Jump to content

ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ntemian

Recommended Posts

Σκεφτομε μονοπυρηνο γιατι περιμενο τους dual core με HT που 8α βγουν το 2006....Για αυτο ελεγα να παρω τωρα την ASUS P5WD2 Premium για να να μπορω να αναβαθμισω αργοτερα επεξεργαστη...Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν υποστηριζετε ο 650.Η INTEL λεει πως τον υποστηριζει,η ASUS δεν λεει κατι συγκεκριμενο και το E-SHOP δεν τον αναφερει πουθενα

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις λιγο να πεσουν οι τιμες ή να βγει κατι που θα σου αρεσει περισοοτερο αργοτερα

αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου...

κατα πάσα πιθανότητα όταν βγούν οι βελτιωμένοι dual core της intel, που δεν το κόβω(δεν ξέρω πιστεύω πως αφου δεν έκανε οτι ηταν να κάνει στην ώρα της, κανονικά θα πάει γι'άλλα τωρα), προφανώς θα βγάλει κ κανένα νέο chip όπου για να το προωθήσει θα είναι απαραίτητο το chip για να έχεις έναν νεο dual core της(εαν δεν αλλάξει κ socket βέβαια, γιατι λέγεται πως θα ξανασχεδιάσει το ενεργειακό θέμα των cpu της). απο την άλλη γιατι να τα ξανασκάσεις σε ένα χρόνο πάλι? αν ειναι κβλα σου και υπάρχει το χρήμα πάω πάσο.

εγω θα συμφωνησω με ενα παιδι που σου προτεινε να παρεις μια μτχ καρτα γραφικων γιατι με τα λευτα που δινεις θα δεις μια πολυ μικρη διαφορα με το παλιο σου pc .

Eγω ειχα παρομoιο συστημα με το δικο σου το βαλα μια καρτα γραφικων και περιμενω για να βαλω εναν πολυ καλο x2 και μια καλη μνημη πανω απο 600mhz.

ενω αν παρεις τωρα αντε το νεο cpu να ειναι 20-30% πιο γρηγορο και αλλο τοσο η μνημη ενω μελλοντικα πας για αυξηση πανω απο 50%.

Πιστευω οτι ειναι η χειροτερη στιγμη για mid end pc.

Ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας....Βασικα πρεπει να πουλησω το pc που εχω τωρα πρωτα και μετα 8α παρω τα καινουργια κομματια....Ποσο λετε να πουλησω τη συνθεση που γραφω στην αρχη?Εχει ακομα dvd recorder,60αρη σκληρο και 17αρα οθονη

Αρχική απάντηση από NTEMIAN

Πριν εναμιση χρονο τον πηρα 1400 ευρω και τωρα να τον πουλησω μονο 300?

Εγώ θα έλεγα εφόσον τον δίνεις κομπλέ με οθόνη γύρω στα 500-600 αν είσαι τυχερός. Δυστυχώς φίλε μου οι υπολογιστές με τέτοια αντοχή στον χρόνο είναι γενικά η χειρότερη επένδυση...

Αρχική απάντηση από NTEMIAN

Σκεφτομε μονοπυρηνο γιατι περιμενο τους dual core με HT που 8α βγουν το 2006....Για αυτο ελεγα να παρω τωρα την ASUS P5WD2 Premium για να να μπορω να αναβαθμισω αργοτερα επεξεργαστη...Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν υποστηριζετε ο 650.Η INTEL λεει πως τον υποστηριζει,η ASUS δεν λεει κατι συγκεκριμενο και το E-SHOP δεν τον αναφερει πουθενα

η σειρα 9ΧΧ που θα βγει τον γεναρη θα υποστηριζεται πληρως απο το 955Χ γιατι συμφωνα με τα χρονοδιαγραμματα το επομενο τσιπακι της ιντελ θα βγει το Απριλη , οποτε υποθετω οτι δεν γινεται να βγαλει ενα επεξεργαστη 3 μηνες πριν το νεο και να μην το υποστηριζει καμμια μητρικη. Στα χρονοδιαγραμματα επισης δεν βλεπω καμμια αλλαγη ή προσθηκη χαρακτηριστικων στο ηδη υπαρχων (955Χ) , πχ να γινει 955ΧΕ ή κατι αλλο .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.