morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 Ας το δεχτουμε. Χωρις αυτα σιγουρα ο κοσμος θα ηταν διαφορετικος σημερα. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι εκαναν τα pc ευκολοχρηστα και βοηθησαν τη χρηση του ιντερνετ. 24 Αυγουστου ηταν η ημερομηνια. Κατοχρονα λοιπον! Υγ. δεν υπαρχει λογος για flame τυπου microsoft vs linux vs apple :giveup: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Αύγουστος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 15:10] Ας το δεχτουμε. Χωρις αυτα σιγουρα ο κοσμος θα ηταν διαφορετικος σημερα. Καλά μη το λές αυτό.Απλά θα είχαμε όλοι Macintosh:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από power Καλά μη το λές αυτό. Απλά θα είχαμε όλοι Macintosh:banging: Στανταρ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Αύγουστος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Tα win 3.11, αν και τελείως διαφορετικά, πάντως μου άρεσαν περισσότερο και είχαν και πολύ λιγότερα προβλήματα. Κάπου πρέπει να έχω και αυθεντικό (ναι και όμως!) CDάκι των WIn95 Θεωρείται ιστορικής αξίας πλέον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Αύγουστος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 χε χε ναι φοβερα τα win 95. Ήτανε το μοναδικο αυτοκαταστρεφόμενο λειτουργικό. Πήγαινες start-run πληκτρολογούσες format c: και ως δια μαγείας το ίδιο το λειτουργικό έσβηνε τον εαυτό του:clap: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle Tα win 3.11, αν και τελείως διαφορετικά, πάντως μου άρεσαν περισσότερο και είχαν και πολύ λιγότερα προβλήματα. Κάπου πρέπει να έχω και αυθεντικό (ναι και όμως!) CDάκι των WIn95 Θεωρείται ιστορικής αξίας πλέον; Αρκετοί έχουμε και τις 15 αυθεντικές δισκέτες των windows 95... Τι να λέμε τώρα... Ειδικά όταν βγήκαν τα 95b με fat32 πόσοι καταστρέψαμε το σύστημα μας μπουτάροντας από dos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Αρκετοί έχουμε και τις 15 αυθεντικές δισκέτες των windows 95... Τι να λέμε τώρα...Ειδικά όταν βγήκαν τα 95b με fat32 πόσοι καταστρέψαμε το σύστημα μας μπουτάροντας από dos.... Αν και δεν εχω τις 15 αυθεντικες δισκεττες(τις εφαγε η μαρμαγκα) εχω αν δεν κανω λαθος ακομα την αποδειξη αγορας απο την Zeroone, για το πακετο. 27.500ΔΡΧ αν εθυμουμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle Tα win 3.11, αν και τελείως διαφορετικά, πάντως μου άρεσαν περισσότερο και είχαν και πολύ λιγότερα προβλήματα. Κάπου πρέπει να έχω και αυθεντικό (ναι και όμως!) CDάκι των WIn95 Θεωρείται ιστορικής αξίας πλέον; Ποια ιστορική αξία βρε παιδιά? Το 20-30% των επιχειρήσεων πανελλαδικά ακόμη Windows 95 τρέχουν!! ’ντε να κάνεις υποστήριξη εκεί, αίμα φτύνουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Αύγουστος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 WIN 95 UPDATE U.S. Το πρωτο λειτουργικο που αγορασα στην ζωη μου , μολις κυκλοφορισε ... Και βεβαια δεν υπηρχε ακομα η Ελληνικη εκδοση .. Βεβαια αναγκαζοσουνα : 1) να στησεις 3.11 , και εφοσον πλεων εβλεπες μεσα στα windows CD Rom ( 2Χ ) , τοτε εβαζες καπακι τα win95 ( HD 520MB 486DX100 (16MB Ram 120.000 δραχμες .Παρακαλώ) VGA Diamond Video 968 VL-Bus 90.000 δραχμες Χωρις 3D ) 2) Να μαθεις τέλεια τα Αμερικανικα , διοτι με ενα Good morning και ενα Good night,ΔΕΝ ειναι δυνατον να συνενωηθεις με το μηχανημα .. Σημερα τρεχω τα Win2k Pro SP4 U.S. , και δεν τα αλλαζω με τιποτα , παλαιοτερο η νεοτερο. Ας εισαι καλα morfeas-dsl-, με γυρισες πολλα χρονια πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris χε χε ναι φοβερα τα win 95. Ήτανε το μοναδικο αυτοκαταστρεφόμενο λειτουργικό. Πήγαινες start-run πληκτρολογούσες format c: και ως δια μαγείας το ίδιο το λειτουργικό έσβηνε τον εαυτό του:clap: :happy2: :P:P:P:P :):):D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Αύγουστος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Το θεμα αυτο δεν το βρισκω και τοσο αστειο .. Ολοι μας οταν ειμασταν μωρα κατουριωμασταν απανω μας ,και περιμεναμε να μας αλλαξουν .. Συμπερασμα , τι να αγορασεις πανες , τι να αγορασεις win95 , το ιδιο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge [Σήμερα, στις 17:15] Ποια ιστορική αξία βρε παιδιά? Το 20-30% των επιχειρήσεων πανελλαδικά ακόμη Windows 95 τρέχουν!! ’ντε να κάνεις υποστήριξη εκεί, αίμα φτύνουμε! :hehe: :hehe: Πες το ψέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Ποπο... Το πρώτο μου λειτουργικό... Τα πρώτα μου βήματα σε PC... Το πρώτο μου pc (ένας 486, υπόλοιπα δεν ξέρω) έτρεχε win95 τότε. Πρέπει να 'χω μια κόπια αλλά νομίζω δεν παίζει... Πλάκα πλάκα αν δεν ήταν τα 95 τώρα είτε θα είχε κυριαρχήσει το MacOS ή το Unix/Linux ή ακόμα θα είχαμε βαρύ "πόλεμο". Το θέμα είναι οτι επειδή τα windows από τότε έγιναν το πιο διάσημο λειτουργικό, μας κάνανε έτσι πλύση εγκεφάλου και πλέον οι περισσότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς μια μικρή τουλάχιστον δόση από αυτά... Τέσπα. Χρόνια πολλά λοιπόν!Υ.Γ.: Καλύτερα windows για σπίτι ever: win98 SE Χειρότερα windows για σπίτι ever: winMe Καλύτερα windows γενικά: Win2000... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Αύγουστος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Χρόνια πολλά !!! :P στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris χε χε ναι φοβερα τα win 95. Ήτανε το μοναδικο αυτοκαταστρεφόμενο λειτουργικό. Πήγαινες start-run πληκτρολογούσες format c: και ως δια μαγείας το ίδιο το λειτουργικό έσβηνε τον εαυτό του:clap: :happy2: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 26, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Δειτε το αλλιως ρε σεις! Ηταν το πρωτο προγραμμα που εκανε unistall τον εαυτο του.Σημερα το κανουν ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 26, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Μην ξεχνάτε ότι εάν αργούσαν τα 95 να βγουν μερικούς μήνες ίσως το OS/2 warp3 (κυκλοφόρισε το 1994) και warp4 (1996) να είχαν καλύτερη τύχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 26, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Δε νομιζω οτι εχει σχεση. Αν ηταν καλυτερα θα επιβιωναν αυτα και οχι τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 28, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Πάντως κακά τα ψέματα αλλά υπάερχουν λειτουργοικά πολύ καλύτερα των windows απλώς τα win είναι πολύ πιο φιλικά και οικεία στους περισσότερους απ μας και αυτός είναι ο λόγος που δύσκολα τ ααποχωριζόμαστε (συν την μεγαλύτερη γκάμα προγραμμάτων που κυκλοφορούν για win).(ωραία τα πληκτρολόγια των laptop αλλά δύσκολα γμτ με τα<πλήκτρα τόσο κοντά...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Αύγουστος 29, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αυτές τις επαιτείους πρέπει να τις ξεχνάμε για να μη μας πιάνει μελαγχολία. Τα win98 ήταν ολόκληρα το bugfix των '95. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.