aspirin Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 είχα τον υπολογιστή μιας φίλης μου όλο αυτόν τον καιρό κ σαν να μην έφτανε αυτό με άφησε κ ο δικός μου έτσι ξαφνικά. Χωρίς να πειράξω τίποτα δεν έκανε POST και μου ζητούσε μια δισκέτα με το bios την οποία δεν είχα διαθέσιμη εκείνη την ώρα. Τώρα νέκρα ο υπολογιστής. Το μόνο που έκανα είναι να δοκιμάσω μια μνήμη στον υπολογιστή μου. Δεν πείραξα κάτι κ γενικότερα το σύστημα ήταν σταθερό. Το bios έφαγε φλασιά έτσι ξαφνικά. Τώρα τί κάνω? Μπορεί να μου στείλει η asus να τσιπάκι καινούριο? Αμαρτία είναι να αλλάζω όλη τη μητρική. Δεν φαίνεται να είναι πιό χοντρό το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 HOT FLASH maybe??????RMA????BIOS SAVIOUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Αύγουστος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 τελικά με ένα clear cmos έφτιαξε ο υπολογιστής. Έτσι όπως χάλασε νόμισα ότι ήταν το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Καλα δεν το δοκιμασες αυτο πριν ποσταρεις????????Εμενα το εκανε συνεχεια πριν αλλαξω την μπαταρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Αύγουστος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 ναι δεν το έκανα. Δεν το σκέφτηκα ρε γμτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.