Jump to content

Προβλημα με την οθονη του 1694 - Πραξη Δευτερη

SlotKiller

Recommended Posts

Όχι ρε, χρήματα είναι αν σπάσεις την οθόνη;)

(στο accidental κομμάτι).

Απλά επειδή acer warranty sucks κατά την κοινή ομολογία,

καλό είναι να έχεις το accidental πακέτο (αν σκοπεύεις ούτος ή άλλως να το αγοράσεις),

ώστε να μη σου πάρει 1 μήνα στο service αλλά 5 εργάσιμες.

Ναι και εγω ετσι το σκεφτηκα!

το καλητερο ομως δε σας το χω πει! αν πατησω την οθονη στο πλαστικο κομματι πανω απο το προβληματικο μερος δειχνει κανονικα, σαν να μην κανει καλη επαφη κατι.....

το 8015002000 απανταει σημερα να τους παρω ενα τηλεφωνο?

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Ναι και εγω ετσι το σκεφτηκα!

το καλητερο ομως δε σας το χω πει! αν πατησω την οθονη στο πλαστικο κομματι πανω απο το προβληματικο μερος δειχνει κανονικα, σαν να μην κανει καλη επαφη κατι.....

το 8015002000 απανταει σημερα να τους παρω ενα τηλεφωνο?

μάλλον δε θα κάνει καλή επαφή το καλώδιο της οθόνης.

αν δεν πάρεις δε θα μάθεις :p

Δευτερα-Παρασκευη 9-1:30 και 3-5:30

sorry για τις πολλες ερωησεις, αλλα μολις ξυπνησα και περιμενα να πιω καφε πρωτα και μετα να παρω τηλ! ;)

Και κατι αλλο που παρατηρησα χθες το βραδυ... το καπακι (οθονη) οταν κλεινει εχει πολυ κενο απο την δεξια πλευρα (η προβληματικη πλευρα) ενω απο την αλλη ελαχιστο... το παρατηρησα χθες το βραδυ που το εβαλα για λιγο στη θεση του συνοδηγου και ετριζε απο το πανω-κατω!

(οταν λεω πολυ, εννοω περιπου το διπλασιο κενο του αριστερα)

Δεν μπορεις να το ανοιξεις να δεις???Ειναι λιγο xtreme βεβαια (να ανοιγεις οθονη απο λαπτοπ) αλλα δεν θα το αποχωριστεις και ενδεχεται να το φτιαξεις αμεσως!!!

τιπ->πισω απο τα λαστιχενια "μαξιλαρακια" υπαρχουν βιδες!

Αρχική απάντηση από ΝTG

Δεν μπορεις να το ανοιξεις να δεις???Ειναι λιγο xtreme βεβαια (να ανοιγεις οθονη απο λαπτοπ) αλλα δεν θα το αποχωριστεις και ενδεχεται να το φτιαξεις αμεσως!!!

τιπ->πισω απο τα λαστιχενια "μαξιλαρακια" υπαρχουν βιδες!

καλύτερα όχι, υπάρχει και η περίπτωση να χάσει την εγγύηση;)

Μου εδωσαν RMA number και μου ειπαν να το παω στην MDI.

H επισκευη ειναι 10 εργασιμες μου ειπε και τις ειπα μηπως να παω να αγορασω τωρα την accidental γιατι το θελω μεχρι 9 του μηνα και μου πε πως για να ενεργοποιηθει η accidental θελει μια διαδικασια 2 εβδομαδων με γραμματα και ιστοριες.......

Θα το σημειωσει απλα ως σημειωση στο RMA μου ειπε, αν εχουν πανελ θα το παρω γρηγορα.... Αντε να δουμε...

Το πακεταρα σαν καινουργιο και σε καμια ωρα θα το παω....

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Μου εδωσαν RMA number και μου ειπαν να το παω στην MDI.

H επισκευη ειναι 10 εργασιμες μου ειπε και τις ειπα μηπως να παω να αγορασω τωρα την accidental γιατι το θελω μεχρι 9 του μηνα και μου πε πως για να ενεργοποιηθει η accidental θελει μια διαδικασια 2 εβδομαδων με γραμματα και ιστοριες.......

Θα το σημειωσει απλα ως σημειωση στο RMA μου ειπε, αν εχουν πανελ θα το παρω γρηγορα.... Αντε να δουμε...

Το πακεταρα σαν καινουργιο και σε καμια ωρα θα το παω....

ante kali tuxi:flower:

Μπάς και σου είπαν πόσο θα κανει περιπου να έρθει το πανελ από Αγγλία, ή μπα....

Ευχόμαι το γρηγορότερο δυνατο παντως!!!!

Αυριο κατα τις 10.00 ας πουμε... :D καλα είναι?

Αρχική απάντηση από Psychokiller [30-08-2005 22:17]

Μπάς και σου είπαν πόσο θα κανει περιπου να έρθει το πανελ από Αγγλία, ή μπα....

Ευχόμαι το γρηγορότερο δυνατο παντως!!!!

Αυριο κατα τις 10.00 ας πουμε... :D καλα είναι?

Φισιολογικα θα ειναι τζαμπα με την εγγυηση αλλιως δεν υπαρχει λογος ,κατα τη γνωμη μου, να δωσει λεφτα για να το παρει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.