Spanaks Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 Έχουμε και λέμε... Asetek Antarctica Hydor L20 Black Ice XtremeII 2x Sharkoon 12cm power fan Custom tank (Athens2004).... a). Μου βγήκε η πίστη μέχρι να προσαρμώσω σωλήνες στο μπλοκ... Όλοι χάνανε... Προς το παρόν με μονωτική και τεφλόν έγινε δουλειά (μέχρι να φέρει το hac σωλήνες asetek) . Παντού έχουν μπει ρακόρ για σωλήνα εσωτερικής διαμέτρου 1/2" (για μελλοντική αναβάθμιση). Οπότε σκέφτομαι να κάνω το εξής... από αντλία -> μπλοκ -> ψυγείο σωλήνες με εξωτερική 1/2" και ψυγείο->τανκ->αντλία εσωτερική 1/2". Ή να αφήσω παντού το στενότερο? c). Ψυγείο και τανκ θα μπουν πάνω από το κουτί. Είχα σκεφτεί να βάλω και την αντλία εκεί, αλλά κάνει αρκετό θόρυβο και απαιτεί και ηχομονωτικό από κάτω, οπότε αναγκαστηκά μέσα στο κουτί (μέχρι να φτιάξω χωριστό κουτάκι για την υδρόψυξη...) Φώτο από το απόγευμα και σταδιακά το στήσιμο το Σ/Κ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!! η σειρα πρεπει να ειναι κατα τη γνωμη μου αντλια-ψυγειο-μπλοκ-τανκ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Spanaks μην αλλαζεις την διαμετρο των σωληνων στο κυκλωμα γιατι ζορίζεις την αντλια.Καλυτερα θα ηταν παντου να εχεις 1/2 εσωτερικης PS:μεγια το black ice,πιστευω το σωστο αυτη τη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Μισή ίντσα δεν μπορώ να βάλω παντού λόγω του Antarctica που θέλει με το στανιό 1/2 εξωτερική. Τέσπα... θα δούμε πως θα πάει από θερμοκρασίες και βλέπουμε...Για τη σειρά, κάπου είχε γράψει ο eleven ότι μια και το antarctica θέλει υψηλή ροή καλύτερα είναι να μπει αμέσως μετά την αντλία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Και μερικές φωτογραφίες... Πατέντες για να σφηνώσουν τα λάστιχα... Κοψίματα.. (και οι μαπέ σωλήνες) Leak Testing Νά τη η άτιμη η διοαρροή... ξανά πατέντες.... Και το tank ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Πρώτες εντυπώσεις... idle 32 full load 39-40 (διπλό prime) με ανεμιστήρες στο min με ανεμιστήρες στο full πέφτουν ελάχιστα... (τι μ@λ@κία έχω κάνει?) Δεν κάθομαι να κάνω πολλά πολλά τώρα... Υπενθυμίζω ότι η ροή είναι χάλια εξαιτίας του ότι οι σωλήνες που βρήκα αντί για 10mm εσωτερική διάμετρο έχουν 8... Επίσης να σας θυμίσω τον 1ο νόμο του Μέρφυ για την ψύξη υπολογιστών... "Αν δεν ελέγξεις αν πατάει σωστά το μπλοκ, σίγουρα δεν πατάει...":tomato: :tomato: Ευτυχώς είμαι αρκετά τυχερός ώστε περιστρέφοντας το μπλοκ 180° να πατάει σωστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 προσεξε το αυτο με τους σωληνες.... μην εχεις κανα δυσαρεστο αποτελεσμα. παντως εγω δεν θα εβαζα το w/c στο πισι μου χωρις να ειμαι σιγουρος για τους σωληνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 26, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Για διαρροές λες? Ναι... το σύνδεσα για να δω τι πιάνει... προσεκτικότερη τοποθέτηση όταν βρω σωστούς σωλήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks όταν βρω σωστούς σωλήνες. Τι σωληνες θα παρεις ? Tygon? an ναι .. πες μου απο που και ποσο .... οκ μαν... *μαν=ανθρωπε(εις την Αγγλικη.. :devil: :devil: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks [Χθες, στις 21:35] Για διαρροές λες? Ναι... το σύνδεσα για να δω τι πιάνει... προσεκτικότερη τοποθέτηση όταν βρω σωστούς σωλήνες. ναι,καλυτερα ομως μην το βαλεις παω στο πισι με αυτους. τους σωληνες. εκτος αν θες να δεις το πισι σου πισινα. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Πολυ ορεα φτιαγμενο Οσο για τους βα8μους τι cpu eχεις ; Γιατη στιν υπογραφει κατη δεν πιανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 κοιτα αν μας πεις τι επεξεργαστη εχεις θα σου πουμε εγω πχ τρεχω 3200+ @ 2.6 στουσ 43 βαθμους 1 ωρα τοαστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 27, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 O επεξεργαστής είναι P4 D550... με απλά ελληνικά P4 3.4 LGA775 ακλοκάριστος.Με καλύτερη τοποθέτηση του μπλοκ (γύρναγε στον αέρα μια βίδα της βάσης και δεν έσφιγγε καλά μια μεριά) οι temps τώρα παίζουν28 idle36 full (2o prime για κανα 15')Θερμοκρασία δωματίου 24° (οι προηγούμενες ήταν με 26°) οπότε χοντρικά το ότι δεν πάταγε καλά το μπλοκ μου έκλεβε 2 βαθμούς... γγγκκκκρρρρΜε ανεμιστήρες στο full κόψτε άλλους 2 βαθμούς.Καλά το πάω?Τι σωληνες θα παρεις ?Tygon?Έλεγα τους κανονικούς της asetek για τα κιτ με εξωτερική διάμετρο 1/2'.Λες να ψάξω για tygon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Oλα καλά και χρυσά . . Μία ένσταση μόνο , έπρεπε κατά την γνώμη μου να στραφείς σε άλλο μπλόκ . [11 , silverprop , dd , κάτι τέλος πάντων που να δέχεται μεγαλύτερο ρακόρ] Aν δεν έχεις ηδη να αγοράσεις tie wraps [φθηνα εχουν ] χοντρά για να δένεις - ασφαλίζεις τα ρακόρ , Τα προτιμώ απο τους σιδερένιους σφικτήρες οι οποιοι μπορει να στραβώσουν τα πλαστικά ρακόρ [της αντλίας π.χ] η να σκίσουν τον σωλήνα [μακροπροθεσμα] και να έχεις προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 27, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 11:46] Oλα καλά και χρυσά . . Μία ένσταση μόνο , έπρεπε κατά την γνώμη μου να στραφείς σε άλλο μπλόκ . [11 , silverprop , dd , κάτι τέλος πάντων που να δέχεται μεγαλύτερο ρακόρ] Δεν μας εμποδίζει τίποτα στο να αλλάξουμε στο μέλλον...Α... περί ρελέ...Υπάρχουν που να αφήνουν την αντλία να δουλεύει για λίγο μετά το σβήσιμο του υπολογιστή?Tiewraps υπάρχουν αλλά δεν έχει στάξει σταγόνα από κανένα ρακόρ... οπότε... προσωρινά μέχρι να αλλάξω σωλήνες δεν έχω βάλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thermoman Αύγουστος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από nekro8afths αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!! η σειρα πρεπει να ειναι κατα τη γνωμη μου αντλια-ψυγειο-μπλοκ-τανκ .... tha sumfoniso me ton nekro8afth Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 28, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 φιλε θα σε παρακαλουσα εκ μερος ολων μας να γραφεις ελληνικα k oxi greeneglish μιας κ ειναι κανονας του φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 28, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Να κανω μια ερωτηση.Αυτοι οι ταχυκονεκτορες που εχει πανω το μπλοκ ειναι εμπιστοι??Δηλαδη απλα βαζεις τον σωληνα και εισαι κομπλε.Εγω οταν το ειχα δοκιμασει καποτε δεν καθησε παντως για αυτο και σε ρωταω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 29, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 a). Μου βγήκε η πίστη μέχρι να προσαρμώσω σωλήνες στο μπλοκ... Όλοι χάνανε... Προς το παρόν με μονωτική και τεφλόν έγινε δουλειά (μέχρι να φέρει το hac σωλήνες asetek)Τώρα πάντως μετά από 3 μέρες που δουλεύει σερί η αντλία δεν έχει φύγει σταγόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.