thanoulis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 Πρόσφατα απέκτησα το εν λόγω κιτ υδρόψυξης.Αν και δεν είχα κανα ασχοληθεί με υδρόψυξη ήταν πολύ εύκολο για μένα να το τοποθετήσω.Βέβαια ακολούθησα με προσοχή και συμβουλές από το forum και από διάφορα σημεία στο internet.Το μόνο που δεν είχε το πακέτο ήταν το υγρό που θα γέμιζα το σύστημα και extension καλώδια για τους 2 ανεμιστήρες που συνδέονται στην αντλία.Για υγρό χρησιμοποίησα περίπου μισό λίτρο ενέσιμο ορό (από φαρμακείο)και τους ανεμιστήρες τους έχω συνδέσει απ'ευθείας σε παροχή 12v από άλλο καλώδιο.Θα κρίνω την απόδοση του συστήματος μόλις αρχίσω το overclocking.Τώρα συνεχώς η θερμοκρασία της cpu από το μόνιτορ της μητρικής είναι από 33 έως 35 βαθμούς.Για λεπτομέριες ο κωδικός του προιόντος είναι KT03AT-12VX (03-L-1210) και περιέχει:CPU Antarctica cooler (S775)Black Ice Pro Radiator 120mm DUAL 2 Fan Adda 12V (120mm)WaterChill Xtreme [12V] pump/reservoirAnti Algae Fluid (10ml)Tube set (10mm), installation manual. Fittings and mounting accessories. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Τι θερμοκρασίες είχες χωρίς την υδρόψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Αύγουστος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Την έβαλα κατυθείαν στο νέα σύστημα. Δεν χρησιμοποίησα καθόλου τον stock cooler του επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 ρε παληκαρη ποσα εδοσες για ολα οσο λεει η υπογραφη σου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Γιατί δεν έχω ακούσει τι θερμοκρασίες έχει ο επεξεργαστής σου γενικά και ενδιαφέρομαι και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Αύγουστος 25, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε παληκαρη ποσα εδοσες για ολα οσο λεει η υπογραφη σου???? Αρκετά αλλά δεν τα πήρα όλα ταυτόχρονα. Τμηματικά τμηματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 :OT: Ένα σύστημα σαν το δικό σου να είχε το google σε κάθε ήπειρο έχει καθαρίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Αύγουστος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Η αντλια πως παει απο θορυβο? ειναι εκεινη με την μικρη ροη ή η extreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αρκετά αλλά δεν τα πήρα όλα ταυτόχρονα. Τμηματικά τμηματικά. Πολυ μεγαλα αυτα τα τμηματακια σου :hehe: Παντα φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Ίσως να χρειαστεί να βάλεις αποϊονισμένο γιατί αν έβαλες φυσιολογικό ορό παίζει να δημιουργηθεί διάβρωση στο μπλοκ με τον καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Tι εννοείς απιονισμένο και που το βρίσκεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αρχική απάντηση από helloween Tι εννοείς απιονισμένο και που το βρίσκεις? στο lidl με 55 λεπτααυτο που χρισιμοπηουν οι μαναδες μας στα σιδερα για σιδερομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Αύγουστος 27, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από tasosmos Η αντλια πως παει απο θορυβο? ειναι εκεινη με την μικρη ροη ή η extreme? Είναι η extreme και την έχω τοποθετήσει στη βάση της η οποία στηρίζεται πανω σε τέσσερις λαστιχένιες βεντούζες. Δεν ακούγεται τίποτα από τη αντλία, ευτυχώς έχει ένα led για να βλέπεις ότι λειτουργεί. Αρχική απάντηση από schumifer Ίσως να χρειαστεί να βάλεις αποϊονισμένο γιατί αν έβαλες φυσιολογικό ορό παίζει να δημιουργηθεί διάβρωση στο μπλοκ με τον καιρό Δεν είναι φυσιολογικός ορός. Είναι η ενέσιμη μορφή. Σύμφωνα με διάφορους και από εδώ σε άλλα thread το προτείνουν. Τώρα βέβαια θα φανεί. Για την ώρα όλα πηγαίνουν καλά. Αρχική απάντηση από Ματθαιος Πολυ μεγαλα αυτα τα τμηματακια σου :hehe: Παντα φιλικα Μου αρέσουν τα ΜΕΓΑΛΑ τμήματάκια!!! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Aνέβασε καμια φώτο . [απο το κιτ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Αύγουστος 27, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Σαν αρχάριος στην υδρόψυξη θα ήθελα να πω ότι είμαι ευτυχισμένος με το συγκεκριμένο κιτ. Δεν γνωρίζω πως θα έιναι σε βάθος χρόνου (θα το δούμε) αλλά οι προδιαγραφές τις αντλίας του waterblock καθώς και του radiator είναι υποτίθεται κορυφαίες (αυτά τα λένε οι testers σε διάφορες δοκιμές που έχουν κάνει). Για μένα πάντως που λόγω απειρίας παιζει ρόλο και το ease of installation είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγορά. Για λεπτομέριες ο κωδικός του προιόντος είναι KT03AT-12VX (03-L-1210)και περιέχει:CPU Antarctica cooler (S775)Black Ice Pro Radiator 120mm DUAL 2 Fan Adda 12V (120mm)WaterChill Xtreme [12V] pump/reservoirAnti Algae Fluid (10ml)Tube set (10mm), installation manual. Fittings and mounting accessories.Τώρα μένει να δούμε όταν αρχίσω να κάνω overclocking τη CPU πως θα μας βοηθήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Αύγουστος 27, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Μία πρόχειρη φωτό (από κινητό) από το κιτ τοποθετημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Αύγουστος 27, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Και άλλη μία. Συγχωρέστε μου την ακαταστασία. Ετοιμάζω ειδική βάση για το tower, ups και φυσικά το radiator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.