thanoulis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 Σας χαιρετώ έπειτα από αρκετό καιρό.Έκανα ορισμένες αλλαγές στο σύστημα μου όπως θα δείτε και στην υπογραφή μου.Ανάμεσα σε άλλα νέο απόκτημα είναι και η 7800 GTX της ASUS. Με τα τελευταία drivers (77.77) από την Nvidia to Battlefield 2 που έπαιζα φαίνεται να μην ζορίζει καθόλου την κάρτα. Σημείωση ότι η προηγούμενη μου κάρτα που υιοθετήθηκε από το HTPC είναι η ASUS X800XT PE και ζορίζονταν στις full ρυθμίσεις του παιχνιδιού.Επειδή δεν πολυασχολούμε με benchmarks μπορώ για σας να τρέξω κάποιο που θα μου υποδείξετε για να δούμε τί κάνει με λεπτομέριες η συγκεκριμένη κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Μεγεια αλλα την εχουν πολλοι αυτη την καρτα και δε νομιζω να χρειαζονται κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Δεν ξέρω για την κάρτα που ξέρω γιατί έχει γίνει εκτενής αναφορά και συγκριτικά τεστ αλλά γενικά το σύστημα σου τώρα που το βλέπω είναι "γαϊδούρι" Τι έφτιαξες βρε αδερφέ:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o athorivos Αύγουστος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Μεγειά! Έκανες μια πολύ καλή αγορά και δεν νομίζω ότι χρειάζονται τα benchmarks για να αποδείξουν την αξία αυτής της κάρτας! Σκέφτομαι και εγώ την αγορά της! :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 μηλαμε το παληκαρι εχκασε πολλα ευρο δεστε την υπογραφη του.................ποσο πηγαν ολα μαζι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Αύγουστος 25, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αλίμονο αν όλα αυτά τα αγόραζα όλα μαζί. Με το πέρασμα των ετών έχει φτάσει σε αυτή τη σύνθεση. Τώρα πήρα CPU - VGA - MB - MEMORY. Όχι ότι αυτά είναι φθηνά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o athorivos Αύγουστος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Όντως πολύ ωραίο σύστημα! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Θα ηταν καλυτερο αν ειχε εναν Αthlon X2 3800+... :D Σοβαρα τωρα, τι κανεις τοσα GB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Τα GB δεν ειναι ποτε αρκετα, μουχαχαχαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Τα GB δεν ειναι ποτε αρκετα, μουχαχαχαχαχα. Yeap, όνειρό μου να μην κυκλοφορεί κανένα δισκάκι στα συρτάρια και να είναι άπαντα αποθηκευμένα:red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Root δεν παίζε ρε συ....εδώ ούτε οι δισκέττες δεν χώραγαν ποτέ στον 40άρη με enable το drive compretion και ratio 1,7 μέχρι 1,2 ήταν το ρεαλιστικό βέβαια αλλα.....κάθε φορά που αλλάζω δίσκο ψάχνω να βάλω τη μουσική μέσα και όλο νέα-ξεχασμένα δισκάσια σκάνε .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Yeap, όνειρό μου να μην κυκλοφορεί κανένα δισκάκι στα συρτάρια και να είναι άπαντα αποθηκευμένα:red: Σχεδον ετσι ειναι στου dark!!Δεν κυκλοφορει τιποτα!!Σχεδον ολη του η μουσικη ηταν αποθηκευμενη .......................σε μια κουτα "νουνου" (μαλλον)!!!Νομιζω οτι μπορειτε....καπου ειχα δει οτι η hitachi εβγαλε 500-αρηδες σκληρους!!Αν παρετε 6 τετοιους δεν χωρανε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG Σχεδον ετσι ειναι στου dark!!Δεν κυκλοφορει τιποτα!!Σχεδον ολη του η μουσικη ηταν αποθηκευμενη .......................σε μια κουτα "νουνου" (μαλλον)!!!Νομιζω οτι μπορειτε....καπου ειχα δει οτι η hitachi εβγαλε 500-αρηδες σκληρους!!Αν παρετε 6 τετοιους δεν χωρανε??? και βάλεεεεε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από thanoulis [25-08-2005 20:07] Σας χαιρετώ έπειτα από αρκετό καιρό. Έκανα ορισμένες αλλαγές στο σύστημα μου όπως θα δείτε και στην υπογραφή μου. Ανάμεσα σε άλλα νέο απόκτημα είναι και η 7800 GTX της ASUS. Με τα τελευταία drivers (77.77) από την Nvidia to Battlefield 2 που έπαιζα φαίνεται να μην ζορίζει καθόλου την κάρτα. Σημείωση ότι η προηγούμενη μου κάρτα που υιοθετήθηκε από το HTPC είναι η ASUS X800XT PE και ζορίζονταν στις full ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Κατα την γνωμη μου μολις πεταξες τα χρηματα σου στα σκουπιδια με την αγορα επεξεργαστη σε Pentium D και μαλλον θα το μετανοιωσεις σε λιγους μηνες.... αλλα ενταξει δικα σου λεφτα ειναι οτι θες τα κανεις Πως και δεν αγορασες AMD X2 4400+(η και παραπανω σε κανενα 4600+\4800+ μιας και βλεπω οτι διαθετεις τα λεφτα) συστημα η τουλαχιστον κανενα Χ2 3800+ αμα ηθελες οικονομικη λυση ?? Τα Dual Core της AMD ειναι ανωτερα της intel στις περισσοτερες εφαρμογες και στα παιχνιδια ειναι ο απολυτος κυριαρχος τοσο σε επιδοσεις οσο και στην θερμοτητα\καταναλωση Οσο για την καρτα γραφικων ειναι πολλη καλη επιλογη αλλα για την ωρα... Παντως εκτος του επεξεργαστη και ισως και της μητρικης ολα τα υπολοιπα μερη του συστηματος σου ειναι πολλη καλα Μεγειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Αύγουστος 29, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Κατα την γνωμη μου μολις πεταξες τα χρηματα σου στα σκουπιδια με την αγορα επεξεργαστη σε Pentium D και μαλλον θα το μετανοιωσεις σε λιγους μηνες....αλλα ενταξει δικα σου λεφτα ειναι οτι θες τα κανειςΠαντως εκτος του επεξεργαστη και ισως και της μητρικης ολα τα υπολοιπα μερη του συστηματος σου ειναι πολλη καλα Μεγειες Εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί.... Το σύστημα είναι κορυφή.....ΥΓ. Μεγεια θανούλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Κατα την γνωμη μου μολις πεταξες τα χρηματα σου στα σκουπιδια με την αγορα επεξεργαστη σε Pentium D και μαλλον θα το μετανοιωσεις σε λιγους μηνες....αλλα ενταξει δικα σου λεφτα ειναι οτι θες τα κανειςΜεγειες Tι καλο παιδι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Αύγουστος 29, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Κατα την γνωμη μου μολις πεταξες τα χρηματα σου στα σκουπιδια με την αγορα επεξεργαστη σε Pentium D και μαλλον θα το μετανοιωσεις σε λιγους μηνες.... αλλα ενταξει δικα σου λεφτα ειναι οτι θες τα κανεις Πως και δεν αγορασες AMD X2 4400+(η και παραπανω σε κανενα 4600+\4800+ μιας και βλεπω οτι διαθετεις τα λεφτα) συστημα η τουλαχιστον κανενα Χ2 3800+ αμα ηθελες οικονομικη λυση ?? Τα Dual Core της AMD ειναι ανωτερα της intel στις περισσοτερες εφαρμογες και στα παιχνιδια ειναι ο απολυτος κυριαρχος τοσο σε επιδοσεις οσο και στην θερμοτητα\καταναλωση Οσο για την καρτα γραφικων ειναι πολλη καλη επιλογη αλλα για την ωρα... Παντως εκτος του επεξεργαστη και ισως και της μητρικης ολα τα υπολοιπα μερη του συστηματος σου ειναι πολλη καλα Μεγειες Σε ευχαριστώ. Μπορούμε να αναλύσουμε το επιχείρημα σου σε άλλο thread μιας και το συγκεκριμένο έγινε για την κάρτα γραφικών. Για την στιγμή της αγοράς της η κάρτα είναι πραγματικά η κορυφαία. Φαντάζομαι ότι περιμένεις την λύση της ΑΤΙ. Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι καλύτερη. Η τιμή που αγόρασα την 7800GTX ήταν ελκυστική και πολύ μακριά από την τιμή μιας κάρτας που ακόμα δεν κυκλοφορεί. Να σε πληροφορήσω ότι η προηγούμενη κάρτα μου ήταν η ASUS X800XT PE και γενικά δεν είμαι κολλημένος σε μάρκες. ΥΓ. Η τιμή αγοράς του επεξεργαστη της Intel είναι η μισή από της AMD. Με τα ίδια χρήματα αγόρασα και την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o athorivos Αύγουστος 29, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αν σε ενδιέφεραν τόσο πολύ οι επιδόσεις πιστεύω ότι όντως θα έπαιρνες amd γιατί έχεις δείξει ότι ρίχνεις λεφτά! Από την άλλη κράτησες μερικά λεφτά για την αγορά της κάρτας που είναι η κορυφαία αυτήν την στιγμή Αν και πιστεύω πως μπορούσες να περιμένεις λίγο την απάντηση της ATI:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 31, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από thanoulis [29-08-2005 20:17] Σε ευχαριστώ. Μπορούμε να αναλύσουμε το επιχείρημα σου σε άλλο thread μιας και το συγκεκριμένο έγινε για την κάρτα γραφικών. Για την στιγμή της αγοράς της η κάρτα είναι πραγματικά η κορυφαία. Φαντάζομαι ότι περιμένεις την λύση της ΑΤΙ. Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι καλύτερη. Η τιμή που αγόρασα την 7800GTX ήταν ελκυστική και πολύ μακριά από την τιμή μιας κάρτας που ακόμα δεν κυκλοφορεί. Να σε πληροφορήσω ότι η προηγούμενη κάρτα μου ήταν η ASUS X800XT PE και γενικά δεν είμαι κολλημένος σε μάρκες. ΥΓ. Η τιμή αγοράς του επεξεργαστη της Intel είναι η μισή από της AMD. Με τα ίδια χρήματα αγόρασα και την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών. ΟΚ κατανοητο Εδωσες μεγαλυτερη βαση στο να αγορασεις την γρηγοτερη καρτα γραφικων αυτη την στιγμη και λιγοτερο στο να αγορασεις ενα ιδιαιτερα γρηγορο επεξεργαστη λογο τιμης Δεν εννοω βεβαια οτι o PD 840 ειναι και αργος αλλα σε σχεση και με τον αναλογο ανταγωνισμο διπλοπυρινων της ΑΜD υστερει αρκετα και κυριως στα παιχνιδια Οπως και να εχει το συστημα σου εχει αρκετα ισχυρα στοιχεια μεσα Αρχική απάντηση από Sbeetle [29-08-2005 17:40] Εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί.... Το σύστημα είναι κορυφή..... Μα δεν ειπα το αντιθετο Κορυφη ειναι αλλα εχει και τα αδυνατα του σημεια και αυτο εννουσα ο επεξεργαστης που του εβαλε δεν ειναι και οτι καλυτερο για παιχνιδια μια και το συστημα του το προοριζει για παιχνιδια εφοσον εβαλε 7800GTX καρτα γραφικων Αλλα ενταξει αυτα τα λεφτα ειχε να δωσει οποτε σεβαστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 31, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [29-08-2005 19:58] Tι καλο παιδι!! Μου το πετσοκοψες το μηνυμαδεν του ειπα μονο "Μεγειες" και μια Φραση αλλα πολλη περισσοτερα απο αυταΑλλα εσυ αυτα ηθελες να τονισεις για να βγαλεις το συμπερασμα σου για το ποσο "καλος" ειμαιΟποτε την ιδια απαντηση σου δινω και εγωΤι καλο παιδι που εισαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.