Jump to content

Πρόβλημα με aποσυμπίεση RAR

nikos900

Recommended Posts

Παιδια αν μπορει κανεις να βοηθήσει, προσπαθώ απλα να αποσυμπέσω ενα rar..:

Το αρχειο έφτασε χωρις Extension, δοκίμασα το rar και όντως ανοίγει. Εχει μέσα ενα cue file (που γίνεται extract κανονικά) και καμια 30ρια αρχεία με το ίδιο όνομα που λογικά θα πρέπει να δίνανε ενα μεγαλο bin αρχειο.

Λογικά μετα την αποσυμπίεση έχουμε ενα cue και ενα bin, ανοίγουμε με Nero και καίμε.

Το πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορώ με τίποτα να κανω το bin, μόλις αρχίζει φτανει στο 4% και μετα ζητάει το αρχείο . r01. Ξερω ότι ετσι σπάνε τα μεγαλα rar αλλά στην περίπτωσή μου το μόνο που εχω ειναι 30 αρχειάκια καμια 15ΜΒ το καθένα με ίδιο όνομα που δεν αποσυμπιέζονται..

Καμία ιδέα?

ακου να δεις

η διαδικασια ειναι η εξις ολα τα αρχια που εχεις πρεπει να εχουν αριθμους απο το 01-λεμε 30

ανιγης το προτο με winrar και μετα απο μονο του βρισκει τα αλλα... αλλα ολα θα πρεπει να ειναι σε εναν ιδιο φακελο

αυτο γινετε για να μηραζοντε πιο αυκολα σε P2P προγραματα τα αρχεια

μήπως είναι linuxoκατάσταση και δεν έχει ούτως η άλλως κατάληξη?

kai .iso να ήταν πάλι θα το άνοιγε το winrar επίσης άνοιξες το nero έκανες burn image έδωσες το .cue και σου έβγαλε το error?

extract όλα τα αρχεία δεν γίνονται?

το όλο αρχείο χωρίς κατάληξη που έχεις τι μέγεθος έχει?

..οχι δεν ειναι linuxoκατασταση :)

Για να τρέξω το Nero πρεπει να εχω ενα Cue και ενα bin. To προβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να φτειaξω το bin απο αυτα τα πράγματα. Αν κανω extract ενα (ή και όλα) αρχίζει κανονικά,πάει στο 4% και μετα μου λέει βάλε το r01.

To nfo λέει ότι "RELEASESIZE: 1CD 30x15MB, METHOD: BIN/CUE+RAR"

Το original ειναι 431.286 ΚΒ και πρεπει να βγαίνει ενα CD.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

κατι δεν παει καλα....................

κανονικα επρεπε να εχει 2 αρχια εν cue και ενα bin

Δύο αρχεία έχει μέσα. Απλά το bin είναι τεμαχισμένο.

Νίκο, πως προσπαθείς να το αποσυμπιέσεις; Κάνεις drag-n-drop κανένα υπο-αρχείο από μέσα; Αν ναι, δοκίμασε δεξί κλικ στο αρχείο και αποσυμπίεση σε φάκελο.

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 18:50]

Δύο αρχεία έχει μέσα. Απλά το bin είναι τεμαχισμένο.

Νίκο, πως προσπαθείς να το αποσυμπιέσεις; Κάνεις drag-n-drop κανένα υπο-αρχείο από μέσα; Αν ναι, δοκίμασε δεξί κλικ στο αρχείο και αποσυμπίεση σε φάκελο.

Οχι δεν κάνω drag / drop. Δοκίμασα αυτό που λες, να κάνω δεξί κλικ απο έξω, "extraxt to a specified folder" με όλες τις επιλογές (extract - replace / extract update), μία απο τα ίδια.

Να κανω extraxt από έξω ήταν κάτι που δεν ειχα δοκιμάσει, ευχαριστώ για το tip, προσ στιγμή νόμισα ότι το λύσαμε :) αλλά :(

Εχεις 30 αρχεια τω 14,3ΜΒ με το ιδιο ονομα?

Προφανως αυτο δεν γινεται οποτε εχουμε αρχεια με διαφορετικη καταληξη.

Επελεξε στο folder options να δειχνει την καταληξη για ολα τα αρχεια και μαλλον θα βγαλεις ακρη.

Παιδιά ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια, μην ασχολείστε άλλο, έχω καταλήξει ότι ειναι corrupted Το αρχειο. Προσπάθησα να το ανοίξω και με ενα πολύ δυνατο utility (το 7-zip) to οποίο ειδε αμέσως δύο μόνο αρχεία (το bin και το cue), αλλά στο άνοιγμα μου ειπε καθαρα ότι δεν μπορει να συνεχίσει, "data error, file is broken"

Χιλια ευχαριστώ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.