Jump to content

αποριες laptop

crazyantonis

Recommended Posts

ρε παιδια τωρα επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με laptop ακουσα οτι υπαρχουν ειδικοι επεξεργαστες για φορητους στα 2ghz περιπου ποσο σε σχεση με ενα pentium? και επισης για χ700 σε σχεση περιπυ με ποιο μοντελο της nvidia ειναι ? και παλια ειχα δει στο site εδω για μια ιστεοσελιδα για μετρησεις καρτων γραφικων και επεξεργαστων και εκεινο στο lab ηταν καπως μηπως το θυμαστε?

διάβασε αυτό:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9328

το "ειδικοί" είναι οι centrino - turion.

δες τις επιδόσεις στο άνωθεν thread και κρίνε!

x700~6600 ( τώρα πιο γρήγορη- πιο αργή, εξαρτάται από τους χρονισμούς;) )

Για να καταλάβεις έναν από τους καλύτερους φορητους που έχω διαβάσει αυτή την στιγμή έιναι μάλλον o Mobilo SGM400-180. Ο οποίος δουλέυει στα 1,8 και έχει πάνω Pentium M με την Χ700. Τελείως υποκειμενικά.

Nαι αλλα γιατι να πας εκει οταν υπαρχει το 1693 της acer κατω απο 1300€??Η το 1694 στα 2γιγα με 1500€?Η το κορυφαιο (οχι τοσο απο πλευρας cpu) F-S 3448 κατω απο 1700€?Αν ειναι να αγορασεις τρελλαντωνη (η πηνελοπη Δ σε βαφτισε?) συνιστω το τελευταιο!

Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή τα μικρά 12ιντσα έχουν γίνει πανάκριβα;

Εγώ αν επαιρνα laptop θα ηθελα κατι μικρο, ελαφρύ και ας είναι και λιγο πιο αργο, εδω με τον Athlon XP μου στα 1100 downclocked δουλευω μια χαρά.

Απ'ότι βλέπω ομως τα φτηνα είναι κατι τετρατα 14-15' που ζυγιζουν και 3-4 κιλά, ενώ τα μικρα 12' με αργοτερους επεξεργαστες, μικρότερες οθόνες, αργότερες καρτες γραφικών, χωρις CD μερικά, και εχουν 2000+!

Αρχική απάντηση από morpheus

Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή τα μικρά 12ιντσα έχουν γίνει πανάκριβα;

Εγώ αν επαιρνα laptop θα ηθελα κατι μικρο, ελαφρύ και ας είναι και λιγο πιο αργο, εδω με τον Athlon XP μου στα 1100 downclocked δουλευω μια χαρά.

Απ'ότι βλέπω ομως τα φτηνα είναι κατι τετρατα 14-15' που ζυγιζουν και 3-4 κιλά, ενώ τα μικρα 12' με αργοτερους επεξεργαστες, μικρότερες οθόνες, αργότερες καρτες γραφικών, χωρις CD μερικά, και εχουν 2000+!

δεν έχουν γίνει, πάντα ήτανε.

δες του πλαισίου το 12wms, είναι σε πολύ καλή τιμή συγκριτικά με τα άλλα;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.