manosone1416003187 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 Καλησπερα σε ολους.Λοιπον μας και δεν περασα στις παννεληνιες θα ηθελα να ρωτησω απο ΙΕΚ μερια τι γινετε.Οτι πληροφορια εχετε ευπροσδεκτη.Ενδιαφερομαι για 2 ειδικοτητες.Τεχνικος δικτυων και για διοικηση επιχειρισεων.Καταρχην εκτος απο τις ερωτησεις που εχω θα παρακαλουσα οποιον εχει εμπειρια απο καποιο συγκεκριμενο ΙΕΚ να μου την πει,ειτε καλη ειτε κακη,ειτε αμμεση ειτε εμμεση.Λοιπον αυτο που θελω να μαθω ειναι τι διαφορα εχει το ενα ΙΕΚ απο το αλλο.Εχω ακουσει κατι οτι ειναι αναγνωρισμενο κλπ.Ξερει κανεις τι εννοουν?Ενα αλλο ειναι οι τιμες.Ειναι στανταρ ή παιζουν αναλογα,και αν ναι ποσο ειναι?Σεμιναρια υπαρχουν?Δεν μου ερχονται αλλες ερωτησεις.Οποιοσδηποτε μπορει να βοηθησει ή να ρωτησει κατι το οποιο πιστυει οτι θα μπορουσε να μου φανει χρησιμο και να το προσεξω,τον παρακαλω να το κανει.Ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Αύγουστος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Εεεεεπ συναδερφε. Και εγω ανερχομενος ΙΕΚατζης ειμαι μιας και εγω πηρα τον μπ_ _ λο στις πανελληνιες. Κατα 90% θα παω για Τεχνικος δικτυων διοτι ειναι το καλυτερο απο αυτα που εχουν σχεση με τους υπολογιστες. Εγω ομως θα παω σε δημοσιο ΙΕΚ. Αν μπορεις τραβα και εσυ σε δημοσιο γιατι και λεφτα γλιτωνεις και στο ιδιοτικο δεν προκειτε να μαθεις κατι παραπανο απ'οτι στο δημοσιο. Οσον αφορα τα λεφτα για ιδιωτικο, στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ(δεν κανω διαφημιση) θα πληρωνα καπου 3500ευρω. ΑΡΑ καπου εκει θα παιζουν και τα αλλα ΙΕΚ. Τι εννοεις αν υπαρχουν σεμιναρια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Για διοικηση επιχειρήσεων πάντως θα έχεις ανταγωνισμό παιδιά με πτυχειο ΑΕΙ + ΜSc ή MBA κτλ που ακόμα και αυτοι τα βρίσκουν δύσκολα αν δεν έχουν 5-10 χρονάκια καλή εμπειρία. Καλύτερα πήγαινε σε κάτι πιο τεχνικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Αύγουστος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 5-10????? :eek: Kαλα,....και μετα με τι θελουν να πηγαινω στη δουλεια,με τη μαγκουρα?Σεμηναρια εννοω αν σε στελνουν πουθενα για ναμαθεις και κατι παραπανω.π.χ οργανωνεται ενα σεμηναρια και μαζεβοτται πολλοι..σαν να κανει μαθημα ειναι.Ισσως να μην ισψυει αυτο που λεω αλλα δεν ξερω και γιαυτο το λεω.Οσον αφορα το δημοσιο κατι ακουσα αλλα δεν εχω προλαβει να ψαξω.Συνεχιστε να βοηθατε γιατι απο οτι βλεπω ενδιαφερονται και αλλοι.Αντε να βρουμε καμια ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Φιλε manosome ΙΕΚ μην πας,αν εχεις το κουραγιο ξαναδωσε.Απο το ΙΕΚ δεν προκειται να βρεις δουλεια με την οποια μπορεις να συντηρησεις οικογενεια.Το ΙΕΚ δεν ειναι καν σπουδες δεν θεωρειται απο το κρατος σαν τριτοβαθμια εκπαιδευση αλλα σαν μεταλυκειακη.Κι εγω πριν λιγο καιρο σκεφτομουνα να παω ΙΕΚ αλλα οταν εκατσα και σκεφτηκα τι δουλεια θα μπορεσω να βρω τα πραγματα φαινοταν σκουρα,με ανωτατο μισθο 600-650 ευρω και ΑΝ θα βρεις και δουλεια δεν σε βλεπω να βγαινεις δυστυχως.Ξαναδωσε εγω μονο αυτο εχω να σου πω,σκεψου το σοβαρα γιατι ειναι η ζωη σου(πωπω τι ειπα ο ανθρωπος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από manosone 5-10????? :eek: Kαλα,....και μετα με τι θελουν να πηγαινω στη δουλεια,με τη μαγκουρα? Διοικηση επιχειρήσεων = διευθυντής τμήματος μεγάλης εταιρίας. Αν νομίζεις οτι στα 25 θα πάς μετα το πτυχίο και θα σου πουνε περάστε ... χλωμό. Ειναι λογικό να χρειάζοναι τουλάχιστον 5 χρόνια προυπηρσία και μάλιστα πολλοί ζητάνε σε ανάλογη θέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Αύγουστος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 ειδηκα στο διμοσιο 2 3 θα ενδιαφεροντε οι αλλοι θα μαθενουν πασιετζα ....δεν αξιζει αμα δε τα καταφερεις με πανελληνιες καλιτερα να πας εξωτερικο............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Αύγουστος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Ξαναδώσε καλύτερα... Εκτός κι αν πιστέυεις ότι δεν έχεις ελπίδα ούτε του χρόνου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Αύγουστος 27, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Giorgos_cupra ακριβως για αυτα που λες προκειται το θεμα.Δεν κοιταω να βγαζω κανα φραγκο τωρα,αλλα το πως θα φροντιζω την οικογενεια μου.ΠΑιδια τι να πω.Μεχρι στιγμης δεν εχω αντοχες(ψυχικες) για του χρονου.Ο λογος ειναι οτι ειχαΓ****Ι να διαβαζω,και βλεπω οτι δεν επιασε τοπο.Μαλλον δεν εκαναν τον τοπο να πιασει.Αληθεια ξερει κανεις απο εσας οτι τουλαχιστον του ΤΕΕ το μαθημα των δικτυων τα διορθωνουν φυσικοι και μαθηματικοι?Δεν λεω λαλακιες.Αυτα ειναι λογια του καθηγητη που μου εκανε μαθημα (οχι στο σχολειο),ο οποιος διδασκει και στο Μετσοβιο,και του καθηγητη μου στο σχολειο που διορθωνει παννελληνιες.Αν μπορεσω θα σας ανεβασω μια φοτο να δειτε τους βαθμους.Ξερω μπορει να μην πεζει ρολο,αλλα οταν στο σχολειο εγραψα 1ο 4μηνο 19,δευτερο 20,και παννεληνιες 13,Ε κατι παιζει.Δεν γινετε.Και ας πουμε οτι αλλο το ενα αλλο το αλλο.Ας πουμε οτι ηξερα τον καθηγητη κτλ κτλ και μου εβαλε παραπανω.Ναι,αλλα ποσο παραπανω?????7Μοναδες?Τα λεω παιδια αυτα γιατι πραγματικα διαβαζα.Αυτα.Παλι ξεφυγαμε ομως.Συνεχιστε με τις πληροφοριες.Αντε να δουμε τι θα κανουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 το θέμα είναι σε σχέση με τους άλλους πανελλαδικά πώς έγραψες, όχι με βάση το σχολείο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Αύγουστος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Ε καλα μωρε... Κι εγω Θρησκευτικά 1ος βαθμολογητης 19 2ος 11 3ος 13 --> ΑΕΙ Θεσσαλονικης Ξαναέδωσα εξετάσεις (μαζί με το Σωτήρη) και μπήκα Πα.Πει. (και ψυχραιμος)(καλά μπήκα, τώρα πως θα βγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 28, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82Ξαναέδωσα εξετάσεις (μαζί με το Σωτήρη) και μπήκα Πα.Πει. (και ψυχραιμος)(καλά μπήκα, τώρα πως θα βγω Σιγά. Ούτε χημικό να ήσουνα Ούτε Unix δεν ξέρεις, για πέταμα είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Αύγουστος 28, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Ουνιχ εννοείς; Καλά καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 30, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 manosone ή ξαναδωσε, ή πηγαινε τουλαχιστον σε καποιο ''πανεπιστημιο'' ξενο εν Ελλαδι.Οταν θα ψαχνεις για δουλεια ,θα καταλαβεις οτι οταν χτυπησει το ''καμπανακι'' για την κουρσα, οι αποφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ θα ειναι 200-300 μετρα (η ευρω αν θες) πιο μπροστα απο εσενα.Καλυτερα πολυ πονος τωρα, παρα μικρη ανακουφιση και τρεχαλα για μια ολοκληρη ζωη.Να μην σε νοιαζει ουτε ποιος βαθμολογει,ουτε πως.Ολοι με τους ιδιους μαλ***ς παιζουν τις πιθανοτητες τους.Παντως αν οντως ειχες γαμ**** στο διαβασμα, ολο και καπου θα ειχες μπει.Οι βασεις για καποια αξιοπρεπη ΤΕΙ ειναι χαμηλες (ηλεκτρολογος/ηλεκτρονικος/μηχανολογος ,εστω και σε μακρινες πολεις) και αξιζει να μπεις σε αυτα παρα να εισαι αποφοιτος ΙΕΚ/ΤΕΕ.Δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με το τι θα μαθεις, αλλα με το πως θα σε αντιμετωπιζουν αργοτερα οι εργοδοτες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 30, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 ξαναδωσε πανελληνιες ή 10%..........εν τω μεταξυ δουλεψε κανα παρτ ταημ ή φουλ ταημ αναλογα τις αναγκες σου.........αν εχεις φανταριλικι καντο τωρα να τελειωνεις ωστε μετα αμα σε ρωτανε για στρατιωτικες υποχρεωσεις να λες οτι δεν εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 και απο του χρονου τερμα τα κατω απο τη βαση , ζορικα τα πραματα. Κοιτα για υδραυλικος / ηλεκτρολογος/ ψυκτικος κλπ , δεν ειναι ασχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Yδραυλικοι ολα τα λεφτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Yδραυλικοι ολα τα λεφτα... δεν ξερω αν κανεις πλακα ή οχι αλλα ο υδραυλικος με μετρια κινηση τα 200 την ημερα τα εχει. Δεν ειναι καθολου ασχημα φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 30, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 βασικα καλα κανανε με κατω απο 10 δεν πας πουθενα γιατι γεμισε ο τοπος τει-αει κτλ... αλλα και ειναι λιγο ρεζιλι να περνας αει με 3 και με 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 σαφεστατα αλλα ειναι και πολυ ξεφτιλα να εχεις βαθμο απολυτηριου 9 και να μην ξερεις οτι F=mγ , ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.