Jump to content

WHERE IS USB?HELPPPPPPPPP

crazyantonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια σημερα το πρωι ηθελα να ανοιξω τον υπολογιστη μου και δεν φωρτονε τα windows και ειπα να παω σε ενα μαγαζι να δω τι 8α μου πουν αυτοι φυσικα με τον ευκολο τροπο format εκανα αλλα τωρα θελω να συνδεθω adsl με το σαγεμ 800 με otenet και οταν ζηταει να το βαλω σε usb το βαζω και δεν γινεται τιποτα ετσι και με το scanner με λιγα λογια το usb δεν βλεπει τι να κανω ? fast plsssssssssssssss i can t stand the 38.6 kb speed :mad: :mad: :mad: :mad:

Δεν πας στη διαχείριση συσκευών να μας πείς τι βλέπεις; Υπάρχει περίπτωση να μη σου έχουν περάσει τους Drivers για την usb θύρα.

στα μπροστα usb του κουτιου τα βαζεις?

ή σε αυτα της μητρικης?

αν ειναι τα μπροστα μήπως δεν ειναι συνδεδεμενα

στα πισω της μητρικης εχω qdi αλλα ρε παιδια πρωτη φορα ελεος αντε ση μερα κιολας που ηθελα να δω που περασε η αδερφη μου σημερα βρηκε να χαλασει γμτ

επειδη σημερα εκανα εγκατασταση τα ελληνικα windows ενς ειχα αγγλικα αλλα αυτα εγκαταστησαν αμεσως το sp 2 μηπως ξερεις πως να το βγαλω γιατι δεν εχω το ενα?

Δεν χρειαζεται να το βγαλεις το sp2 περιλαμβανει το sp1. Εαν εκανες πρωτη φορα φορματ απο αυτο το cd, αλλαξε cd μηπως δεν εχει ενσωματωθει σωστα το sp2. Ελπιζω να εχεις τσεκαρει το bios οτι ολα ειναι οκ. (Ασχετο. Βαλε win xp prof English καλιτερα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.