unstoppable Αύγουστος 26, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Καλα κανεις video encoding και σκεφτεσαι μονοπυρηνο, λολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Αύγουστος 26, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Σκεφτομε μονοπυρηνο γιατι περιμενο τους dual core με HT που 8α βγουν το 2006....Για αυτο ελεγα να παρω τωρα την ASUS P5WD2 Premium για να να μπορω να αναβαθμισω αργοτερα επεξεργαστη...Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν υποστηριζετε ο 650.Η INTEL λεει πως τον υποστηριζει,η ASUS δεν λεει κατι συγκεκριμενο και το E-SHOP δεν τον αναφερει πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 26, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Τον υποστηριζει κατα 99,97% Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollo Αύγουστος 26, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις λιγο να πεσουν οι τιμες ή να βγει κατι που θα σου αρεσει περισοοτερο αργοτερα αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Αύγουστος 26, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 κατα πάσα πιθανότητα όταν βγούν οι βελτιωμένοι dual core της intel, που δεν το κόβω(δεν ξέρω πιστεύω πως αφου δεν έκανε οτι ηταν να κάνει στην ώρα της, κανονικά θα πάει γι'άλλα τωρα), προφανώς θα βγάλει κ κανένα νέο chip όπου για να το προωθήσει θα είναι απαραίτητο το chip για να έχεις έναν νεο dual core της(εαν δεν αλλάξει κ socket βέβαια, γιατι λέγεται πως θα ξανασχεδιάσει το ενεργειακό θέμα των cpu της). απο την άλλη γιατι να τα ξανασκάσεις σε ένα χρόνο πάλι? αν ειναι κβλα σου και υπάρχει το χρήμα πάω πάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Αύγουστος 30, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 εγω θα συμφωνησω με ενα παιδι που σου προτεινε να παρεις μια μτχ καρτα γραφικων γιατι με τα λευτα που δινεις θα δεις μια πολυ μικρη διαφορα με το παλιο σου pc .Eγω ειχα παρομoιο συστημα με το δικο σου το βαλα μια καρτα γραφικων και περιμενω για να βαλω εναν πολυ καλο x2 και μια καλη μνημη πανω απο 600mhz. ενω αν παρεις τωρα αντε το νεο cpu να ειναι 20-30% πιο γρηγορο και αλλο τοσο η μνημη ενω μελλοντικα πας για αυξηση πανω απο 50%. Πιστευω οτι ειναι η χειροτερη στιγμη για mid end pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας....Βασικα πρεπει να πουλησω το pc που εχω τωρα πρωτα και μετα 8α παρω τα καινουργια κομματια....Ποσο λετε να πουλησω τη συνθεση που γραφω στην αρχη?Εχει ακομα dvd recorder,60αρη σκληρο και 17αρα οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 ετσι οπως το βλεπω 250-300!Το 300 ξεχνα το βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Πριν εναμιση χρονο τον πηρα 1400 ευρω και τωρα να τον πουλησω μονο 300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 1, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από NTEMIAN Πριν εναμιση χρονο τον πηρα 1400 ευρω και τωρα να τον πουλησω μονο 300? Εγώ θα έλεγα εφόσον τον δίνεις κομπλέ με οθόνη γύρω στα 500-600 αν είσαι τυχερός. Δυστυχώς φίλε μου οι υπολογιστές με τέτοια αντοχή στον χρόνο είναι γενικά η χειρότερη επένδυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από NTEMIAN Σκεφτομε μονοπυρηνο γιατι περιμενο τους dual core με HT που 8α βγουν το 2006....Για αυτο ελεγα να παρω τωρα την ASUS P5WD2 Premium για να να μπορω να αναβαθμισω αργοτερα επεξεργαστη...Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν υποστηριζετε ο 650.Η INTEL λεει πως τον υποστηριζει,η ASUS δεν λεει κατι συγκεκριμενο και το E-SHOP δεν τον αναφερει πουθενα η σειρα 9ΧΧ που θα βγει τον γεναρη θα υποστηριζεται πληρως απο το 955Χ γιατι συμφωνα με τα χρονοδιαγραμματα το επομενο τσιπακι της ιντελ θα βγει το Απριλη , οποτε υποθετω οτι δεν γινεται να βγαλει ενα επεξεργαστη 3 μηνες πριν το νεο και να μην το υποστηριζει καμμια μητρικη. Στα χρονοδιαγραμματα επισης δεν βλεπω καμμια αλλαγη ή προσθηκη χαρακτηριστικων στο ηδη υπαρχων (955Χ) , πχ να γινει 955ΧΕ ή κατι αλλο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2005 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Aνα και απαντησα καπως βιαστηκα πριν -για την τιμη- νομιζω 350-450 ειναι πιο λογικα!Ενδεικτικα κανουργιο μηχανημα το παρακατω κανει 640 παρα!(χωρις οθονη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.