλέπεις απο το bios και αν κρίνω απο το μοντέλο της mobo δείχνει 5-9 βαθμούς χαμηλότερα απο την πραγματική.

Link to comment
Share on other sites

ωχ ωχ ωχ ωχ.το μεμτεστ δεν εωγαλε προβλμα κ το ειχα πολυ ωρα ανοικτο...ουτε ιο εχω...κατα τα αλλα τοση ωρα ημουνα με ενα θειο μου και πιναμε τσικουδιες.κρατατε καβατζες αυτο ειναι το ηθηκο διδαγμα.ειχα 18 μερες να πιο και με βαρεσαν λιγο...χεχεχε

Link to comment
Share on other sites

και απο ιους οκ ειμαι.χεχεχε

συμπερασμα.τροφοδοτικο καινουριο και

λεω και κυριες και κυριοι μια ψυκτρααααααα

αλλα αν δε διορθωθει θα παρω 64μπιτο.πλακα κανω που λεφτα.μετα θα φταιει ο σκληρος.και μετα λεω να το ριξω στα σκληρα ναρκωτικα γιατι δε θα το αντεξω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.