amartolos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 hello, την προηγουμενη πεμπτη πηρα ενα πακετακι dsl 384 3μηνο με 59 ευρω....χθες με πηρανε τηλεφωνο ,αλλα δυστηχως ημο0υνα σε εξωτερικη εργασια και δεν μπορεσα να μιλησω,σημερα ειδα οτι η γραμμη ενεργοποιηθηκε αλλα δεν εχω password,γιαυτο δεν με επερναν τηλεφωνο?? πηρα στην τεχνικη υποστηριξη και μου ειπανε οτι κανω λαθος και ακομη η συνδεση δεν εχει προχωτησει ουτε η γραμμη εχει ενεργοποιηθει ,απλα ο οτε μπορει να κανει δοκιμες!!! θα μου πει κανενας τι παιζει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 26, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 ,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 για δοκιμασε κατι...βαλε username: otenet@otenet.grκαι κωδικο: otenetκαι δες αν συνδεθει...αν μπεις δοκιμασε να πας στο http://my.otenet.grδεν θα μπορεσεις να δεις κανενα αλλο site...και αν γινουν τα τελευταια τοτε εισαι ετοιμος...παρτους και πες τους οτι εχει συγχρονιστει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 τελικα συνδεεται με το οτενετ ,αλλα βαζοντας τον κωδικο πελατη μου βγαζει τα ακολουθα....αναμονη λοιπον/... Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Αύγουστος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Το πολύ πολύ πάρε τηλέφωνο και ζήτα ένα demo μέχρι να ενεργοποιηθεί η δικά σου συνδρομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 επομενος περιμενεις να την ενεργοποιησουν και απο τον οτε την συνδεση σουπαρτους κανα τηλ μπας και το κανουν πιο γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 επ, οπ επ παιζει και απο την οτενετ demo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 26, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 ακυρο πηρα τηλεφωνο demo δεν παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 26, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 τελικα με πηρανε τηλεφωνο το απογευμα για to pass...καλοριζικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.