Jump to content

EIZO FlexScan L768

kostas3650

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ήταν να πάρω την DELL 1905FP αλλά δεν υπάρχει στα καταστήματα και γίνεται παραγγελία μόνο από την αντιπροσωπία.Έτσι μου πρότειναν την L768.Έχει φοβερά χαρακτηριστικά αλλά τα 25ms με βάζουν σε σκέψεις.Υπάρχει κανείς που να την έχει δοκιμάσει (αυτήν ή την L568) για να μου πει τις εντυπώσεις του όσον αφορά τα παιχνίδια;Δεν είμαι ο φανατικός gamer αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα λευτά και να μην μπορώ να παίζω παιχνίδια λόγω του ghosting.Λέτε τελικά να παραγγείλω την DELL με 20ms;;;Θέλω αποκλειστικά PVA panel ή τίποτα παρόμοιο αλλά όχι TN :help:

Το έχω διαβάσει αυτό φίλος αλλά δεν μου δίνει σαφή απάντηση.Ο ένας μιλάει για ελαφρύ ghosting και ο άλλος λέει ότι δεν θα την αγοράσει επειδή έχει θα έχει πρόβλημα με τα παιχνίδια.Το ξέρω ότι δεν είναι ιδανική για games απλά θέλω να μάθω αν το ghosting είναι υποφερτό ή όχι.Παρακαλώ βοηθάτεεεεεεεε!!!

Τι παιχνίδια παίζεις? Αν είσαι απλός gamer και όχι κάποιος φανατικός των RTS και FPS που λόγω των πολύ γρήγορων κινήσεων της κάμερας έχουν τάση να εμφανίζουν ghosting, πάρτην, είναι πάρα πολύ καλή οθόνη. Αν παίζεις όμως (επαναλαμβάνω φανατικά) τέτοια παιχνίδια, καλύτερα περίμενε κανα 3μηνο για να έρθει η καινούρια ΕΙΖΟ που ακούγεται ότι εξαφανίζει το ghosting. Η 768 εμφανίζει στις πολύ γρήγορες κινήσεις ελαφρύ ghosting αλλά ΜΟΝΟ εκεί και επαναλαμβάνω ΕΛΑΦΡΥ (όμως ένας απαιτητικός RTS-FPS player θα το παρατηρήσει και θα τον δυσαρεστήσει). Ο aplog_82 ήθελε οθόνη για να παίζει τέτοια παιχνίδια, εσύ για τι την θες?

Γι'αυτό που θα σπουδάσω χρειάζομαι και CAD.Χρησιμοποιώ και ερασιτεχνικά το photoshop οπότε τα 16.7Μ χρώματα είναι απαραίτητα οπότε δεν το συζητώ για ΤΝ panel.Παιχνίδια παίζω λίγο απ'όλα (Fisrt Person Shooter,Racing Strategy) αλλά όχι φανατικά.Λίγο ghosting δεν θα με ενοχλήσει. Απλά θα ήθελα να μάθω αν στην συγκεκριμένη οθόνη είναι υποφερτό και επειδή δεν είναι και η φθηνότερη θέλω να είμαι σίγουρος γι'αυτό που θα πάρω.Πιστεύεις ότι δεν θα έχω πρόβλημα;

Πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά, μάλιστα μπορεί και να μην το παρατηρήσεις καν. Μόνο κάποιον απαιτητικό θα τον ενοχλούσε.

Αν πάντως θες και 2η λύση κοίτα και την Dell Ultrasharp 2005FPW, είναι εξίσου κορυφαία (εγώ εκείνη θα έπαιρνα)

Την ξέρω αν και λίγο μεγάλη και δεν ψήνωμαι για widescreen!Εξάλλου η EIZO έχει και 0pixel εγγύηση.Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μάλλον πάω για EIZO. ’μα μάθετε τπτ άλλο postarete!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.