giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 Κατεβασα χθες το lineage 889 megabytes εκανα και ολα τα updates σημερα και οταν παει να τρεξει με βγαζει το κλασσικο προβλημα.Να κατεβασω το lineage το 2?Ποιο παιζουν οι περισσοτεροι και τι φταιει που δεν τρεχει το 1 σε μενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Αύγουστος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Θα πρεπει πρωταα να δεις ο server που θες να παιξεις τι ειναι Lineage1,2 , Lineage 1 C1/C2/C3 κλπ κλπwww.online-games.gr , www.online-games.gr/forum για περισσοτερους servers κ info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Ρε συ RaNd εμενα με ειχαν πει οτι το linage απλα το κατεβαζεις και παιζεις δεν με ειχαν πει οτι πρεπει να πληρωνεις κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Είναι pay 2 play , αλλά υπάρχουν άπειροι servers που μπορείς να παίξεις τζαμπέ , απλώς κατεβάζεις ένα patchάκι μερικών kb με τις ρυθμίσεις του κάθε server και είσαι οκΠρος το παρόν , εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον server του stormgamingΟι περισσότεροι πάντως , παίζουν lineage 2 , και το αρχείο για να το κατεβάσεις είναι 1900mb+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Captain για δωσε κανα link να δουμε κι εμεις τι παιζει...Ο server του stormgaming ειναι για linage 1 ή 2?Θα το ψαξω παντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Αύγουστος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 o Client tou game ειναι free.Aπο κει κ περα πληρωνεις στον server που θα παιζεις.Αναλογα τον server θα χρειαστεις κ τον αναλογο client.Ριξε μια ματια στο www.lineage2world.com π.χ.Κατεβαζεις τον client και τα αναλογα patches και παιζεις.Συνηθως οταν λενε Lineage εννοουν Lineage2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αυτο το lineage δεν με παει καθολου:cry: .Προβλημα με το 1 προβλημα και με το 2!Μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω τα κομματια απο το zip του lineage 2 ξεχωριστα?Χρειαζομαι αυτο το data2.cab Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 26, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Ωχ sorry τωρα ειδα οτι δεν φαινεται τιποτα :o Παρτε μια πιο κοντινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiatedsoul Αύγουστος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 μιπως χριαζεσαι .ace .rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Αύγουστος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Βαλε καλυτερα κανα winrar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 27, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από radiatedsoul μιπως χριαζεσαι .ace .rar Τι εννοεις???Αρχική απάντηση από gtr_84 Βαλε καλυτερα κανα winrar. Το εχω δοκιμασει και με το winace αλλα δεν εβαλα screenshot γιατι το εχω στα γερμανικα αλλα τελως παντων και με το winace προβλημα ειχα.Δεν υπαρχουν πουθενα τα αρχεια αυτα ξεχωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Αύγουστος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 sorry για το off topic!εγω ας πουμε.........που παιζω στον bnb server πληρωνω τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 28, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 ok το ξανακατεβασα και το εγκατεστησα αυτη τη φορα.Για να παιξω στον server του noobwars τι χρειαζομαι? το client του noobwars ειναι 1,5 giga μην μου πειτε οτι πρεπει να κατεβασω κι αυτο γιατι θα τρελαθω:nuke: .Ποιοι ειναι καλοι δωρεαν σερβερς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Αύγουστος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Noobwars [ αν και περναει μια κριση τωρα] l2.noobwars.grκαι Lineage2World www.lineage2world.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 29, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Καλα ρε γ@μωτο τι γινεται?ειμαι τοσο χαζος?μου εχει σπασει τα νευρα δηλαδη δεν αντεχω αλλο!Κατεβασα και το client και το patch απο noobwars....εγινα μελος και στο noobwars και στο server του noobwars για το lineage και παλι τιποτα!!οταν παω να κανω log in με ζηταει τα στοιχεια τα βαζω και δεν γινεται τιποτα:cry: :cry: τι κανω λαθος επιτελους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Αύγουστος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 μπες στο www.noobwars.gr/forum και δες τα sticky topics .. καποθ εκει λεει για ενα νεο patch . Πρεπει να κατεωασεις και αυτο για να πεξεις ... Αυτη τη στιγμη ομως δεν αξιζει να αρχισεις παικτη στον NW . Θα γινει rollback και 8α μπει η database που υπηρχε στις αρχες Αυγουστου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 29, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Ρε fireknight account μπορω να φτιαξω μονο στο official site του l2??για πες κανα καλο private server.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Αύγουστος 31, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 account φτιαχνεις εδω : l2.noobwars.gr για τον noobwarsκαι εδω : www.lineage2world.com [καπου εχει ενα button για register] για τον Lineage2worldεπισης ¨www.la2.gr ειναι για τον e-global server ... *Στον noobwars 8α γινει rollback στη database οποτε δεν α3ιζει να κανεις τωρα καινουριο char . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 31, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αν εγω εχω εναν παιχτη εξελιγμενο lvl30 ας πουμε και αλλαξω server ο παιχτης μου χανεται??Γιατι αλλαξα server και δεν μου το βγαζει τον παιχτη μου,δεν υπαρχει κανενας τροπος να τον μεταφερω κι αυτον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 1, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Δεν γινεται να μεταφερεις τον παικτη σου . Καθε server ειναι ανεξαρτητος απο τους αλλους. Καλα θα ηταν παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.