Jump to content

Asetek WaterChill KT03AT-12VX (10mm)

thanoulis

Recommended Posts

Πρόσφατα απέκτησα το εν λόγω κιτ υδρόψυξης.

Αν και δεν είχα κανα ασχοληθεί με υδρόψυξη ήταν πολύ εύκολο για μένα να το τοποθετήσω.

Βέβαια ακολούθησα με προσοχή και συμβουλές από το forum και από διάφορα σημεία στο internet.

Το μόνο που δεν είχε το πακέτο ήταν το υγρό που θα γέμιζα το σύστημα και extension καλώδια για τους 2 ανεμιστήρες που συνδέονται στην αντλία.

Για υγρό χρησιμοποίησα περίπου μισό λίτρο ενέσιμο ορό (από φαρμακείο)

και τους ανεμιστήρες τους έχω συνδέσει απ'ευθείας σε παροχή 12v από άλλο καλώδιο.

Θα κρίνω την απόδοση του συστήματος μόλις αρχίσω το overclocking.

Τώρα συνεχώς η θερμοκρασία της cpu από το μόνιτορ της μητρικής είναι από 33 έως 35 βαθμούς.

Για λεπτομέριες ο κωδικός του προιόντος είναι KT03AT-12VX (03-L-1210)

και περιέχει:

CPU Antarctica cooler (S775)

Black Ice Pro Radiator 120mm DUAL

2 Fan Adda 12V (120mm)

WaterChill Xtreme [12V] pump/reservoir

Anti Algae Fluid (10ml)

Tube set (10mm), installation manual. Fittings and mounting accessories.

Αρχική απάντηση από tasosmos

Η αντλια πως παει απο θορυβο? ειναι εκεινη με την μικρη ροη ή η extreme?

Είναι η extreme και την έχω τοποθετήσει στη βάση της η οποία στηρίζεται πανω σε τέσσερις λαστιχένιες βεντούζες. Δεν ακούγεται τίποτα από τη αντλία, ευτυχώς έχει ένα led για να βλέπεις ότι λειτουργεί.

Αρχική απάντηση από schumifer

Ίσως να χρειαστεί να βάλεις αποϊονισμένο γιατί αν έβαλες φυσιολογικό ορό παίζει να δημιουργηθεί διάβρωση στο μπλοκ με τον καιρό

Δεν είναι φυσιολογικός ορός. Είναι η ενέσιμη μορφή. Σύμφωνα με διάφορους και από εδώ σε άλλα thread το προτείνουν. Τώρα βέβαια θα φανεί. Για την ώρα όλα πηγαίνουν καλά.

Αρχική απάντηση από Ματθαιος

Πολυ μεγαλα αυτα τα τμηματακια σου :hehe: :hehe:

Παντα φιλικα :D

Μου αρέσουν τα ΜΕΓΑΛΑ τμήματάκια!!! :banging:

Σαν αρχάριος στην υδρόψυξη θα ήθελα να πω ότι είμαι ευτυχισμένος με το συγκεκριμένο κιτ. Δεν γνωρίζω πως θα έιναι σε βάθος χρόνου (θα το δούμε) αλλά οι προδιαγραφές τις αντλίας του waterblock καθώς και του radiator είναι υποτίθεται κορυφαίες (αυτά τα λένε οι testers σε διάφορες δοκιμές που έχουν κάνει).

Για μένα πάντως που λόγω απειρίας παιζει ρόλο και το ease of installation είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγορά.

Για λεπτομέριες ο κωδικός του προιόντος είναι KT03AT-12VX (03-L-1210)

και περιέχει:

CPU Antarctica cooler (S775)

Black Ice Pro Radiator 120mm DUAL

2 Fan Adda 12V (120mm)

WaterChill Xtreme [12V] pump/reservoir

Anti Algae Fluid (10ml)

Tube set (10mm), installation manual. Fittings and mounting accessories.

Τώρα μένει να δούμε όταν αρχίσω να κάνω overclocking τη CPU πως θα μας βοηθήσει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.